Gravidute & Mamici de IASI (49)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Hahaha Simo, ce ti-a fost dat sa vezi...

Miha - interesant tort,nu ne dai si reteta?

Kriss - eu folosesc ulei de masline, nu mi-a fost recomandat unul anume si unt.Mancare ii fac in fiecare zi.

Oana - ce frumosi sunt puiutii tai cu aceeasi costumatie.

Andrea - multa sanatate lui Matei.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

pai am zis sa fim si noi in pas cu ceilalti

quote:
Originally posted by ralnied1

am si eu poza facute la bara galbena...

si am vazut ca mai toti faceau poze acolo

--------------------------------------------------------------------------------
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
Ducu Bertzi la Iasi, 1 mai 2008
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

eu pun ulei de masline in supica fetei, il adaug la final si mai trag vreo 2 clocote. supica o fac pt 2 zile.

voi cum faceti iaurtul?

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by danyelle005
voi cum faceti iaurtul?

1 l lapte(fiert si racit la temp. camerei) adaugat peste aproximativ 100 ml iaurt. Lasat de seara pana dimineata -> un iaurt delicos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Nu va era dor de mine?
Mie de voi da.

Oana pupici de la mine(ca te-ai gindit la mine si ai si informat fetele ).Ca-mi esti ca o sora ti-am mai spus.Acum nu stiu daca ca o sora mai mare sau mai mica .Frumosi baietii tai,mi-s dragi de mor.Dar recunosc ca dupa Victor sunt topita.Cind il vad parca rasare soarele.Si parca e frate cu Andrei al meu nu cu Stefan.Mie mi se pare ca seamana enorm.(poate si datorita gropitzei din obraz,parului balai si celor 2 dinti superbi de jos).

Salutam nazdravana Stefy care e fetitza mare si merge la cresa.Si eu l-am avut pe Vlad 2 ani la cresa.Am fost f. multzumita.Pe Andrei nu stiu daca-l voi mai duce ca nu ma lasa bunicile.(e baiatul lor)
.Dar eu as vrea.Poate de la 2 la 3 ani.

Kriss nici Andrei nu prea bea apa, de asta am si crezut ca atunci cind a facut febra a facut de sete.Dar papa tzitzi la greu.Asa ca pune copilul la sin si la 2 ore daca vrea.Asa creste si productia de lapte.
Si in privintza medicilor eu is relaxata.Daca ce spun ei contravin principiilor mele nu-i bag in seama.Eu la diversificare nu m-am deranjat sa intreb medicul dar m-am informat cit am putut.Oana stie ca la noi la strumfarie e un grup de mamici cum nici n-am visat ca gasesc.

Si eu pun ulei la mincare-de care am.e bogat in vit.E si Miha are dreptate.

Am vazut si poze cu mamici si bebici frumosi.la tatici nu ma pronunt.

Cam atit ca s-a trezit Vlad(Andrei e deja in brate) si ma striga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by amironeanu

Lacramioara, eu sunt in urma, la ce cresa o duci pe Stefy? Si Stefi a mea a mers de la 2 ani la cresa si a fost ok (nu cum ar fi fost cu mami acasa, dar eu am fost multumita), a invatat o gramada de poezii si cantecele.

Andreea, Stefy merge la cresa nr.6 din Cantemir. Are doar un an si 5 luni, dar ma pregatesc sa merg la serviciu.
Pina acum eu sunt multumita, dar azi e abia a-4-a zi. Insa ea e din ce in ce mai agitata si plange din ce in ce mai tare cand o duc. Azi se tragea de fund inapoi si nu voia sa intre nici de frica. Aseara a plins inainte de culcare doua ore. Cand atipea incepea sa tipe in somn si se trezea si iar atipea si iar tipa..... asa mi-e mila de ea, dar daca renunt acum data viitoare cand incerc va fi la fel. Mi-au spus ca pentru ea schimbarea asta e un stres foarte mare si ca de asta reactioneaza asa. ca daca i-ar face acolo ceva, la plecare ar pleca urgent, dar la plecare nu se da dusa. Sper sa-mi dea Dumnezeu destula rabdare si tarie si mie si ei.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by Nonna76
Salutam nazdravana Stefy care e fetitza mare si merge la cresa.Si eu l-am avut pe Vlad 2 ani la cresa.Am fost f. multzumita.Pe Andrei nu stiu daca-l voi mai duce ca nu ma lasa bunicile.(e baiatul lor). Dar eu as vrea.Poate de la 2 la 3 ani.

Monica, multumim ca la cat esti tu de ocupata te-ai gandit si la nazdravana.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Fetelor, am si eu o intrebare: pe la ce magazine mai sunt de cumparat patuturi pentru copii? Pana acum am fost la magazinele de mobila din Bularga si la Biofarm, pe aleea Tudor Neculai. Am gasit ceva, dar sunt cam mari (70/140), mi-ar place unul 60/120, ca nu prea avem spatiu.
Va multumesc.
Toate cele bune, Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salutare!
Ioana, patuturi de copii gasesti si la Copilasul meu pe Strapungerea Silvestru(pe langa billa), la Carrefour in supermarket,la Andrusca pe Pacurari, magazinele de mobila din Pacurari(sunt mai multe, dar oferta e mica, 1-3 modele maxim)..
Acum de care patut cauti, cu zabrele, pt cei mici, sau pt cei mai marisori?
aaa.si pe net gasesti multe oferte!

Ieri la pranz mofturici a mea, supita mai deloc..asa ca am lasat-o mai nemancata, numai san..si la 16 manca branzica cu mar de numa numa..apoi a baut si apa..bineinteles, tot cu lingurita..

Azi mergem la buni, ne face ea supita. pana la urma am luat ulei de porumb din kauf. era numai un fel, 11 lei si ceva..

darria, oana,monica, andrea, multumesc pt. informatiile voastre..

voi dati calciu bebelusilor? lactic sau gluconic?

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 6 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Multumesc, Cristina. Caut patut pentru nou-nascut, de lemn, cu zabrele. Mi-am notat magazinele pe care le-ai amintit.
Toate cele bune, Ioana.

Mergi la inceput