Mamici de mai-iunie 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 17
simonacip spune:
quote:
Originally posted by MissParkerquote:
Originally posted by simonacip
Dordia, ce bb cuminte! Si al meu e, nu ma pling, dar cere cam des tzitztica, altfel are si reprize cind doarme cu orele, imi vine sa-l trezesc eu...Acuma dilema mea e daca sa ma mulg sa stimulez productia...Dar mereu mi-e ca se scoala si vrea tzitzi si eu nu mai am nimic pt ca l-am muls...Nu stiu ce sa zic...
Simo, nu te mulge, fiindca dupa aceea dai productia de lapte peste cap. Bebe e cel mai bun "barometru" al acestei productii, corpul tau se adapteaza la nevoile lui bebe.
Eu asa am citit mai peste tot.Felicia
32+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Miss, merci de sfat
, asa ma gindesc si eu..si oricum poate ma grabesc eu.Poate totusi se instaleaza mai greu un pic lactatia adevarata ca sa zic asa...Simona cu David (10 nov 2004) si
Matei (24 aprilie 2008)
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
quote:
Originally posted by Lorich
Eu am fost la eco azi, bine, intre timp am mai bagat si un nani mic, bebe e bine, are 2667g, e cu o saptamana mai maricel, dr. m-a pus vreun sfert de ora la monitorizarea inimioarei lui si contractiilor mele, cica totul e bineMi-a dat si reteta pentru anestezic, trebuie s-o iau de la o farmacie de pe Victoriei sper s-o gasesc; chiar aveti vreo idee cat costa substanta asta? Sa am o idee cam ce cash sa am la mine. Kitul, adica cateterul il voi lua de la spital.
Pup si sanatate multa tuturor!
Lori35+
asteptand un bebe Robert
E vreo 700.000, cam asa, trusa, fara anestezic e un milion. Felicitari pt bb maricel

Simona cu David (10 nov 2004) si
Matei (24 aprilie 2008)
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Diana79 spune:
SilviaPop si Alysh felicitari!!! Sa va traiasca puiutzii si voua recuperare rapida. Multa sanatate.
CamiM bafta multa maine
. Asteptam cu nerabdare veste cea mare. Poate reusesti sa trimitzi un mesaj cuiva sa ne anuntze. Tzinem pumnii stranshi sa fie bine.
Babyname odihneste-te cat mai mult ca bebe sa mai stea un pic in burtica.
Numai bine tuturor.
39+
Alysia Maria si
de
Nicole Evelyn(13 Iunie 2006)
alina_anto spune:
Alysh, Silvia Felicitari!!!!

