Regasiri (14)
Raspunsuri - Pagina 4
dastefa spune:
salutare,salutare
gata cu gratarul sau deabia urmeaza?
tocmai ce ma laudai ieri cat de bine imi e mie acum(cu nopti lungi si negre) si iata ca a revenit beleaua.....adica bubele
lorym pt ca tot esti din iasi poate o sa ma ajuti un pic cu niste recomandari concrete de medici/cabinete dar mi-ar prinde bine orice sfat daca ati trecut si voi prin asta - adica i-au iesit acum 2-3 sapt pe picior la inceput 3 pete rosii (cam cat amprenta unui degetel)si am spus ca poate a piscat-o un paianjen;dupa 1 zi alte 2-3 bubitew tot pe picior dar a tb sa o duc la tara pt ca urma sa merg in spital (pt operatie)asa ca i-am dat niste creme ce le aveam prin casa si am sperat ca o sa-i treaca
la acele bubite avea niste mancarimi groaznice
bineinteles ca la tara s-a umplut toata de bube asa ca taicasu s-a dus a luat-o si s-a prezentat la dermato(cab RODERMA) si acolo i s-a explicat ca pe un fond alergic ori de la o piscatura de insecte ori de la alim au aparut toate bubitele
i-am administrat medicatia ,bubitele s-au linistit (mai are desigur o multime de semne de la ele) dar de aseara i-au aparut din nou
am mers la acelasi cab si ne-a spus sa repetam tratamentul
problema e ca nu stiu de la ce ii apar
astept de la voi orice parere ,sugestie(sau trimitere daca s-a mai discutat despre asta)
P.S. sunt tare nepriceputa la diverse artificii de comunicare pe forum- poate imi spuneti voi (in speranta ca o sa pricep)cum pot sa citez din mesajele voastre?
dastefa mami de DARIA -16 nov 2006
dayanara spune:
desiree - ivan bea lapte doar asa adormit si asa bea foarte bine cand el are ceva si nu vrea nu bea nici asa, plus ca eu sunt foarte multumita de mancarea solida care o mananca....nu ma plang, el dupa ce mananca piureul de la pranz de 400 de grame se culca si mai bea 200 de lapte cu cereale...
imi pare rau de pascal, dar l.au dus la doctor vreo viroza ceva?
dbunny nu stiu daca ti.am aratat, aici plecam in vacanta http://www.apartamentoslaescapada.com/apartamentos.html
am inchiriat apartamentul arao pentru 6 zile daca o fi bine mai mergem o tura in septembrie, imi place ca au de toate chiar si batidora si nu tre sa ma car cu ele de aici
ivan si dayanara
dayanara spune:
quote:
Originally posted by danita
sunt asa de suparata !!!! nu mi-am vazut niciodata parintii atat de neputinciosi si eu incapabila sa ii ajut . mama e in spital ..... situatia e destul de nasoala :((
piciorul meu , e bine. am uitat d eproblema cu el ......au intrat altele in randul 1 .
P e sg care a mai putut aduce un zambet pe fatza mamei mele care ...pur si simplu s-a schimabt de atata durere .
D
BeBelusca
ce rau imi pare danita :(
eu nu stiu ce i s.a intamplat, dar sper sa se imbunatateasca starea mamei
ivan si dayanara
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by danita
sunt asa de suparata !!!! nu mi-am vazut niciodata parintii atat de neputinciosi si eu incapabila sa ii ajut . mama e in spital ..... situatia e destul de nasoala :((
piciorul meu , e bine. am uitat d eproblema cu el ......au intrat altele in randul 1 .
P e sg care a mai putut aduce un zambet pe fatza mamei mele care ...pur si simplu s-a schimabt de atata durere .
D
BeBelusca
fi tare pt P,multa sanatate mamei tale,o sa fie bine
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
bamboletta spune:
Salutare
A tras o la noi de ne-a alungat pe toti in casa era asa frumos si cald,ne-am dus la plimbare cu Antonia si Mario de Porumbita
Kokorina-multa sanatate lui Pascal
Dayanara-frumos apartamentul de vacanta
Dodo-pui-Adevarat a inviat!,bine ati revenit
Desiree-in ce zona va aflati?
Lorym-rianna scapinandu-se
Dastefa-poate are dermatita atopica,ati incercat Trixeara de la Avene?noi asta am folosit cand aveam pielea iritata
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
lizzy spune:
iubitele, va salut cu paharu' de vin in dreapta si grataru' in stanga
noi suntem (azi) la sovata, fara copii (si vai ce bine eeeee!!! ) va rog nu ne condamnati! de atatia ani nu am mai avut o iesire doar pt noi... uffff, e perfect!!!
maine dimineata merge alin si-l aduce si pe marc, dar asta seara suntem doar noi si un alt cuplu, tot fara bb, care e acasa! si povestim si bem un pahar si radem si e ca pe vremuri... de maine iar in gashca... ianis merge la sibiu cu bunicii, marc vine aici, la cabana din sovata!
cine mai vine???
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
dastefa spune:
am tot auzit de dermatita atopica dar nu stiu cum se manifesta
nu stiu daca sa o numesc piele iritata,sunt bubite clar delimitate care o mananca f tare
dastefa spune:
Dianarus am oftat un pic dupa ce am citit despre iesirea voastra ca altadata(sigur ca ne iubim mult copii dar un pic de departare ne face sa ne intoarcem la ei cu si mai mult drag)
distractie maxima
Dbunny spune:
Salutare de la mare
Noi azi ne-am plimbat de plaja...a fost asa frumooos, e plin de lume cu biciclete, cu catei, o groaza de copii, am vazut deja copii facand baie in mare...chit ca batea vantul...apoi am fost intr-un parc pt copii plin de leagane si topogane...dani a ajuns acasa ca un purcel...
Dianarus...vin eu la Sovata, pastrati-mi un carnacior si-un pahar de vin...sau mai bine merg cu Dayanara in nord ca-i mai aproape...dayanara..cate zile cata banu? noi ne tot uitam unu la altul sa vedem daca ne-om permite un weekend in august pe la ceva turism rural...
danita imi pare tare rau sa aud ca nu sunteti bine...un pupic mare si-o imbratisare, sa se faca mama bine...
dastefa la noi alergia se manifesta cu pete de marimea bobului de linte in jurul guritei...si tin cam vreo 3-4 ore...de vreo 2 ori a facut, odata la nuca, odata nu stiu de la ce... nu i-am dat nimic, au trecut de la sine...
imi pare rau ca koko are de tras ci Pascal... saracul...
Am avut musafiri, o pereche de tineri care se inteleg super cu Dani..tot timpul e tinut pe umeri si jigarit cand sunt la noi...asa ca am facut un chec bun cu cocos si-acu cica-s la dieta...de maine incepem...
ma duc ca tuseste rau pruncu...
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
dastefa spune:
dermatita atopica mai are si alte forme de manifestare ?
stiti ceva de alergie la intepaturi de insecte?
hai ca va stresez,in loc sa va invit la un mic eu ii dau cu bubele!
noroc ca sunteti voi fete de gasca si nu va suparati usor
s0i t0.otus0i ,macar in zilele urmatoare ma inv cineva cum e cu citatele astea?