Gravidute & Mamici de IASI (49)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Fetele, la plecarea de la cresa a facut iar rondul pe la birouri ca si ieri, a dat pupici la toata lumea si cu greu am reusit sa o scot afara. Dimineata le-am zis sa nu-i dea desert si azi a fost ok. A fost mai bine decat ieri. Daca i-ar face ceva doamnele, nu cred ca ar rade la ele cum radea azi la plecare. S-a bucurat sa ma vada, dar nu asa ca ieri.
Am crezut ca n-au vrut sa-mi spuna ca n-a mancat cand am vazut-o cum baga in ea ciorbita,acasa, dar dupa cateva linguri n-a mai vrut
si i-am dat kiwi si la somn. Cred ca a vrut ciorba, ca ii place ei ca e acruta, dar n-a mancat decat putin si n-am insistat, daca ea a zis "data"(gata in traducere libera) si a impins castronul.
Mi-a zis ingrijitoarea ca merg in cerc ca piticii cu mainile la spate si de aia mergea ea asa aseara si pe varfuri si altele.....de acolo i se trage.
Insa tresare in somn si se trezeste speriata si plange. E un stres destul de mare pentru ea. Asa mi-au explicat la cresa.
A mai trecut o zi la cresa.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Oana,foarte tare sotul tau.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Nu-i asa?

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Oana,foarte tare sotul tau.

Nu-i asa?

Mey...eu ziceam de faza in sine,ca de complimentat nu-mi permit.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

bey, da' n-ati scris mai nimic azi....

--------------------------------------------------------------------------------
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
Ducu Bertzi la Iasi, 1 mai 2008
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Salutari matinale. Si o

Raluca, cum nimic, da Miha ca mi-a laudat sotul. A! Faza, ca nu-si permite. (Miha, stiu. Pai si eu tot de faza ziceam ca e tare, nu?)

Nonna e in focurile brigazii. Ii tin pumnii. Si nu contensc sa o admir. Eu acasa stand nu dovedesc sa le fac pe toate. (ce pe toate, nu mai dovedesc sa fac nimic) Sigur, o jumatate de ora musai stau pe DC, cat imi beau cafeaua. Asta e moftul meu. In rest...curatenia, degeaba o fac, ca o "desface" Victor repede. Mancare...putina, cat apuc sa fac la pranz pentru mine (de cele mai multe ori o tartina) daca Stefan manaca la mama, iar seara pentru sot. (o friptura, o garnitura, de astea, deci nimic complicat) Rufe de calcat iar s-au adunat cu nemiluita. Nu cred ca am timp sa le calc. La modul cel mai serios. Asa ca vom deveni - familia mea - adeptii stilului "shifonat".
Chiar, voi cum reusiti sa le faceti pe toate?
Inainte imi era mai usor, ca mai statea Victor cu jucariile. Acum e jale! Nici in brate nu vrea sa stea. Cred ca ii iese un dinte, am mai spus. E cumplit de agitat. Se trezeste din somn si nu mai adoarme decat in brate. Si numai acolo vrea sa doarma. daca il pun patut la loc e jale. Urla!!! Asa ca de doua zile doarme la pranz la mine in brate. Noroc ca pot citi in timpul asta.

ieri dimineata am iesit fara carut. Stiti, eu il tin la mama, ca ea are lift. Dar ieri nu era acasa. Am tot stat, in speranta ca vine repede. Apoi Victor a adormit. Asa ca am stat ieri mai bine de 2 ore cu Victor in brate. Si nu am nici o banca in zona. La un moment dat m-am asezat pe o bordura, ca nici in casa nu-mi venea a merge, sa nu se trezeasca. Nu-mi mai simteam mainile, dar mi-am simtit ovarele seara. Ca m-au intepat cumplit (sunt si la CM)

Na, ca am scris! nu gluma. Mi-am facut norma pe saptamana asta.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Am editat, ca scrisesem in graba. Nu stiu cand se plictiseste Victor de sertarul cu jucarii si incepe sa tipe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Neatza!
Oana - multumim pentru cafelutza , e fierbinte si mare a mea

Nici eu nu le fac pe toate dar nici nu imi propun, asa ca sunt mai relaxata, asta e.
Da Stefan nu face mizerie, doar Victor?

Lacramioara - cum a fost azi?

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Sooo fetelor, nu mai intru de mult si ce sa vad? Ce anume e mare, tare si fierbinte?

Daca e cafeaua...si a mea

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simo78
Sooo fetelor, nu mai intru de mult si ce sa vad? Ce anume e mare, tare si fierbinte?

Da da.. Si mie tot mare si tare imi place... Cafeaua breee...

Mergi la inceput

Va servesc si cu o felita de tort.Sa nu va scade glicemia de la atata cafea tare si mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata
Simo, bine ai revenit!
Nushulica, felicitari inca o data pt. caruciorul albastru!
Oana_oana, cum te mai simti?
Am fost ieri la pediatra. fata e tot cam deshidratata, am inceput sa insist tare cu ceaiul, chiar daca nu se da in vant dupa el..dar e tare greu cu lingurita..In rest, e ok, sa insist sa pape mai mult..ea nu papa la o masa decat cel mult 120/140 ml de papa..ar treb. cam 175-180 ml macar, daca nu 200..cu greutatea ne invartim la 6,560 gr..
Aseara a papat bine, 200ml de gris..iar azi incepem supita, e pe foc..voi ce ulei puneti in supita?mi/a fost recomandat cel de porumb..
dupa ce papa iesim si noi sa imi iau indemniz si la cumparaturi ca e gol frigiderul..oricum, vreau sa slabesc..si oricum supita ramasa ne ramane noua..
aa..supita voi o faceti zilnic?am inteles ca mai mult de 24 h nu o pot da la fata..cum faceti pt. ea? se folosesc multe legume pt. o manuta de supa buna..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 6 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput