Vrancea(20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Va urez si eu sa aveti un Craciun fericit, alaturi de familie si de cei dragi,iar Noul An 2009 sa va aduca fericire, sanatate si multe bucurii! Sarbatori Fericite si La Multi Ani!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Craciun Fericit alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Buna si la multi ani!
Ce faceti, cum ati petrecut de Sarbatori? Noi am stat acasa cu Theo dar am iesit pe la rude si prieteni mai in fiecare zi de cand am ajuns acasa. A nins un pic si la noi dupa Craciun dar doar o seara si nu s-a pus mare lucru. Acum asteptam botezul duminica viitoare si speram sa nu fie prea ger.

Va pupam si va dorim un an cu multe impliniri, multa sanatate si fericire!

p.s. Ca acum am citit din urma, felicitari Flori, ma bucur din toata inima ca ti s-a implinit visul, sa fiti sanatosi toti 3 si sa ne arati cat mai curand minunea de baietel!

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Hellooooo?

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

La Multi Ani , Alex!!! Sa fii sanatoasa, fericita si fie ca toate dorintele sa ti se indeplineasca!

Pupici la toata lumea si va doresc un we minunat!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Pe unde sunteti fetelor? am si eu o veste buna ptr. voi!
Priviti semnatura mea...

------------------------
9+

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Felicitari dana!!!! Sa ai o sarcina usoara, bb sanatos si mancacios!!! Cum te simti?

Despre noi ... numai bine, crestem, suntem mari si nazdravane. Cam asa .

Sincer, n-am mai dat pe-aici pt. ca m-au intristat vestile de la flori, sper ca sunteti bine si bb la fel.

adra - Theo ce mai face? Tot in Ro sunteti?

roxana - urmezi tu, nu? Ce ne mai zici depsre tine?

_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Felicitari dana!!!! Sa ai o sarcina usoara, bb sanatos si mancacios!!! Cum te simti?

Despre noi ... numai bine, crestem, suntem mari si nazdravane. Cam asa .

Sincer, n-am mai dat pe-aici pt. ca m-au intristat vestile de la flori, sper ca sunteti bine si bb la fel.

adra - Theo ce mai face? Tot in Ro sunteti?

roxana - urmezi tu, nu? Ce ne mai zici depsre tine?

_

Multumesc mult Petro! Ma simt bine.Ma tot supara arsurile stomacale, in rest sunt bine.
Sa iti traiasca printesa, ca tare frumoasa mai este!
Dar ce s-a intamplat cu Flori,daca nu sunt indiscreta? stiam ca a nascut un baietel. Sper ca sunt bine!

------------------------
9+

Albume foto

Mergi la inceput

La multi ani DidiAlex!!!

------------------------
9+

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Multumesc frumos .

Arsuri am avut si eu pana prin luna a 4-a ... nu puteam manca mai nimic, dar aveam arsuri. Seara imi luam borcanul cu castraveti in otet in fata si ii mancam ca pe fursecuri... parca imi mai lua din arsuri, sau asa aveam eu impresia. La un moment dat, am intrebat dr. ce as putea lua pt. arsuri si mi-a dat gaviscon, pastile de supt. Care insa nu imi placeau, mi se parea ca au gust de var, imi faceau mai mult rau decat arsurile, asa ca am renuntat si am suportat cuminte. Se zice ca ii creste parul lui bb cand ai arsuri. Or fi sau nu superstitii babesti, dar Silvia s-a nascut intr-adevar cu mult par ...

Pai multe nu stiu nici eu despre flori, m-am limitat la ceea ce a scris in povestea nasterii, nu am intrebat-o tot in ideea de a nu fi indiscreta. Sper sa nu se supere pt. ceea ce am scris aici. La momentul respectiv, cand am citit povestea nasterii nu am avut curajul (ca sa zic asa) sa iti scriu 2 vorbe acolo, am scris insa pe blog ceea ce as fi vrut sa iti spun.

_

Mergi la inceput