Vrancea(20)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Roxi, felicitari din tot sufletul! ma bucur tare mult ca ai stabilitatea de care ai nevoie, Doamne ajuta sa iti fie si mai bine acolo! Ce post e? Conta?

Noi mergem in Portugalia pe 27 iunie, stam o saptamana. Mergem in Praia da Rocha, in zona Algarve, am inchiriat o masina caci sunt 70km de la aeroportul din Faro unde aterizam pana acolo si speram sa ne plimbam si prin alte statiuni. Am luat un apartament in regim self catering, trebuie sa recunosc ca avem emotii caci plecam cu Theo si o sa avem nevoie de atatea dupa noi, sper sa nu uit nimic.

Pupici multi!

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Multumesc mult, Andra! Da, e in contabilitate, la costuri...Eu sunt bucuroasa pentru ca imi va oferi stabilitate si , in plus, posibilitatea sa invat si altceva, ca la payroll ajunsesem sa lucrez pe 'pilot automat'...

Imi pare rau ca nu am mai intrat, dar am o perioada aglomerata la serviciu, iar acasa, ma asteapta altele, de parca zici ca am avea o casa plina cu copii...

Andra, sa aveti un concediu placut si sunt convinsa ca Theo va fi in largul ei la mare si la soare! Stiu ca veti avea nevoie de multe lucruri, dar daca nu depindeti nici de ore de masa si nici de transport, cred ca va puteti face programul in functie de Theo si cred ca totul va fi ok. Am auzit ca zona pe care ati ales-o voi e superba, asa ca de abia te astept sa ne povestesti cum a fost si bineinteles sa ne arati cat mai multe pozici!

Pupici la toata lumea si va doresc o saptamana minunata!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Ola dragelor

Dana ma bucur ca greturile si arsurile sunt pe duca.
Eu cand eram insarcinata nu prea pot sa zic ca am avut greturi. Am avut insa o perioada in care am avut o greata foarte usoara ce e drept dar continua. Deja ma obisnuisem cu ea. Eu nu o intaratam, ea ma lasa sa traiesc linistita.
Andra am vazut pozele. Ce dulce e papusica ta!!!!!
Da, este foarte faina perioada asta si el e super haios si dulce. Are si momente cand imi vine sa il musc de nas sau sa ma tot duc pe campii. Dar ma uit la ochisorii aia cu stelute in ei si imi trece repede.
Foarte frumoasa destinatie v-ati ales. Sunt convinsa ca o sa va descurcati super bine cu Theo dupa voi.
Roxana felicitari pentru post! Bravo! Inseamna ca ai scapat de o grija. De-acum....la facut cu tine!

Noi nimic deosebit de raportat.
Am fost ieri la iarba verde, la Palatul Mogosoaia. A fost foarte dragut, am plecat dimineata pe la 10 si ne-am mai intors seara pe la 7 fara ceva. Copilul meu nu a vrut sa doarma, astfel incat treaz fiind de la ora 9 dimineata, abia la ora 6 seara a adormit, in masina, cand plecam de acolo. Dar i-a placut tare mult, s-a bronzat ca un tractorist si a zis ca mai vrea la iarba verde. Am pus si cateva poze de aici

Va pup cu drag pe toate
Sa aveti o saptamana usoara

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

La Multi Ani, tuturor sarbatoritilor de astazi! Multa sanatate si bucurii si tot ce va doriti, sa vi se indeplineasca! pentru Theo de Andra si pentru Bianca de Andreia, care amandoua sunt si Elena. Sa cresteti mari si sa aveti noroc cu carul!!! Si sa fiti mandria parintilor vostri!

Alina, multumesc mult pentru urari! M-am uitat pe pozici si Tudorel e o scumpete de baiat! Foarte frumoase pozele si asteptam sa ne mai povestesti despre programul vostru!

Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Multumim frumos pt urari si ti le intoarcem inzecit!

Sa aveti o zi frumoasa, la multi ani si pt Bianca si pt toti cei dragi ce poarta numele sfintilor Constantin si Elena!

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Mergi la inceput

Salutare dragelor

Am intrat sa urez La multi ani tuturor celor care isi serbeaza ziua numelui astazi! La multi ani Theo Elena si Bianca Elena!

pe toata lumea

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

La multi ani fericiti tuturor Elenelor si Constantinilor !
La multi ani Elenelor noastre dragi!!!

------------------------
16+

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!

Vreau sa va spun ca ieri pe la ora 8 seara, am trait cel mai frumos moment din viata mea. Bebelul meu a miscat, m-a lovit de 3 ori. Vorbeam cu mama mea la telefon...eu incep sa tip, mama speriata: "ce ai mama?" (intre timp Adi si fratele meu au aparut si ei speriati) "Miscaaaaa! M-a lovit!" A inceput si mama sa tipe ... langa ea aparuse tata si fratele mai mic (suntem trei frati): "Ce s-a intamplat?" Mami: "Misca bebelusul, stie ca este bunica la telefon!" Si uite asa am reusit sa traim toti un moment minunat!

Tot ieri, Adi mi-a facut testul cu sarea. Mi-am dus mana la nas. Se zice ca va fi baietel. Vom vedea. Eu de visat, am visat o fetita.

Nu mai stiu daca v-am mai spus posibilele nume: Maria sau David.

------------------------
16+

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Dana, ff frumos..

sanatate va doresc

La multzi ani!!! Elena-Bianca si Elena Theodora

Mergi la inceput

Salutare

Eeeee, Dana, ce frumoosssssss. Sa fie sanatos samburelul si sa creasca mare mare. Eeee, de-acum ca a miscat...sa te tii zbantuiala la tine in burtica. Acum mai usurel ca e micut, dar dupa aia...
Foarte frumoase numele. David era si el pe lista mea cu nume de baietei.

Noi nimic deosebit. Pe aici prin zona, cumintei. Am fost ieri la o expozitie de dinozauri. A fost interesant. Copiii de pe acolo erau in in delir.

pe toata lumea. Fug la treaba.
Sa aveti o saptamana frumos dragelor

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput