Mamici de mai-iunie 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

MsBB eu am inceput intr-o zi sa citesc primele capitole ale odiseei, pot sa-ti spun ca in afar de emotie, m-a luat o tristete care m-a tinut toata ziua aia. Si cred ca stii tu de ce. Sa le dea Doamne Doamne multa sanatate si bebei cat mai curand!

Lori 35+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andreea incepusem sa ma intreb unde esti, ca parca nu te-am vazut azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120467

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

quote:
Originally posted by Lorich

MsBB eu am inceput intr-o zi sa citesc primele capitole ale odiseei, pot sa-ti spun ca in afar de emotie, m-a luat o tristete care m-a tinut toata ziua aia. Si cred ca stii tu de ce. Sa le dea Doamne Doamne multa sanatate si bebei cat mai curand!

Mda , sincer iti zic ca initial asta m-a tinut departe de forum. Sotul meu cel putin era exasperat! Glumea ca taie internetul numai sa nu mai citesc , sa nu mai fiu trista. Acum cred din toata inima ca o sa avem parte doar de vesti bune si ca nimic nu ne mai poate umbri odiseea .

Adriana 37+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

am pus linkul ca acu repede numi vine in minte cum sa fac ca iar avem colici, mancei baubau pe ei de colici !!!

===============

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by Lorich

Andreea incepusem sa ma intreb unde esti, ca parca nu te-am vazut azi!

Intr-adevar ca azi nu am scris nimic ,dar v-am urmarit.A fost in vizita o prietena de la Tg Mures si de azi dimineata pana nu demult am stat la povesti!!!
Oricum multumesc ca iti faci griji pt mine!

Poze
Andreea 34+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Getutza81

===============

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:

===============

off...ce emotionant. . M-ai lasat fara replica. Hai ca ma duc sa beau un lapte, ca altfel plang aici de emotie.

39sapt+5 zile asteapta o potoroasa soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput

quote:

===============

Asa m-am apucat de un plans de numa!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Nu intru cateva ore...si ce vad Alysh..sa iti traiasca voinicul, sa fii sanatoasa si sa te refaci repejor....si muuult laptic sa ai sa suga bb bine.

Si ce-mi vad ochii.... si SilviaPop...sa iti traiasca mami si sa te refaci rapid. Abia astept sa ne povestiti cum s-a intamplat. Sanatate multa si muuult laptic pt bbic. MAi si ce lungan aveti...sa va traiasca....

Iulia nu te necaji ca greutatea de la eco nu e tocmai ok. Adica la Stefan la 38.5 zile mi-a zis ca e cam mic, ca are 2.600 gr si ca nu va lua decat pana max 3.200 ceea ce era bine...insa l-am nascut cu 2 zile mai devreme cu 3.700 deci...imposibil ca intr-o sapt sa fi luat 1.100 kg....asa ca...masuratorile pot da erori de pana la 500 gr sau poate chiar mai mult. multi si fii linistita ca oricum ar fi...sanatos sa fie.!
Melly...La multi ani...sa fiti fericiti alaturi de minunea mica.... Si...e super site-ul...abia astept sa il imbogatiti cu pozici cu bb!
Simona...eu de muls m-am muls dupa ce sugea bb...pt stimulare. DAr asta noaptea cand sugea f. putin si fortat...asa ca...in rest il las pe el sa isi faca treaba.Si eu am aceeasi teama ca daca ma mulg si se scoala...si nu mai are ce sa pape...Oricum productia se reface repejor...dar totusi...
AlinaAnto...felicitari pt programare...facem cand vine momentul!

Gata fug si eu sa citesc povestea ca....acusi vin flacaii si nu mai am timp ...

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput