Gravidute & Mamici de IASI (49)
Raspunsuri - Pagina 12
ella10 spune:
neata!
multumim de cafea Oana
Ieri am fost in parc,am stat vreo 4 ore,era foarte aglomerat abia daca gaseai o banca,daca mergeai un pic la plimbare iti pierdeai locul;ne-am intilnit si cu Alesia si Kriss,o scumpica Alesia
.
cred ca si azi vom merge,era vorba sa mergem la un tenis de cimp si de asta nu sunt asa de sigura ca merg in parc(m-am repetat de prea multe ori
)
Va pup si va urez o zi cit mai frumoasa!
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
iulia-stefy spune:
Riva, nici eu nu am auzit lucruri bune despre dr. Aursulesei. Chiar din contra.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mariussimiuc spune:
Helau! 
Multumesc de cafea Oana.
De la 6.30? Suferi de insomnii? ![]()
Raluca...si io care ma gandeam ca te vad pozata atarnata de bara...
Lacramioara,cum fu a doua zi de cresa? ![]()
Raluca (Byu),sa va fie de bine mutatul in casa noua.
Dar de ce una mai mica si nu mai mare?
O zi minunata tuturor! 
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
ghinetz spune:
quote:
De la 6.30? Suferi de insomnii?
Nu sufar. Si chiar as mai fi dormit vreo 5 ore daca era dupa mine. Dar m-a trezit sotul sa-mi arate ca i s-a umflat maseaua. Oricum nu am stiut ce sa-i fac. Dar am stat toti 4 (ca s-au ttezit si copiii, evident) la vorba pana a sunat ceasul.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
iulia-stefy spune:
Michelle, prima zi n-a fost asa de rau, precum ma asteptam, dar azi stiid ca o las acolo, Doamne ce a mai plins. Cand am sunat mai tarziu se linistise.
Miha, vom vedea cum va fi la prinz, ca dimineata a fost jale mare. CAnd s-a vazut luata de langa mami a inceput sa planga de mama mama. Am mai stat pe hol in speranta sa n-o mai aud sa pot pleca linistita, dar n-a fost o idee buna. Mai veneau copii si cum ma vedea cand se deschidea usa plangea si mai tare asa ca am plecat.... dar destul de necajita. Am sunat mai tarziu si mi-au zis ca s-a linistit.
Aseara ne-am distrat ca se plimba prin casa cu manutele la spate si se tavalea pe jos. Am vazut ca acolo au saltelute pe jos. Si cred ca ambele i se trag de acolo ca pina acum n-am vazut-o sa faca asa. Statea intinsa pe jos si se juca cu jucariile.
Dimineata a zis ca se duce la "cupii" adica la copii. Vad eu cum va fi la pranz si va mai scriu.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mariussimiuc spune:
Oana,foarte tare sotul tau. 
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
kriss79 spune:
buna dimineata
Oana, multumim de cafeluta!!
Raluca(byu), sa va fie de bine mutarea in casa noua!
deci a ta a fost ziua, nu a Ralucai (ralnied)..sau amandurora?
ca Raluca ralnied nu a zis nimic..nici ca ar fi fost nici ca nu a fost..
Da, ieri am ajuns si noi in parc pe la 6 si ne-am intalnit cu Ella si dulcica Biencuta..si mai tarziu cu Michelle si acusi sarbatoritul Domi!
Azi dupa pranz mergem la pediatra..asa ca nu stiu cand ajungem in parc.
Nusa azi are eco si poate afla ce se ascunde in burtika!pt cele ce au intrebat de ea..
Diana?Celia?
o zi frumoasa!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 6 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
aeperju spune:
Hello fetele!
Noi suntem bine, acum stam in picioruse la marginea patutului. Numai cu mine vrea fratioare sa stea Andrei. Adica sta si cu alte persoane dar ma cauta cu privirea.
Inr est toate bune!
Ana-Maria sa-ti traiasca fetita!
emma
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Raluca...si io care ma gandeam ca te vad pozata atarnata de bara...
Ce draguta esti.... Ca-ntotdeauna
--------------------------------------------------------------------------------
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
Ducu Bertzi la Iasi, 1 mai 2008
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by kriss79
deci a ta a fost ziua, nu a Ralucai (ralnied)..sau amandurora?ca Raluca ralnied nu a zis nimic..nici ca ar fi fost nici ca nu a fost..

de asta erai tu asa mirata... Nu m-am prins atunci, pe loc.
Nu a fost ziua mea. Abia de-acum incolo vin zilele mele
--------------------------------------------------------------------------------
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
Ducu Bertzi la Iasi, 1 mai 2008
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu