Fulguleti de nov-dec-06 (171)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Fetele, multumim de incurajari si urari. Am fost s-o duc la cresa. A inceput sa plinga cand a vazut doamnele cu halate albe, cum ma si asteptam de fapt. I-au dat niste jucarii de plus, a mai tacut. La jucaria ei de acasa nici nu s-a uitat. Am schimbat-o sa o i-a inauntru. Cand a venit asistenta sa vada daca are bubute, ceva, a inceput iar sa planga. a mai vazut alti copii a inceput sa alerge pe hol si cand a luat-o in sala cu copii a tras usa dupa ea si nici Pa n-a zis. Am ramas in urma ei si imi tineam lacrimile sa nu pling. Am iesit afara si m-a luat o jale.... Niciodata n-am stat asa mult fara ea. Abia la 12.30 pot sa ma duc s-o iau. Am lasat nr. de telefon, in caz ca nu vrea sa stea sa ma sune s-o iau, dar pe acolo pe langa cresa nu ai voie sa stai, sa nu te vada alti copii, ca plang si aia dupa parinti. Mi-a zis ca pot suna peste o ora sa-mi spuna ce face. Astept sa se faca 9 sa pot suna. Sper sa se acomodeze si sa nu se imbolnaveasca. Doamnele de la cresa mi s-au parut ok, ca se duceau copii de bunavoie la ele. Chiar si Stefy. Sper sa nu ineapa de maine, ca mi-au zis ca azi s-ar putea sa nu planga, ca nu stie ca o las acolo, dar de maine stie si s-ar putea sa inceapa abia atunci.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Iulia-stefy sa inteleg ca ai dus-o pe Stefania deja la cresa acum?

Repede, Ruxandra a revenit si dimineata mi-a luat-o inainte cu mesajele. Io inot dar mi-e frica...adik inot si maxim un bazin nu mai mult...acu poate nici atat.

Asizo, io nu ti cred pan nu vaz vulpile, io-te Donia ce frumos a exemplificat. Donia, Donia, ce peisaje, ce curatenie, cate minunatii aveti voi in jur...nu mai zic de Cristi si Roxana da?....Cristi seamana perfect cu tine...sa nu ziceti si data asta ca am gresit.

Bine ma Ktrinel si nu-ti place sa ma vezi p-aici mai des? Lasa, lasa.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Asizo, m-am indragostit de Denis. E un baietel aici in parc seamana cu el, doar ca e mai carliontat, zice ca-l cheama Dodo, de la Tudor. Tu ai slabit!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Da, Kiki, am dus-o la cesa si sunt tare necajita.
Am sunat adineauri la cresa si mi-au zis ca nu plange, se joaca cu copii, dar se mai uita si spre usa si tot cauta ceva. Se tot uita dupa noi, dar se i-a cu copii si nu plange. Mai sun la 11 si la 12.30 ma duc s-o iau. Cred ca plec de acasa, ca mi se pare ca tare greu mai trece timpul. Am sa ma duc sa-mi cumpar ceva..... ca asta fac cand sunt necajitata.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

quote:
Originally posted by bamboletta

quote:
Originally posted by luciaro

si Huggies de la Metro... e a doua oara cand iau 3 pachete de Superflex cu 1 milion (in conditiile in care la Carrefour un pachet e 60 ron... si in sfarsit primesc card si la Metro...).

Lucia lui Serban-Alexandru (07.11.2006)

Poze Serban

interesanta oferta ce nr ai luat ?cate buc sunt in pachet?

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

eu pentru Adina folosesc doar scutece Huggies. vineri am luat 1+1 gratis si cu 2 pungi de servetele umede la 53.50 tot din Metro. dar au fost si dati cand am dat 55 pe o punga simpla.
la nr 5 pe care-l folosim noi sunt 56 de bucati in punga parca.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

quote:
Originally posted by bebinuta

Noi vrem sa mergem cu Ada luna asta la sfarsit sau inceputul lui iunie undeva la mare, mai ales pentru aerosoli, ca ii curge nasucul din iarna in fiecare zi; mai e cineva in aceasta perioada la mare? sau merge cineva in alta tara la mare?
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

noi mergem la mare in Bulgaria, Nisipurile de aur, de pe 8 iunie.
pupici

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
Originally posted by Teutz

Dianarus, sanatate multa si lui Ianis! Offf, saracutii de voi! Si eu am avut cezariana la rece, dar mi-au lasat colul in pace, nu l-au deschis cu forta. Doctori si doctori!

Aseara a fost concert (Voltaj si Bonnie Tyler) in parcul de langa blocul nostru si ne-am dus si noi pentru vreo ora. Am vazut si focul de artificii, am mancat si mici (doar eu si Cezar, bineinteles). Alexia a fost incantata, am dansat cu ea in brate tot timpul. Nu stia incotro sa arate cu degetelul mai intai! Ce? Ce? Ce? Cum se opreau aia din cantat, incepea ea, suparata: "Eeeehhhh!"

