Mamici de mai-iunie 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 15
iulia83 spune:
dordia se pare ca ai noroc de bb cuminte.
si eu sper lafel, mai ales ca mama imi tot zice ca eu am fost asa de cumintica, unde ma punea acolo stateam, cateodata venea langa patut sa vada daca mai respir ca nu scranceam nimic. poate o da Domnu sa fie si a mea lafel. si da, o sa profit! nu zic ca nu sunt nerabdatoare sa-mi tin copilasul in brate, dar totusi. o mai tin putin sa se coaca bine.
Poze
33 (ne apropiem
) astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!!”

alexuta75 spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Acum am ajuns acasa, inca n-am citit ce s-a intamplat, dar am intrat repede sa va zic ca a nascut SilviaPop (Carmina). Mi-a dat SMS acum ceva vreme, tocmai iesisem de la ecografie.
SMS-ul de la ea zice:
"Avem bb! Robert Daniel, ceza, anest generala, 38s, h9:40, 3.900kg, 55cm, pufos si dulce. Pup si sanatate la toate!"
Vad ca se precipiteaza nasterile!
Felicitari Carmina, sa-ti traiasca puiul mic si sa va bucurati de el!
Refacere rapida iti doresc.38 sapt
si mami lui Alexia
AMR 5 zile
Citesc si revin sa va zic de la eco.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
iulia83 spune:
babyname odihna multa, fara efort, fara stress. si o sa stea bebelina ca-n puf. nasol ca ai circulara de cordon. si mie tot de aia imi era frica, dar la ultima eco mi s-a spus ca e la locul lui, bine mersi. aleluia 
silvia pop felicitari pt bebe. !!! sa fie papacios si lapte din belsug.
mai fetelor...38 de saptamani si si 3.900 kg? numai a mea e rahitica? iar ma panichez
Poze
33 (ne apropiem

Lilly79 spune:

Felicitari SilviaPop pentru bebe pufos si dulce.Sa fie sanatos, sa pape bine si te bucuri de el.
Cine urmeaza? ![]()
Lilly
36+ 
AMR 4 saptamani
Getutza81 spune:
Alish, Silvia, Felicitari pt bebelusi, sa va traiasca, sa creasca mari, sanatosi, frumosi si cuminti !!! Sa va bucurati de ei, refacere rapida si sa veniti cat mai repede acasa cu ei !
Eu acum mai am soar putin de scris la poveste si apoi va pun un link cu povestea, sper sa va placa, desi e cam mult de citit ca am povestit acolo de la inceput la sfarsit...
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
DanaH spune:
Felicitari, SiviaPop. Multa sanatate tie si lui bebe cel voinic. recuperare cat mai rapida si asteptam povesti.
Mai feteleor care tot asteptati barza, tineti aproape, se apre ca a ajuns stolul de berze.
Eu pregatesc pozele, da? asa ca in curand o sa ne vedeti si pe noi.
pupici
ps: va rog, remarcati schimbarea semnaturii; sunt mama de doi copii acum, da?
iulia83 spune:
getutza asteptam povestea.
nu uita detaliile picante! 
Poze
33 (ne apropiem

iulia83 spune:
quote:
Originally posted by DanaH
Felicitari, SiviaPop. Multa sanatate tie si lui bebe cel voinic. recuperare cat mai rapida si asteptam povesti.
Mai feteleor care tot asteptati barza, tineti aproape, se apre ca a ajuns stolul de berze.
Eu pregatesc pozele, da? asa ca in curand o sa ne vedeti si pe noi.
pupici
ps: va rog, remarcati schimbarea semnaturii; sunt mama de doi copii acum, da?
Dana - mami de Alexandru (15.03.2004) si Teodora (24.04.2008)
da daaaaaaaaaaaaa. am remarcat, am remarcat!!!

Poze
33 (ne apropiem

gabitzam spune:
Hai ca am citit si eu ce ati mai scris de la prinz.
Silvia, Alysh, FELICITARI !!! 

Noi la ecograf am primit vesti bune, toate sunt in parametrii, bebele meu e mai dezvoltat cu 2 saptamani si la 33 saptamani fix are 2885g. Colul meu s-a mai lungit si are 3.64cm, orificiul intern inchis. DPN este intre 1-18 iunie ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
simonacip spune:
wow, ce se intimpla aici? E ziua bbilor de 3.900gr???????
Doamne AJuta, sa fie sanatosi si mincaciosi.
Pup fetele Alysh si Silvia Pop, refacere usoara si putere pentru perioada care urmeaza...
Babyname, urmeaza tratamentul sa mai stea bb putintel. Bine ca ai ajuns la dr...
Dordia, ce bb cuminte! Si al meu e, nu ma pling, dar cere cam des tzitztica, altfel are si reprize cind doarme cu orele, imi vine sa-l trezesc eu...Acuma dilema mea e daca sa ma mulg sa stimulez productia...Dar mereu mi-e ca se scoala si vrea tzitzi si eu nu mai am nimic pt ca l-am muls
...Nu stiu ce sa zic...
Alina, gospodina, sa vedem pozici cu camera nouta
Simona cu David (10 nov 2004) si
Matei (24 aprilie 2008)
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."