Vrancea(20)
Raspunsuri - Pagina 10
prixi spune:
Andreia, La Multi Ani fericiti, cu multa,multa sanatate si indeplinirea tuturor dorintelor! Iti doresc sa ai o aniversare frumoasa si sa fii inconjurata de cat mai multe persoane dragi tie! Bafta multa si Biancai in clasa a 3-a! si de abia astept sa mai citesc noutati despre voi!
Va multumesc, fetelor ca v-ati amintit si de aniversarea mea, desi nu am mai trecut de un secol pe la subiectul nostru! Am fost in tara, ne-am intors de o saptamana, dar am inceput serviciul si iarasi nu mai am timp liber deloc...
Andra, e o dragalasa Theo si se vede ca mami o ingrijeste bine! E o grasunica si jumatate! Sanatate multa si sper sa va ocoleasca colicii!
Le pup si pe restul fetelor si va doresc sa aveti in continuare concedii placute! Sa auzim numai de bine!
Roxana
gabiarama spune:
Imi cer scuze ca intervin in topicul vostru ,desi nu sunt din Vrancea .Am insa o buna prietena si colega de facultate care locuieste in Focsani .Sunt citeva zile de cind am aflat ca are mari probleme de sanatate cu unicul ei copil .Stiu ca se lupta sa stringa banii de care are nevoie pentru o operatie pe creier in Belgia .Asta e singura ei sansa de a avea o viata normala si linistita .In caz contrar , din copilul bine dezvoltat pentru virsta de 3 ani si jumatate va incepe sa aiba doar regrese (psihice ,motorii etc.)
Ea a apelat prin telefoane si mailuri la diverse firme si personalitati locale ,dar nu prea a avut succes .Parerea mea e ca ar avea nevoie de un site de prezentare a cazului, dar ea nu se pricepe la asa ceva .Credeti ca as avea sanse sa gasesc prin intermediul vostru o persoana dispusa sa lucreze la un asemenea site ?
De asemenea ,ar fi de mare ajutor daca ne-ati mai da idei de firme sau persoane locale despre care stiti sau ati auzit ca obisnuiesc sa faca si gesturi umanitare .
Va multumesc mult .
dana n. spune:
Cu scuzele de rigoare ptr. intarziere:
La multi ani, Simona si Andreia!!!
Sa fiti sanatoase si fericite!!!
Numai bine va doresc!!!
Andra,este SUPERBA printesa ta!!!
In dimineata asta ne-am intors si noi din Romania.
Va pup pe toate!
------------------------
Albume foto
motanik spune:
Andreia, primesti si urarile mele intarziate? La multi ani fericiti si multe bucurii!
Ce faceti fetelor? Noi crestem, maine implinim 7 saptamani si suntem tare nebunatice. Am pus aici un filmulet tras cu telefonul zilele trecute, ignorati comentariile mele, eram obosita tare.
www.youtube.com/watch?v=NcPE9GE27bI" target="_blank">Filmulet
Va pup, astept sa citesc vesti de la voi. O zi frumoasa!
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
prixi spune:
La Multi Ani,Robert ! Sa cresti mare si voinic si sa aduci numai bucurii parintilor tai!
Didi, sa va traiasca flacaul, sa fie sanatos si norocos!
Andra, ce mandrete de fata ai! E asa de dulcica cum sta ea in leagan si se uita la tine! Sunt niste momente minunate si iti multumim ca le impartasesti cu noi! Pupici la amandoua si te mai asteptam, cand te lasa Theo!
Fetelor, va pup pe toate si va urez un we frumos!
Roxana
motanik spune:
Buna tuturor!
Ce mai faceti? La multi ani cu mare intarziere Robert!
Noi suntem ok, Theo a implinit azi 2 luni, a avut alataieri vaccin si aseara a facut un pic febra dar in rest nu am avut probleme cu ea, ah cu exceptia cojitelor de pe capsor si frunte si a mai avut si niste iritatii pe fatza. Am pus poze mai noi intr-un filmulet si vi l-am adus si voua www.youtube.com/watch?v=Icp5mfgo3lA" target="_blank">aici
Haideti la povesti, a venit toamna, ne-am strans de prin concedii (bine, nu e cazul meu...), va astept! Pupici si numai bine!
--------------------
motanik spune:
Hei, de mai bine de o luna chiuliti, unde sunteti?
--------------------
prixi spune:
Pe aici si eu... Nu am noutati sa va da dau (din pacate), dar nu imi pierd eu atat de usor speranta!
O astept pe mama sa vina la noi si sunt foarte bucuroasa! Va fi prima oara in nu stiu cati ani cand voi avea pe cineva din familie de Sarbatori...l-am convins si pe fratele meu sa vina cu sotia si deci vom incerca sa avem niste Sarbatori ca acasa...
Andra, sa nu crezi ca v-am uitat cu totul, daca nu am mai postat aici...eu te citesc aproape zilnic dincolo si chiar daca nu postez, vroiam sa iti spun ca ma bucur de fiecare data cand povestesti de Theo si de realizarile ei!
Pupici, fetelor, si sa aveti o saptamana buna!
Roxana