Vrancea(20)
Raspunsuri - Pagina 14
DidiAlex spune:
Wooow Dana ce frumos. Sarcina la termen si usoara iti doresc.
Roxi & Dana, multumesc mult de urari
Roxi, tu esti la rand. vezi ca tot se schimba stafete pe aici. Am citit..pe aici ca pisicuta noastra e doritoare de bb2. multa bafta.
Pup Gashca..
dana n. spune:
Off, ce veste trista. Flori, sa va dea Dumnezeu multa putere sa treceti peste toate cu bine!
------------------------
9+
Albume foto
prixi spune:
Draga Flori, ne gandim la tine si sa stii ca nu esti singura! Daca vei avea nevoie de ceva, sa faci apel la noi, ca sigur te vom ajuta! Iti doresc sa ai multa putere si intelepciune, ca sa treci peste incercarile la care sunteti supusi...Multa sanatate lui Piscotel si nu uita ca noi suntem toate alaturi de tine!
Roxana
prixi spune:
Dana, sincere felicitari si iti doresc sa ai o sarcina usoara! Sper sa scapi cat mai repede de arsurile astea, ca sa te bucuri pe deplin de perioada asta minunata!
Din pacate, eu nu am alte noutati...dar imi face placere sa citesc despre voi si despre puiutii vostri!
Ma opresc aici, pentru ca sunt tare necajita pentru Flori...nu inteleg de ce a trebuit sa i se intample asa ceva... Flori suntem alaturi de tine si te sustinem!
Roxana
helbi spune:
Dana, felicitari, sarcina usoara si bb sanatos!
Da............si eu am aflat de 2-3 zile povestea lu Piscotel si a minunatilor lui parintzi. E nedrept ce se intimpla, ne intrebam DE CE si nu gasim rasp. Flori draga noastra, cu tot sufletul suntem alaturi de voi si va sustinem. Am citit ca ai fost la Tg. Mures si vroiam sa-tzi spun ca la noi la Viata in Germania e o fata care a avut pb cu unul din cei 3 copilasi. L-a operat pe inima micutz fiind si, cum puiul ei a reusit s-a hotarit sa ajute si altzi puiuti. Caut imediat subiectul ei de la umanitare, si, daca tu consideri ca Piscotel ar trebui sa fie vazut si de altzi dr., contacteaz-o pe Mihaela.
Flori, multa putere, intelepciune si multa credintza. Piscotel va fi bine!
Aici link-ul despre care spuneam. Cind ai timp si putere, arunca un ochi aici Flori!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130526
flori76 spune:
Fetelor,mi-ati facut o mare surpriza,va multumesc din suflet pentru gandurile bune,simt ca-s din suflet
Imi cer scuze ca n-am mai postat aici,subiectul era cam demult in umbra si sincer...prea putin timp mai am pentru net si pentru forum.Oricum,va spun sincer ca nu-mi mai gasesc locul nicaieri...
E tare greu ce ni se intampla...plang mereu si-mi amintesc de toti anii in care ne-am dorit bb si nu venea,de tot chinul si stresul cu fivul si nu inteleg de ce DD a vrut asa cu noi si cu puiul nostru..Probabil ca nu voi afla niciodata
Danuta,ma bucur din toata inima pentru tine,iti doresc sa ai o sarcina de vis si la capatul ei sa va bucurati de un bb sanatos,ca asta-i cel mai important
Andreia,mi-am aruncat un ochi pe link-ul pus de tine.Niste suflete mari sunt acele fete cu asa initiativa.Noi,insa,mergem pe varianta Tg Mures.Ni s-au dat sperante si speram din suflet sa fie bine.
Alex,Roxana,va pup dulce si va imbratisez cu drag
------------------
Flori Rares Teodor 08.12.2008
Asa a venit pe lume Piscotel
flori76 spune:
Pet.N-am de ce sa ma supar...Asta-i realitatea si vrand-nevrand trebuie s-o accept...Merci pentru gandurile bune
------------------
helbi spune:
Flori, stiu ca cei de la Tg Mures fac minuni. Sa mergeti cu incredere la ei, si o sa vezi ca puiul mic va fi bine. Eu am pus limk-ul nu ca sa va intorc din decizia voastra, ci, ca o alternativa, in caz ca la Tg Mures nu s-ar putea face totul pt Piscotel!
Te rog sa ne spui daca avetzi nevoie de ceva si vom face tot posibilul sa va ajutam.
Cred ca nu mai ai nici timp si nici chef de forum. Insa, daca ai nevoie de un "umar" (sau mai multzi) suntem aici, pt voi! POt mine, esti una dintre persoanele deosebire de pe acest forum.
Puiul mic ce face?
flori76 spune:
Multumesc mult,Andreia
Rares acum face nanita,dupa o tura zdravana de joaca si pupaceala cu mami El e tare cuminte si e un copil tare vesel.De fiecare data cand se trezeste din somn ii cant "buna dimineata,te iubesc..."(melodia trupei HI-Q) si mor dupa el cand il vad cum imi zambeste.Mai nou rade si cand il pup pe gatut,clar ca se cam gadila,asa ca avem ocupatie cat e ziua de lunga.
Mai rau e cu mami,care trece printr-o depresie destul de nasoala...probabil ca s-au adunat,astenia de primavara,cu oboseala si cu problemele noastre...Sper sa trec cat mai repede si de asta...
Pupici tuturor
------------------