Gravidute & Mamici de IASI (49)
Raspunsuri - Pagina 15
ghinetz spune:
Vreti sa vedeti un costumas frumos?
Acum 4 ani aici
Si azi aici
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
amironeanu spune:
Salut!
Eu va citesc pe sarite, cand apuc, din pacate e tare scurt timpul ...
Miha, eu vreau reteta, arata tare bine tortul.
Kriss, eu si la Stefi si la Matei fac supa la doua zile, pun toate legumele o data la fiert (cartof, morcov, telina, pastarnac, patrunjel, ardei, dovlecel), le pasez si ce ramane pe a doua zi pun in castronel inchis la frigider. Cand am fost la Bucuresti, i-am congelat mancarea lui Matei, dar cand am decongelat-o nu si-a mai pastrat finetea, arata ca un burete. Acum Matei mananca aprox. 200 gr de pireu si bea cam 50 ml de supa.
Matei este la a doua otita, deja. Combinat cu bronsita de data asta. Sper sa vina vara si sa scapam de toate, dar cred ca va trebui sa intre surioara lui in vacanta ca sa nu mai raceasca Matei. Si deja avem patru dintisori, doi jos si doi sus.
aeperju spune:
Noi facem supica pentru trei zile si punem ulei de porumb asa cum ne-a zis pediatrul.
emma
amironeanu spune:
A, legat de ulei, eu folosesc ulei de masline (extra virgin). Siminiceanu i-a spus surorii mele, cand s-a plans ca nu-i place gustul ca poate folosi si ulei din samburi de struguri, cica este la fel de sanatos si foarte bun la gust.
Oana, ei au nevoie de ulei pentru ca ajuta la formarea neuronilor si nervilor (ceva cu invelisul lor, nu mai stiu exact). Stiu ca si untul este la fel de bun.
iulia-stefy spune:
Am ajuns si eu in sfarsit la calculator. Dimineata s-a repetat povestea. Urletele de rigoare, dar azi n-am mai sunat sa vad ce face ca am fost la firma sa vad ce ma asteapta si cam de cand. LA pranz am fost s-o iau. La fel... liniste. Cand mi-a auzit vocea a inceput concertul. Cand s-a vazut la mine in brate a tacut, de parca am apasat pe buton. Azi a mancat, dar mi-au dat la pachet hainute ude, ca a bagat body in olita si l-a udat. A durat putin pina mi-au dat-o. Nu stiu daca atunci au schimbat-o sau era la masa si de aceea a durat. Am sa vad. Bineinteles ca dupa ce am schimbat-o s-a dus si si-a facut rondul pe la birouri si bucatarie, etc... si nu se mai dadea dusa acasa. Vad ca azi n-a mai tresarit in somn si nu s-a mai trezit urland, dar sa vad cum s-o trezi, ca doarme de mai bine de doua ore.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Si sa nu uit, aseara canta in legea ei si batea din palme si se invartea prin casa. La masa sa ne smulga lingura din mana, ca vrea sa manance ea. S-a mai intamplat si inainte, dar nu asa vehement ca aseara. Sper sa-i fie bine.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by amironeanu
A, legat de ulei, eu folosesc ulei de masline (extra virgin). Siminiceanu i-a spus surorii mele, cand s-a plans ca nu-i place gustul ca poate folosi si ulei din samburi de struguri, cica este la fel de sanatos si foarte bun la gust.
Oana, ei au nevoie de ulei pentru ca ajuta la formarea neuronilor si nervilor (ceva cu invelisul lor, nu mai stiu exact). Stiu ca si untul este la fel de bun.
Pupici,
Andreade www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank">Stefania
(13.08.2004) si Matei
(04.09.2007)
Poze mai vechi si mai noi
Multumesc Andreea. Il pun la fiert, cand fierb legumele sau...?
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
amironeanu spune:
Lacramioara, eu sunt in urma, la ce cresa o duci pe Stefy? Si Stefi a mea a mers de la 2 ani la cresa si a fost ok (nu cum ar fi fost cu mami acasa, dar eu am fost multumita), a invatat o gramada de poezii si cantecele.
mariussimiuc spune:
Oana,costumasul e foarte frumos,dar si puiutii is superbi.Eu cred ca in majoritatea pozelor l-am vazut pe Stefan mai mult serios.Asa e?
Uleiul din mancare ajuta la mielinizarea celulelor nervoase.Asa am mai cetit si eu...![]()
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

de
(13.08.2004) si Matei
(04.09.2007)