Fetele din Venetia - ajutor - hotel Bella Venexia

Fetele din Venetia - ajutor - hotel Bella Venexia | Autor: ralcat

Link direct la acest mesaj

Ajutor, am nevoie de informatii despre hotelul asta: http://www.hostelsclub.com/hostel-en-4746.html
Ne tenteaza rau tare hotelul pentru mai la toamna cand vrem sa mergem in Venetia. A fost cineva p-acolo ? Tare bine mi-ar prinde niste informatii.

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei

Puiul meu se pregateste de armata: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Pregatire

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Buna Ralcat.Tocmai ne-am intors de la Venetia,deschisesem si eu un subiect asemanator si multe fete au fost dragute si m-am ajutat.
Informatii despre hotelul acela nu am din pacate,noi am stat in Lido di Venetia,la hotel Reiter,a fost relativ ok,curat,oamenii draguti si politicosi insa camera nu foarte mare,cam frigut(noi am fost intre 17-22 aprilie si seara era destul de frig)peretii subtiri si se puteau auzea tot felul de zgomote)
Despre Venetia,vazuta de noi...nu m-a impresionat foarte tare,aglomeratie foarte mare,multi romani(ATENTIE LA BUZUNARE!!!)cu parere de rau spun asta(sotul in piata San Marco a fost inconjurat de 3 romani care ii vorbeau in engleza asta pentru ca noi vorbeam in engleza si incercau sa il buzunareasca,noroc ca banii,actele erau la mine insa i-am auzit vorbind si in romana )
Trecand peste asta,orasul era curat desi erau foarte multi turisti,in 3 zile Venetia o vezi de la un capat la altul,cozi imense la muzee si mai ales in piata San Marco(noi am cumparat bilete seara si am mers a doua zi sa vizitam la prima ora,puteti face asta ca biletele sunt valabile 3 luni),puteti cumpara bilete valabile pentru mai multe zile(preturi-pentru 24 de ore 20 euro,noi pentru 48 ore am platit 36euro)preturile la bilete cam mari,la fel suvenirurile foarte scumpe.
Iti recomand cu caldura Lido di Venetia,puteti gasi acolo un hotel fain si aveti si plaja care era in curs de amenajare si parea super ok,la doar 10 minute de San Marco(3 statii cu vaporetto),mancarea mai ieftina decat in Venetia.
De asemenea atentie cand mergeti sa mancati sau vreti sa beti o cafea.Platesti o suma cand bei cafeaua in picioare si triplu cand vrei sa stai la masa(exemplu in lido o cafea in picioare 0.80 euro centi si la masa 2 euro)
Daca mai alte intrebari si crezi ca te pot ajuta cu mare placere.

Seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Multumesc mult pentru informatii. Despre romanii si "romanii" din Venetia stiu si eu, ni s-a intamplat cam la fel cand am fost prima oara acolo. Si in Florenta si mai rau, abia abia m-am abtinut sa nu ma bat cu o "romanca" ce incerca sa-l buzunareasca pe al meu ca l-a vazut atent sa fotografieze.
Noi data trecuta am stat in Mestre si ne-a placut dar acum mergem cu niste prieteni dragi si ni s-a parut o alegere buna Bella Venexia - apartamentul cu doua camere si la un pret super fain. De fapt eram curioasa ce e in spatele pretului astuia asa bun. Iar alegerea e clara: vrem sa stam in Venetia, sa gustam si viata de noapte venetiana si mai ales sa nu depindem de vaporase si alte mijloace de locomotie cu program.
Eu inca mai sper ca o fi vazut cineva si Bella Venexia si m-o lumina e chiar asa fain cum se lauda si il lauda comentariile de pe site ?

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei

Puiul meu se pregateste de armata: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Pregatire

Mergi la inceput