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

wow..mi-am adus aminte k nu m-am laudat si eu k sambata seara am fost la concert pe plaja...MTV 4days...super...Imi lipseau intr-adevar berea si tigara din cate-o mana..da in schimb aveam un burtoi cum nu mai avea nimeni pe acolo...

ieri am adus si baiatulul din vacanta de la bunici..nebunie mare... inceput sa alerge prin toate camerele a luat toate jucarii pt cate o secunda fiecare..s-a catarat pe toate paturile/ canapelele/ fotoliile... atras cate o tura si in baie/ bucatrie/ balcon...zici k era apucat, disperat..era asa de fericit incat nu stiu daca in vara ma mai lasa sufletul sa-l las la bunici.Am avut impresia k acolo era raiul pentru el, dar dupa ce i-am vazut bucuria de a fi acasa am inceput sa-mi pun semne de intrbare...
Noi ca persoane putin am contat..dar casa si jucariile au fost totul...
cat a stat la ai mei voia foarte mult afara, dar cum a plouat mai tot timpul, baiatul meu asociaza acum cuvantul"ploua" cu "nu e voie"
si cand voia afara si i se zicea k ploua, intelegea si nu mai cerea. dar au observat ai mei si k daca voia sa aprinda si sa stinga becurile si ii spuneai k ploua, baiatul inceta...Voia in sifonier-ploua, voia la televizor-ploua...si tot asa..
Acum ploua si la noi in casa in foarte multe locuri...

Madalina38
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

ERATA:

Dianarus, tb sa rectific. Hidrasec nu este pt rehidratare; ci este un medicament care se foloseste impreuna cu rehidratarea orala pt tratamentul diareei acute la sugari si nu numai. Mai multe www.pcfarm.ro/prospect.php?id=2744" target="_blank">aici. Nu pricep atunci de ce mi-l recomanda aseara farmacista; cand eu ii cerusem saruri de rehidratare orala. Uff, noroc ca m-a lamurit pediatra noastra si apoi am citit si eu pe net. Era o.k. daca ii dadeam Hidrasec conului.. chiar asta ne-a zis pediatra sa-i bagam acu lui Grigore, dar eu nu-i cerusem asta si nici ea (farmacista) nu mi-a explicat ce si cum.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

donia, nu trimiti si lu' tata meu o surubelnita de-aia de smuls papadii? ca are omul un stres si el eu nu stiam acu 2 sapt ce sa pozez, lalelele galbene ale mamei sau papadiile galbene din jurul lalelelor ca erau faine si unele si altele...

ruxandra, merci. banuiam de humana ala dar nu eram sigura. hidrasec am. sti... burtici deranjate nu am prea experimentat. si sper sa nu... dar la cat de sensibilosi sunt ai mei, nu se stie niciodata...

asiza, ce frumosi sunteti!!! care mai de care! si cat verdeeee.... vreau si eu! ce nu-ti place acolo, mai exact? ca intelesei acu ceva vreme ca vreti inapoi la ro

donia, stai sa-mi sterg o lacrima... frumoase locuri aveti voi acolo, zau asa... pareti asa fericiti cu totii si-mi place casa, atat cat am apucat sa vad!

iulia_stefy, prostie tipic romaneasca aia cu halate albe

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Vazut un Denis frumos foc, mai ceva ca o fetita, mai ales aici. Ptiu, acu pusei ochii si pe mnealui.., daca Laura ne priveaza de poze proaspete ale frumosului Dani.. Cum a fost azi cu bona?

Donia, ce de flori si floricei! Care mai de care! Ce de narcise, magnolii si .. papadii. Lui Cristinel i-ati aranjat freza? Si vorba antescriitoarei mele.. ce-s alea numai cateva franturi din casa. Vrem mai mult! Vrem mai mult! [omulet agitand frenetic pancarda]

Anateo cum a fost cu iepurasul? Unde ati ascuns oualele??

Lacramioara, ati ajuns acasa?

quote:
Originally posted by kikineata
Repede, Ruxandra a revenit si dimineata mi-a luat-o inainte cu mesajele. Io inot dar mi-e frica...adik inot si maxim un bazin nu mai mult...acu poate nici atat.

Pai eu nu te crez ca ti-e frica daca-ti iese un bazin. Poate nu ai acu destula conditie fizica si avand probleme cu respiratia te sperii un pic, sau poate te gandesti tu ca nu mai poti.. adica e-n capsorul tau. Ce inseamna de fapt sa inoti? Sa te mentii la suprafata si sa inaintezi in apa. Dar partea vitala este sa stii sa plutesti, sa te lasi purtat de apa, sa fii prieten cu ea. In primul rand e vorba de incredere.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput