Regasiri (14)
Raspunsuri - Pagina 3
Dodo-pui spune:
Hristos a inviat!
M-ati uitat?
Am reparat Pc.Abia ieri ne-am intors la Ct.Am fost la socriisi la "mamaia Mimi"(sotia tatalui meu.A fost super abia acum am vazut cum e fara copil doua zile."Mamaia Mimi"a facut tot .
Acum sunt aici si abia astept sa citesc ce a-ti scris.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
desiree spune:
pe fuga nu-i vreme deloc abia astept sa ajung la casa mea si sa imi organizez timpul astfel incat sa pot intra pe forum..mama ma cicaleste cand stau la calc...nu ca m-ar afecta, dar daca iese afara cu cel mic mereu imi da cate ceva d efacut..da cu matura ca sunt firimituri, spala vase, fa-i lui octa de papa, baga o masina la spalat, etc..acu cica ar trebui sa spal vasele ca sunt multe pana la cer...asa ca fug
am citit pe diagonala, am multe de zis, vazut si poze...MI-E DOR DE VOIIIIIII!!!!
dbunny, si eu te tzuc inapoi ca sper ca la pupicuri nu ai alergie !!!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
Lorym spune:
Dbunny am incercat tot ce am putut: sa nu-i dau seara prea mult , sa-i dau - nu a mers cu nimic.
Azi noapte a dormit doar in patul ei - Doamne ajuta!
despre Ria: ieri -am facut analize, ca duminica a avut de 2 ori gura plina de sange fara a avea vreo posibilitate de a se lovi; era adormita din masina si cand am intrat in casa a inceput cu niste isterii si se zbatea si nu vroia nici pe pat nici in brate. Ne uitam mirati si la un moment dat am vazut gurita plina de sange.Poate era de la gingii. Oricum analizele sunt k dar indica o alergie si avem trimitere la un medic pediatru alergolog. Noi stim clar ca e alergica la ceva ca suntem cu dermatita atopica. vineri suntem prezenti la medic si sa facem si testul ala la care depistam la ce e alergica. Si mai avem de luat un exudat faringian vineri. Sper sa fie k.
Hai sa va zic ceva funny: ii place cartea junglei si cand l-a vazut pe baloo ca se freaca de copaci s-a dus si se scarpina pe spate de sacul de jucarii
de Catrinel Rianna - 7 noiembrie 2006
poze Rianna
angi_m spune:
Salut fetelor
Am citit aici cat dorm (sau dormeau in unele cazuri) copiii vostri si ma ingrozesc. Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa ma trezesc atat de des in fiecare noapte de un an jumate . Citindu-va pe voi, mi-am amintit ca am o prietena care se plangea mereu ca nu vrea copilul sa doarma, asta pana la varsta de 2 ani a copilului. Avea in fiecare seara meci la culcare. Cand simtea copilul ca este timpul de nani, urla pur si simplu. Si urla cate o ora de ii creierea pe amandoi. Parintii ajunsesera sa fie opriti pe scara de catre vecini si intrebati daca e bolnav copilul, daca il doare ceva "Sigur are ceva copilul, mergeti cu el la doctor" Copilul n-avea nimic. Maica-sa este ipohondra din fire si mergea chiar prea des cu el la doctor. Si noaptea se trezea de nu stiu cate ori, de mancat nu vroia sa manance, a fost un chin pentru ei. Abia acum cand am si eu copil, imi dau seama ce chin a fost pentru ei. Acum au scapat de chinurile astea, copilul are 11 ani. Urmeaza altele pentru ei
In fine, celor cu nopti nedormite va doresc sa rasara soarele si pe strada voastra, sa puteti si voi sa va odihniti. Si sa iasa odata dintii aia mai repede...
Dodo, bine ai revenit. Ma bucur ca te0ai relaxat si tu un pic. Cum s-a distrat Bogdan?
Desiree, si noua ne e dor de voi. Pai tu credeai ca pleci la odihna? Doar nu vrei sa-ti pierzi antrenamentul, nu?
Ai mai vorbit cu Kokorina? Cum se mai simt Sophia si Pascal?
Dolores, voi ce mai faceti? Cum e David?
