Mamici de mai-iunie 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 16
gabitzam spune:
M-am oprit la intoarcere si la magazinul de gravide din piata Sf.Gheorghe si mi-am luat doua rochite, ca totusi mai am o luna cel putin si deja se arata zile calduroase.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
DanaH spune:
mai fetelor, tot incerc sa pun si eu poze pe Picasa si nu ma descurc deloc. atunci cand dau click pt Web Album imi zice ca trebuie sa am acces la internet. evident ca eu am, ca doar asa pot sa scriu aici. pe de alta parte, este drept ca este semnalul cam slab azi, nu stiu ce are. asta sa fie cauza?
alexuta75 spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Hai ca am citit si eu ce ati mai scris de la prinz.
Silvia, Alysh, FELICITARI !!!
Noi la ecograf am primit vesti bune, toate sunt in parametrii, bebele meu e mai dezvoltat cu 2 saptamani si la 33 saptamani fix are 2885g. Colul meu s-a mai lungit si are 3.64cm, orificiul intern inchis. DPN este intre 1-18 iunie
Felicitari pentru rezultatele bune la eco! E mare bebelusul! O sa fie un mancacios! Mie la 34 sapt mi-a spus ca avea 2,200 kg ( asta pentru iulia, sa stea linistita ca nu e singura cu bebe slabut) Felicitari si pentru col, ma bucur ca s-a lungit, asta inseamna ca poti sa faci plimbari, acu' ca stai si acasa, nu?38 sapt
si mami lui Alexia
MissParker spune:
Alysh, SilviaPop (Carmina) – 

Felicitari din toata inima, fetelor, sa va traiasca bebelusii scumpi si pufosi si grasunei, sa va bucurati de ei, sa aveti laptic din belsug, ei sa aiba putere si chef sa suga la san, sa creasca mari si frumosi!! Sa va refaceti cu bine si sa reveniti cu detalii si cu poze!
V-am zis eu ca tot baietii sunt piua-intai la odiseea noastra, fetelor?
Cleo, eu cred ca trebuie s-o ademenesti pe printesa ta cu vreunul din printisorii nou-aparuti, poate iese daca-i promiti c-o mariti cu unul din ei...
Eu oricum iti mai bag ceva de incurajare
Va multumesc tuturor care ne-au felicitat pt. cei 5 ani de casnicie. Va doresc din toata inima si voua la fel, sa fiti iubite si fericite cu alesul inimii voastre!
Melly – am vazut poze tare frumoase si o mireasa radioasa! Tine-o tot asa!
Am fost la restaurant si pana la urma am luat ciorba de vacuta acasa (impreuna cu o portie de vinete – ca mi-e lene sa le fac singura si nu vreau nici sa ard aragazul), iar acolo am papat niste mamaliguta cu branza la cuptor, o bunatate, si un papanas proaspat cu smantana si gem de capsuni
Acum mi-am facut pohta ![]()
Getutza, hai ca abia asteptam linkul cu povestea nasterii lui Bogdanel
Il bagi la semnatura cel mai bine, in felul asta il vom putea citi cu toate de fiecare data cand postezi, in caz ca il rateaza cineva cand il postezi prima oara. Alaptare cu spor in continuare si toate cele bune pentru minunata voastra familie!
Dordia, felicitari pt. bebe cuminte! Ce n-am da sa fie si la noi la fel... Eu sper...
gabitzam, bravo pt. rezultatele bune la eco. Hai, ca m-ai linistit si mai mult, ca eu sunt in saptamana 32 dupa calculele primului ginecolog (33 dupa calculele mele, hihihi!) si bebe are 2050 g, deci ce-mi fac eu atatea probleme? In fond ce ne spune graficul ala bazat pe o statistica tampita? Parca n-am sti ca masuratorile nu sunt 100% exacte, ca fiecare sarcina e altfel, fiecare bebe e altfel etc.
Ia, ca nu ma las eu terorizata de niste cifre, ei fir-ar sa fie! O sa fie totul bine pentru toata lumea. Uite-asa, ca am hotarat eu! ![]()
Felicia
32+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
gabitzam spune:
Dana, incerci sa faci upload pe web sau folosind programul lor?
Dupa ce te loghezi pe contul nostru 'maiiunie2008' te duci pe "MyPhotos" si acolo pe "Upload".
Trebuie sa plec acum, daca nu reusesti mai vorbim pe seara ![]()
MissParker spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Dordia, ce bb cuminte! Si al meu e, nu ma pling, dar cere cam des tzitztica, altfel are si reprize cind doarme cu orele, imi vine sa-l trezesc eu...Acuma dilema mea e daca sa ma mulg sa stimulez productia...Dar mereu mi-e ca se scoala si vrea tzitzi si eu nu mai am nimic pt ca l-am muls...Nu stiu ce sa zic...
Simo, nu te mulge, fiindca dupa aceea dai productia de lapte peste cap. Bebe e cel mai bun "barometru" al acestei productii, corpul tau se adapteaza la nevoile lui bebe.
Eu asa am citit mai peste tot.
Felicia
32+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Getutza81 spune:
detaliile sunt dintre cele mai picante, si pana acu sunt 5 pagini, si am luat povestea de la inceputul relatiei mele cu cristi, sper sa nu va plictisesc prea mult... despre bogdanel o sa incerc sa va pove cum ne descurxcam mai tarziu dc ma lasa ca pana acu ma intrerupt, e un smecher si madarit, il doare si burtica, of of, sper sa scapam si de asta, ca de multe am scapat pana acuma...
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
emycor spune:
felicitari pentru noile mamici: Alysh si Carmina sa va traiasca baietii!!!!!!

