Vrancea(20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Floricel, esti o mamica deosebita. io cred ca Piscotel v-a cautat mult. Avea nevoie de niste parintzi deosebiti sa isi faca aparitzia.In grupa DE a lu Robert s-a nascut baietelul lu Felis, nascut tot la inceput de decembrie, tot cu SD, si tot cu probleme la inimioara. De la Felis am invatat asa multe, uneori o caut si o citesc. Ea l-a operat pe Mihaita in Italia in oct 2005 cand avea 11 luni. Stiu ca avea nevoie de un lapte special si niste substante pt a-l face sa ia mai repede in greutate. S-a refacut imediat dupa operatie si acum merge la gradinita.
Daca ai nevoie de ceva, noi suntem aici si te sustinem. Va imbratisam cu drag,

Alex, Robert & David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La multi ani, Flori, mamica deosebita de Piscotel!

Iubita, sa ai o zi frumoasa asa ca tine! Sa te bucuri de cei dragi si sa nu-tzi pierzi sperantza! Puiul mic is scump o sa-tzi de-a putere sa luptzi si, vei vedea, va fi bine!

Te pupam cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Flori, la multi ani!!!
Va doresc multa sanatate si putere!Dumnezeu este mare si sunt sigura ca va avea grija de puiul vostru!
Nu uita ca pentru orice ajutor aveti nevoie, suntem aici!

------------------------
9+

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Flori, La Multi Ani si din partea mea!

Sa nu iti pierzi speranta si chiar daca totul pare complicat acum, incearca sa fii tare pentru Rares!!! El are nevoie de voi, de dragostea si de caldura voastra sufleteasca!

Ai povestit foarte frumos si daca iti face placere, poti sa vii mai des pe la noi si noi vom fi intotdeauna aici...daca ai nevoie de o incurajare, de un cuvant bun si nu numai, noi suntem aici! Nu esti singura si astea chiar nu sunt vorbe in vant!
Lasa gandurile negre deoparte si incearca, desi stiu ca nu este usor, sa te concentrezi pe ce e esential acum pentru tine...Rares si viata lui de zi cu zi. Stiu ca fiecare zambet al lui pentru tine inseamna foarte mult, asa ca fa-l sa zambeasca cat mai mult!

Pupici la o mamica curajoasa!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

N-am mai intrat de atata vreme aici, caci de cate ori intram nu gaseam nici un mesaj si uite asa am zis ca daca nu mai scrieti, n-am de ce intra.

Si intru acum si cu un ochi rad si cu altul plang.

Unul rade pt Danutza - sarcina usoara, stiu ca e un bebe mult dorit si mult asteptat, sa fie sanatos acolo la burtic si sa il aduci pe lume usor, cand e termenul. Cand ai dpn?
Felicitari din suflet!

Si-un ochi plange, alaturi de sufletul meu, pt ca Flori trece prin asa ceva, pt ca Piscotelul ei trebuie sa sufere atat. Chiar e greu de inteles uneori de ce Dumnezeu pune cruci atat de greu de carat pt niste oameni atat de buni...
Flori, draga mea, ai fost atat de tare, nu ai zis nimic atunci cand am mai vorbit, sunt convinsa ca ai sperat in fiecare clipa ca totul o sa fie bine si o sa ne poti spune ca Rares este un copil sanatos si vesel si frumos asa cum l-ati dorit. Si nu-ti pot spune decat sa iti pastrezi speranta in continuare, sa te rogi si sa ai incredere ca va fi bine, ca bunul Dumnezeu stie El de ce va supune acestor incercari.
Rares este un copil foarte norocos ca a venit pe lume intr-o familie in care, sunt convinsa, si mami si tati ar face orice pt el.
Sa fii puternica in continuare, sa nu cazi in depresie pt ca el are nevoie de tine - pastreaza gandul asta in mintea ta si cu el mergi mai departe!

Spune-ne daca ai nevoie de ceva si o sa facem si noi tot ce putem sa te ajutam.
Il pup cu drag pe Piscotel si ma rog pt sanatatea lui si pt reusita operatiei.
Te pup cu drag si pe tine si sper si ma rog sa va fie bine.

La multi ani cu intarziere, Didi, sa fii sanatoasa doamna, sa fii iubita si fericita toata viata!

Va pup pe toate, numai bine!

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui motanik

N-am mai intrat de atata vreme aici, caci de cate ori intram nu gaseam nici un mesaj si uite asa am zis ca daca nu mai scrieti, n-am de ce intra.

Si intru acum si cu un ochi rad si cu altul plang.

Unul rade pt Danutza - sarcina usoara, stiu ca e un bebe mult dorit si mult asteptat, sa fie sanatos acolo la burtic si sa il aduci pe lume usor, cand e termenul. Cand ai dpn?
Felicitari din suflet!

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Andra, multumesc ptr. urari! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine. Dpn am pe 5 noiembrie.Pana la urma tot metforminul m-a ajutat.

------------------------
9+

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Floricel, noi suntem in iunie in Focsani. Vreti sa va intalniti cu noi? sunteit plecati? voi unde locuiti?

Dana, unde ati fost in concediu in Feb?

motanel, multzam de urari! voi lucrati la bb2?

Roxi, noi planificam o excursie in brussel, cam greu ne miscam, avem un preten care s-a mutat de cateva luni acolo, si tre sa il vizitam. lasa-mi un nr de telefon sau cand esti plecata din oras, tu cand ai fost..pleci in ro?

am vb si cu Sim zilele trecute..

Mergi la inceput

DidiAlex, am fost in Maldive. Acolo s-a intamplat si minunea.Poze sunt in albumele de la semnatura.

Va pup pe toate!

------------------------
10+

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamatei spune:

Buna seara, si eu sunt o mamica din Focsani, am un baietel de 5 ani si o fetita de 6 luni. STiu de mult de existenta forumului dar n-am putut sa-l urmaresc din lipsa de timp. Acum intru dintr-un motiv oarecum egoist, acela de a oferi spre vanzare vaccinul Rotarix pe care l-am achizitionat pentru fetita mea si pe care nu i l-am facut pentru ca a fost bolnava in toata perioada in care as fi putut sa i-l fac, drept pentru care a trebuit sa renunt la administrarea lui si... am ramas cu el. Pentru cine nu stie el este destinat prevenirii bolilor diareice grave cauzate de temutul Rotavirus si se administreaza bebeilor de pana la 24 de saptamani. Vaccinul l-am cumparat de la Sensiblu si l-am adus imediat acasa la frigider, unde a stat in permanenta, deci fiti fara grija ca este impecabil, sigilat... tot, termen de garantie august 2010. Eu am dat 350 RON pe el si as vrea sa recuperez macar 250. Daca este cineva interesat astept raspuns pe forum si dupa aia vedem.
Va salut pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

maria - majoritatea fetelor de la acest sb sunt de loc din Vrancea sau legate sufleteste, dar imprastiate prin lume, dupa cum vezi, deci nu stiu cat de interesate sunt de acest vaccin. La farmacie nu ai intrebat daca ti-l primeste inapoi? Eventual sa iei alte produse in banii aia ... nu stiu ce sa iti zic.

_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput