Fulguleti de nov-dec-06 (171)
Raspunsuri - Pagina 10
lizzy spune:
quote:
Originally posted by a_deju
dianarus, sanatate multa puiului tusitor, dragu' de el :) si voua, vreme buna, aer proaspat si..have fun in continuare
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
ploua, ploua si iar ploua
si ne-am culcat la 1am, el la 10pm, s-a trezit la 2 si ne-am mai culcat la 5am, ca efectiv nu putea dormi fara sacul lui de dormit. pe care tati il uitase ieri acasa.
asa ca am dormit de la 5 la 7.30.
si plouaaaaa, ca macar as iesi sa ma trezesc...
dar macar e tot o veselie si un zambet, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. desi mi se pare ca ceva il deranjeaza, tusea e mai intensa, si e de-aia seaca de astmatic si de aseara i-au erupt eczemele in jurul gatului si la toate incheieturile. e alergic la ceva din aerul din cabana asta...
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
lizzy spune:
adinazot, te rog da-mi un tel cand poti. ti-am dat nr pe mess :)
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
dandusa spune:
am uitat sa va spun ca bubutza noastra ne uimeste cu vorbitul ei...,pe langa fraze spuse in limba necunoscuta de noi...,repeta orice spunem noi...,a explodat efectiv de cateva zile...,ii turuie gurita de-mi vine s-o pap cu totul...
gios=jos
ata=alta
aia=aia
apa=apa
apte=lapte
ba=baie
a invatat s-o strige pe Teo si toata ziua asta face,sughita Teo saraca...
sant indragostita de gurita ei si de buzele ei cand se straduie sa pronunte ceva...,face gurita de ratushca scumpa si ridica din sprancene...,mooorrrr si iar mooorrrr
Laura,
cum mai santeti?parca Dani era cel mai vorbaret dintre fulguleti,in ce stadiu mai este acum?propozitii ceva?va intelegeti?
Mamica stralucitoare
14+ + Crinuta 1 Nov 2006
dandusa spune:
ishii=rosii
fiindca nu mai papa banane demult...si fiindca aseara nu a supt,m-am gandit sa suplimentez meniul de azi asa ca am facut un shake 'ca la restaurant'
banana
capsuni
lapte
miere(optional)
toate amestecate la blender si servite la pahar cu paiul sau sticla mica de copii...,la prima strigare a baut 200de ml,in stilul asta renunta la tz...
Mamica stralucitoare
14+ + Crinuta 1 Nov 2006
dandusa spune:
mi-am adus aminte...,Roxanica este la nunta azi...,in rochita cea verde cu bolero si cu pletle blonde lasate pe umeri...,ce-o fi pe capul ei cu atata distractie...,numai la noi nu se gandeste...,asteptam poze
Mamica stralucitoare
14+ + Crinuta 1 Nov 2006
dandusa spune:
inca una si apoi ma retrag...,la voi este w-end,la mine-i zi normala...si bantui singura...
de ceva timp Crinuta si-a descoperit urechile...,isi baga degetele adanc in urechi si zambeste...,sta asa muuult si bine dand impresia c-o deranjam cu muzica/discutiile...,scumpaaa focccc
Mamica stralucitoare
14+ + Crinuta 1 Nov 2006
Donia spune:
quote:
Originally posted by dandusa
am uitat sa va spun ca bubutza noastra ne uimeste cu vorbitul ei...,pe langa fraze spuse in limba necunoscuta de noi...,repeta orice spunem noi...,a explodat efectiv de cateva zile...,ii turuie gurita de-mi vine s-o pap cu totul...
gios=jos
ata=alta
aia=aia
apa=apa
apte=lapte
ba=baie
a invatat s-o strige pe Teo si toata ziua asta face,sughita Teo saraca...
sant indragostita de gurita ei si de buzele ei cand se straduie sa pronunte ceva...,face gurita de ratushca scumpa si ridica din sprancene...,mooorrrr si iar mooorrrr
Edit ca sa si scriu ceva
1. Ce vorbareata e Crinuta! Si ce draguta!
2. Cine e Teo? Ca te-am tot auzit vorbind de Teo... dar e un mister pentru mine.
Sa va spun si eu niste perle de-ale copiilor
Roxana zice acum vreo 2 zile "Cred ca eu sunt tiganca. Unu, stiu sa ghicesc in palma (asta a apucat-o acum vreo saptamana), doi, vin din Europa si trei, calatoresc mult"
La scoala au avut o poveste despre o printesa tiganca si acolo a aflat ca tiganii sunt nomazi, ghicesc in palma si vin din Europa Trebuie sa am o discutie cu profesoara ei
Dar cu calatoritul are dreptate, chiar ma gandeam aseara ca la 6 ani, asta e a sasea locuinta in care sta... deci suntem cam nomazi, are dreptate.
Iar Cristi a gasit ieri niste pietricele in holul de la intrare, probabil cazute de prin buzunarele Roxanei. Eu inca nu le vazusem, dar l-am auzit pe el: "Uh-oooh!" si a alergat apoi la mine sa-mi dea pietricelele. Uh-oh!
dianarus, eu dau si acum un pahar , dar astept sa-mi spui tu cand o sa bem niste vin adevarat din niste pahare adevarate
Pupici lui Marc, bine ca e veselut, dragutul, in ciuda tusei.
Ktrinel, se pare ca pet-ul local si comun e un raton , ca am gast de doua ori cutia de gunoi rasturnata si gunoiul rascolit... acum am inlocuit cutia, sa vedem ce mai inventeaza.
danita Esti mai bine?
chinico si la tine, cum mai sunteti?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
madaluta spune:
am fost azi la doctor si se pare k bebica mea inca nu da semne reale k ar vrea sa iasa. cred k doar ii place sa topaia prin burta mea si sa imi dea mie fiori.
Vineri insa trebuie sa ne prezentam frumusel la spital, cu bagajelul facut, pregatiti sufleteste de marea intalnire...dar daca ea tot nu da ceva semne k vrea sa iasa, adica daca nu mi se deschide colul pana atunci, ne trimite frumusel inapoi acasa...
Cred k are un fix cu colul deschis caci asa m-a tinut si la darius si dc a vazut ea k facusem 40 de saptamani si tot nimic, mi-a facut cezariana pana la urma...
A-deju: am cumparat cam tot ce se putea din carrefour, iar la linkul ala de la Aramis, n-au nimic pt 0-3 luni si foarte putine pt 18-24.... da nu-i nimic...
Dandusa: vorbiti, nu gluma...bravo...
Nu mai faci echo? nu esti curioasa ce este, k eu de pe la 13 saptamani numai la asta ma gandeam.
Madalina37
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
iulia-stefy spune:
In engleza "robin" denumeste o pasare careia in romana ii zicem prihor, macaleandru si prin unele locuri chiar pitzigoi. L-am cautat un pic.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
ruxandra_sb spune:
La noi ploua.. si ploua.. si ploua . Vreme de betie, de facut copii sau numarat bani. Prima: nu ne permitem.. avem in grija 2 minori; a doua e in stand-by.. da exercitiul nu strica nimanui.. iar ultima: nu pre-avem ce.. in vremurile astea moderne. Da tot a binevoit doamna ploaie sa faca o mica pauza pe la pranz, sa ne aerisim o leaca si sa ne pregatim papica.. la gratar. Apoi a luat-o de la capat.
Burtici stricate la amandoi.. conu de cateva zile la regim; da parca nu mai rau. Matei a re-nceput de-aseara; acu si-o idee de febra si-i moale, moale. Asta-i.. sa vedem ce-o fi la noapte. Acu l-am trimis pe conu cu tati la plimbare romantica.. in ploaie.
Ah, in premiera i-am culcat pe amandoi in ac camera; numa noaptea ca ziua inca nu merje. Si in prima dimineata, pe la un 6 asa , era la ei un hai si-o veselie..
Azi au fost curat boieri si a fost liniste pana spre 7.
Cu ploaie, cu burtica/ici.. tot ne simtim asa bine.. suntem numa noi patru si.. nu stiu, da chiar imi place. Mai vreau!
mda, si n-apucai sa dau drumul la mesaj.. ca Matei dadu toata apa ce-o bause mai devreme si o parte din pranz afara.. off. Normal, direct pe mocheta ..cum puii mei s-o curatz acu?. Bagat niste saruri de rehidratare; bine ca-s cu toata cutia de medicamente dupe mine.
inca nu mi-e clar daca e o viroza sau o indigestie dupa McD de ieri.. cine m-a pus ??[omulet smulgandu-si perii]
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)