si un pic de incurajare pentru cele care vor urma 

emycor
37+ 
Lorich spune:
Ia uite ca au mai sosit doi bebici!!! Alysh si SilviaPop sa va traisca puiutii pufosi, sa aiba parte de tot ce e mai bun pe lumea asta!

Getuta abia astept si eu povestea. Pup si ma bucur ca merge alaptatul acum, multa sanatate lui bebe.
Felicia multi, multi ani frumosi inainte alaturi de sotzior, foarte frumoasa surpriza ti-a facut azi, sa aveti parte de toata fericirea din lume 
Eu am fost la eco azi, bine, intre timp am mai bagat si un nani mic, bebe e bine, are 2667g, e cu o saptamana mai maricel, dr. m-a pus vreun sfert de ora la monitorizarea inimioarei lui si contractiilor mele, cica totul e bine
Mi-a dat si reteta pentru anestezic, trebuie s-o iau de la o farmacie de pe Victoriei sper s-o gasesc; chiar aveti vreo idee cat costa substanta asta? Sa am o idee cam ce cash sa am la mine. Kitul, adica cateterul il voi lua de la spital.
Pup si sanatate multa tuturor! 
Lori
35+
asteptand un bebe Robert
DanaH spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Dana, incerci sa faci upload pe web sau folosind programul lor?
Dupa ce te loghezi pe contul nostru 'maiiunie2008' te duci pe "MyPhotos" si acolo pe "Upload".
Trebuie sa plec acum, daca nu reusesti mai vorbim pe seara
Gabitza, eu incerc sa imi fac eu un set de albume separat si apoi sa va dau link-ul. vad ca reusesc asa cum spui tu, numai ca trebuie sa fac upload una cate una (ma rog, in seturi de cate 5) si eu am de pus poze, nene, nu gluma, ca ma asteapta familia din tara si prietenii cu poze cu printesa.
cum as putea sa selectez mai multe poze si sa la fac la toate upload? eu am incercat cu programul lor si acolo imi dadea eroarea de care ziceam mai devreme.
Multam tare mult de ajutor!