Vrancea(20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Aaaa ... bine ai venit !!!

PASTE FERICIT tuturor, sanatate si numai bine!!!

_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Va pup pe absolut toate si va multumesc din suflet pentru urari si pentru incurajari.Un Paste fericit cu multa sanatate va doresc din toata inima!!!


------------------
Flori Rares Teodor 08.12.2008

Asa a venit pe lume Piscotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Paste fericit, fetelor! Fie ca Invierea Domnului sa rodeasca in fiecare dintre noi Lumina,Bucurie si Intelepciune. Am credinta ca,alaturi de cei dragi,va veti bucura de linistea si pacea sufleteasca daruite de aceasta Sfanta Sarbatoare.
Hristos a inviat !

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

PASTE FERICIT!!!!

Lumina, Sanatate si sa de-a Domnul sa vi se implineasca cele mai frumoase dorinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Christos a inviat!
Ce faceti?

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Buna, fetelor!

Ce veti face in we asta lung? Noi ne-am trezit prea tarziu si asa ca ramanem acasa...Sper ca va fi frumos afara, ca m-am saturat de vreme posomarata si ploaie...

Andra, m-am molipsit si eu de microbul 'Lost' si 'Prison Break' si acum stiu unde sa caut linkurile salvatoare! Mai greu cu comentatul, dar in rest sunt la zi cu toate!
Am vazut recent niste pozici cu domnisoara ta...O dulceata de fetita, ce mai...Maine-poimaine va face un anisor..Sa va traiasca Theo si sa va bucurati de ea!

Pet, am vazut si blogul tau...si poze cu Silvioara cea dragalasa! Sa o mananci, nu alta...era acolo o pozica unde proba sandalute si era asa concentrata si serioasa...Sincer, e o placere sa ma uit la pozicile voastre! Am vazut si o poza cu tine si vroiam sa iti zic ca aratai foarte bine!

Dana, viitoarea noastra mamica, nu mai zici nimic? Ti-ai vazut puiutul la echo? Asa mult ma bucur pentru tine si sper din tot sufletul sa duci sarcina pana la capat cu bine si sa ai un pui sanatos si norocos!!! Si frumos!

Alex, noi am vorbit pe pm....dar zic si aici...sincer, cand aveti drum pe aici, sa ma anunti si cu siguranta ne vom intalni! Cu Andra si cu Andreia am avut o surpriza tare placuta, adica am descoperit ca pot vorbi cate in luna si in stele si vorba aia ...nu ne cunosteam decat de pe forum, dar parca ne cunosteam deja de-o viata...

Andreia, un mare, mare de tot! Si mult succes Biancai la scoala!

Flori, sunteti bine, tu si Piscotel? Am cautat sa vad daca ai mai postat ceva, dar nu am gasit nimic...Eu sper ca doar din cauza Sarbatorilor nu ai mai intrat si imi doresc din tot sufletul ca data viitoare cand treci pe la noi sa ne dai numai vesti bune despre Rares!!!

Eu tare as vrea sa va dau vestea buna, dar ...cred ca mai aveti de asteptat! Ne indreptam cu pasi rapizi spre FIV si sincer numai in asta mai avem o speranta! Dar ...nu vroiam sa inchei pe o nota asa trista...asa ca va spun ca sunt optimista si ca ma bucur tare mult pentru voi, ca sunteti bine si ca puiutii va sunt sanatosi!

Va pup pe toate si va doresc un we frumos! Sa ne auzim cu bine!!!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Eu aflu ultima? Nu stiam ca incercati pt bebe, adica da, stiam ca vrei, dar nu stiam ca acum. Pai Doamne ajuta, sa se prinda cat mai repede iar daca nu vrea decat cu fiv, atunci sa vina fivu'! Abia astept sa aud ca ai burtica!