Danita, ce-ti mai face piciorul? Sper ca acum nu faci pe caprita neagra pe munte de bucurie ca nu mai e nevoie de operatie
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
Dbunny spune:
desire eu nu-s alergica la nimic, ba stai...cred ca-s alergica la solutia de spalat vase
Lorym inspaimantator...gurita plina de sange...
angi...sincer iti spun..cat sta tac'su cu el noaptea il mai lasa sa maraie si nu se trezeste de atatea ori ca si cu mine care sar la orice clipire...(clipire a ploapei tzantzarului din afara ferestrei bineinteles) si da! copilul meu e mult mai dus la medic ca si copiii cumnatei care nici nu se sinchiseste sa le stearga mucii, si d'aia uite ca ai ei niciodata n-au luat antibiotic sau au facut otita sau bronsita ca al meu...
Sunt multumita ca in seara asta a papat bucati mici de rosie... cu sunca de pui si cascaval si omleta... f putin dar a papat rosie cruda
Duminica e ziua mamei in Spania(intotdeauna prima duminca din Mai) si azi am primit cadoul lui Dani de la cresa pun eu poza pana duminica...maine-i sarbatoare- zi libera la noi-sarbatorim 1 Mai, voi aveti liber? Am vrut sa iesim la iarba verde, dar am hotarat passs, prietenii vor departe tare si am zis ca nu merita sa dam 40€ pe benzina Paco inca n-a luat salarul pe luna martie..si ni-s in mai deja...
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by Dodo-pui
Hristos a inviat!
M-ati uitat?
Cum sa te uitam? Chiar te-am facut cu ou si cu otet ca nime n-a prea dat o cafea buna de Paste...treba-i asta?
Cum v-ati distrat? ce v-a adus epuru?
danita spune:
sunt asa de suparata !!!! nu mi-am vazut niciodata parintii atat de neputinciosi si eu incapabila sa ii ajut . mama e in spital ..... situatia e destul de nasoala :((
piciorul meu , e bine. am uitat d eproblema cu el ......au intrat altele in randul 1 .
P e sg care a mai putut aduce un zambet pe fatza mamei mele care ...pur si simplu s-a schimabt de atata durere .
D
Dodo-pui spune:
Buna dimineata dragelor,
poftiti la cafa si o gustarica .
quote:
Originally posted by Dbunnyquote:
Originally posted by Dodo-pui
Hristos a inviat!
M-ati uitat?
Cum sa te uitam? Chiar te-am facut cu ou si cu otet ca nime n-a prea dat o cafea buna de Paste...treba-i asta?
Cum v-ati distrat? ce v-a adus epuru?
La socrii a fost.....
la tata si la "mamaia Mimi"(sotia tatalui)a fost ok,Bodo i-a daramat apartamentul a alergat,s-a jucat,a trecut dintr-o mana in alta.Eu "nu am avut voie" decat sa ma simt bine si sa ma odihnesc si asta am facut.
Cat despre iepuras ,a vazut ca am fost cuminti toti trei.
Eu am primit o geaca de primavara,un maieu de vara si o bluzita;
Sotul :un costum cu guler tunica care si-l dorea ff mult ' o pereche de blugi originali si o geaca de primavara;iar
Bodo:
-o masinuta ca canta si merge,isi deschide portierele...
-pui,oua,iepurasi de ciocolata de toate culorile;
-puzzle de 52 si 60 piese(astea sunt pt mine deocamdata);
-un laptop cu o imagine care se misca,poti canta si are si melodii(3 functii);
-o rata cu pui care"macane"si o masina obisnuita -jucarii
-un costum US.Army
cam atat imi amintesc acum.
Dar sunt odihnitaiar asta-i super,iar Bodo a fost ff fericit si iubit.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
desiree spune:
repede pana nu ma prinde cerberul, ca tocmai am dat cu mopul
cu koko nu ma vad fiindca pascal e rau cica are scaune moi, racit, febra..se gandesc sa isi scurteze vacanta fiindca lui pascal nu-i prieste! ce ghinion!
octav e un deliciu, spectacole peste spectacole, invata o gramada de lucruri noi, e incantat de atentia ce i se acorda!
abia astept sa va pove
angi, prins pupicu, cum nu? de aia a stat octav tot pastele cu zambetul largit pe toata fata!
dbunny, daca nu esti alergica ia de aici...
dodo, nu avem cum sa te uitam...
lorym, bine ai revenit, ma bucur ca scrii de rianna...abia astept sa povestim, sper sa nu mai dispari!
dayanara, nu ma intreba de cura, te rog frumos, da??? important e ca acu sunt iar pe salate!..lasa copilul sa bea lapte cat are nevoie! daca ii dai lapte cat vrei tu apoi nu te astepta sa manance si mancare solida ct vrei tu, da? ori, ori! stomacul e unul singur!
desiree spune:
danita, putere, mami! sanatate mamei tale!