Sa va bucurati de bebelusii vostri si sa va refaceti repede!
Gabitza Felicitari pt rezultate bune la eco!
Eu acum m-am intors de la dr. Pe 9 mai la ora 12 sunt programata la cezariana. Dar dr. tot spunea ca daca e ceva sa-l sun imediat...si cred ca mi-a spus treaba asta de vreo 3-4 ori...Sper sa nu simta el ceva...Pt ca eu vreau sa o tin pe bebelusa in burtica pana pe 9 mai!
L-am intrebat daca pot sa beau ceva pentru a avea lapte imediat dupa ceza, dar mi-a spus ca NU! O sa beau ceaiuri dupa ce nasc, de fapt o sa-mi dea neonatologul.
M-am interesat la internari si am avut o surpriza placuta: pe langa faptul ca nu trebuie sa aduc nimic pentru bebe (au ei hainute, pampers, lapte, etc.etc.) , mi s-a spus ca nu-mi trebuie nici mie bagaj!!!
Decat daca doresc eu !!Pt ca au camasi, papuci, halate, prosoape, periuta+pasta de dinti -toate de unica folosinta!! Au pana si tampoane! Va dati seama? Si eu m-am stresat atata cu bagajul...
Oricum, mi s-a spus sa ma prezint in ziua cu pricina pe la ora 8, doar cu buletinul, dosarul de analize si gentutza de mana(poseta)!![]()
Ma bucur tare mult ca nu mai trebuie sa-mi murdaresc eu camasile, papucii si restul din bagaj.. Macar atata lucru, ca la pret sunt foarte piperati....
Alexuta Dr. nostru pleaca din tara pe 11 mai, asa ca eu sunt la limita pe 9 mai! Va sta cu mine doar 2 zile si imi va scoate firele pe 18 mai, cand revine in tara... De data asta a fost mai dragut ca niciodata si a contat foarte mult pt mine! Mi-a inspirat incredere si asta e foarte important!
Aveam niste emotii cand am plecat din spital....a fost ultima consultatie in calitate de gravidutza
, data viitoare o sa ies din spital in calitate de MAMICA
... Chiar mi-au dat si lacrimile...
Sotul meu se ocupa acum de asamblarea fotoliului si pe urma ne scoate la o terasa sa papam ceva, cu toate ca am niste arsuri....
Asa ca pun poze cu camera Sarei mai pe seara, ok?
Va pup pe toate si ma bucur ca sunteti prietenele mele!!
Sunt mai sentimentala azi...
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 9 zile!!
Alina
37+
SARA-MARIA
cleo78 spune:
wow. Ma duc si io la plimbare...si cand ma intorc, 2 baieti de 3.900gr, unul mai grabit ca celalalt!
Felicitari mamicilor alysh+SilviaPop , sa va dea Dumnezeu recuperare usoara la cezariene, bebi nemaipomeniti, si sa va adaptati noii vieti cat mai repede si cat mai bine.
Majorete pt flacai 

Cine mai urmeaza???
39sapt+5 zile asteapta o
potoroasa
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!
MsBB spune:
Fetelor, ati citit vreodata inceputurile de la odiseea noastra? Daca tot am stat in patut am citit de la primul capitol si a fost fantastic sa vad emotia mamicilor de mai-iunie 2006/2007 la deschiderea odiseeie.
Am vazut si ca singura mamica inca activa din primul capitol este Simonacip. Am citit bucuria ei cand a vazut cele 2 liniute si socotea ca in preajma DPN-ului David va avea 3 anisori hihih
, ce de amintiri, nu Simona? Si iata tot baietel a fost sa fie, poate bb nr.3
?
Imi pare asa de rau ca nu am fost alaturi de voi chiar de la inceput. Am descoperit relativ tarziu DC dar imi pare bine ca am facut-o pana la urma pt ca am invatat f multe lucruri de la voi si am descoperit emotia de a fi MAMA!
Din pacate numele din primul capitol imi sunt necunoscute ( exceptia - Simona, care acum isi tine puiul in brate, ce realizare!!! si Diana79 ) iar in capitolul 2 apare mami Getutza ( pupe mama pe ea, era ingrijorata la inceput ca nu are greturi, ca mai apoi din cate imi amintesc eu sa traga din greu cu greturi si varsaturi) ,mami Dordia (vezi mami, DOamne-Doamne avea pregatita pt tine o surpriza de aprilie 2008 ) mami Alysh hihihih ...
Parca mai ieri apareau cele 2 liniute si acum stam cu oki pe tanti BARZA!!!
Alysh si SilviaPop va felicit din inima!!!

Sa va dea D-zeu multaaa sanatate , bb pufosi si papaciosi, santosi si frumosi!!!!
Adriana
37+ ,
Andra
http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png
cleo78 spune:
lorich +gabitzam felicitari pt rezultatele ecografice.
Astea da vesti bune. O zi supeeeerba.
39sapt+5 zile asteapta o
potoroasa
cleo78 spune:
hai sa le trec pe fete pe prima pajina. Si pe flacaii lor!!
39sapt+5 zile asteapta o
potoroasa
Andree27 spune:
Alysh si Silvia Pop FELICITARI!!!! SA VA TRAIASCA BEBEII!!!!!!

Lorich si GAbitza felicitari pt rezultatele de la eco!!!
Getutza asteptam povestea!!
Poze
Andreea
34+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 6 saptamani!!!