Noi suntem acasa, sper sa iesim zilele astea prin afara orasului ca luni e zi libera aici si cum vremea e superba trebuie sa profitam.
Theodora mea e o minune, a pornit pe 10 luni, nu imi vine a crede cand ma intreaba cineva cat are si zic 9 luni si... parca nu vorbesc eu, parca nu vorbesc despre ea, imposibil imi zic, sa fi trecut atata timp, ca doar ieri ce-am nascut...
Ehe, dar asa e viata asta, trece imediat, mai ales cand ai cu ce s-o ocupi.
Am inceput si eu Metformin iar pt ca vrem sa mai treaca barza pe la noi, sa speram ca merge si de data asta asa. In rest, asteptam vacanta, mai avem o luna jumate, numar zilele ca tare e bine cand suntem cu tati acasa si atunci o sa-l avem o saptamana intreaga!

Va pup pe toate si ma gandesc la voi, sper ca sunteti bine si astept vesti bune de la fiecare. Weekend frumos!

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Andra, sincer, credeam ca sunteti la curent! Poate nu am dat eu prea multe amanunte, dar stiu ca am mai spus ca incercam sa facem un bebe...Din pacate, au trecut deja doi ani si fara nici un rezultat...Si dupa ce am trecut prin toate incercarile, tot ce ne-a mai ramas e fiv... Au fost doi ani lungi pentru noi si poate nu am mai avut dispozitia necesara de a intra si de a discuta cu voi pe forum, dar , sincer, eu am fost alaturi de voi si m-am bucurat de fiecare data de realizarile voastre...

In fine...eu sunt optimista si sper sa vina barza si la noi! Si iti tin pumnii si tie, si sper ca dorinta sa ti se indeplineasca cat mai curand! Si atunci sa vezi ce discutii vom incinge...despre Pampersi, despre jucarii, despre scoli, despre prieteni...Numai noi sa fim sanatosi! Ehe, dar asa e viata asta, trece imediat, mai ales cand ai cu ce s-o ocupi.

Inca o data sa va traiasca printesuca si sa va bucurati cat mai curand de tati in concediu! Am citit ca plecati in Portugalia si de abia te asteptam sa ne povestesti cum a fost in vacanta in noua formula!

Un we frumos tuturor!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Salutare

Ne primiti si pe noi printre voi

Eu sunt Alina, sunt din Focsani dar bucurestenca prin adoptie.

Nu va cunosc si nu stiu care si cum pe aici, dar ma prind eu pe parcurs. Pana una alta...o sa ma bag in vorba si in seama pe aici.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Roxana ,multumim,suntem bine,insa timp de net este fff putin.Rares creste,deja are 6,500kg,se dezvolta pana acum absolut normal,ca orice bb de varsta lui si asta ne bucura tare mult.Gangureste cat e ziua de lunga,se joaca cu jucariile,rade,ne apuca cu manutele lui mici de fete,de par...E dulce tare si suntem innebuniti dupa el.Luna viitoare mergem din nou la control la Tg Mures si speram din tot sufletul sa fie bine(cat se poate de bine in situatia lui).
Imi pare tare rau ca si tu treci prin chinul infertilitatii...Doamne,tare multe cupluri trec prin asta in ultima vreme,este cumplit ce se intampla...Iti doresc din toata inima sa reusesti din prima incercare.Te sfatuiesc daca ajungeti sa faceti fiv sa ceri inainte de ET analiza genetica a embrionilor.Noua nu ni s-a facut...N-am stiut de ea si ei spun acum ca o fac doar la cerere.Pai,daca nu stii...cum sa ceri?!???

Andra,Theo este o frumoasa Ma bucur din suflet ca va merge bine.Astept si eu impresii din calatoria in 3.

Simona,imi cer mii de scuze ca nu am apucat sa-ti raspund la PM.Asa cum spuneam,timpul ne e f limitat,Rares ne solicita din ce in ce mai mult.Iti multumesc din suflet pentru gandurile bune si va pupam dulce dulce

Danuta,sper ca sunteti bine si tu si bb.Sarcina usoara in continuare

Pupici tuturor si numai bine.

------------------
Flori Rares Teodor 08.12.2008

Asa a venit pe lume Piscotel

Mergi la inceput