Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Mada...un milion de scuze, bineinteles ca am vrut sa scriu Mona si Irda (doar suntem toate cu gandul alaturi de ele!). Sper sa se accepte scuzele!
of, cum te-am nominalizat eu asa gratuit! dar la cat de aiurita sunt eu in ultimul timp....ce sa mai zic!?

25+ Mara Alexandrina
barzutza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Salutare, dragelor! Hristos a inviat!
Am citit ce ati scris in ultima vreme noroc cu sarbatorile ca nu am avut mult de recuperat .

Va multumesc pt. gandurile bune, eu sunt tot asa, nu ies din casa deloc pt. ca vreau sa evit o noua internare. Saptamana viitoare am control si eco si voi vedea in ce stare este colul. Bebe sta tot transversal sau cu picioarele in jos, sper sa nu am surprize la nastere (eu vreau neaparat vaginala). Ultimele analize au iesit cam prost (anemie destul de accentuata si hipocalcemie).

Ma plang si eu de dureri de oase, intepaturi...dar sunt normale, ce sa facem. Ligamentele se inmoaie ca sa faca loc bebelusilor .

Diseara o mai sun si eu pe Irda, sa vedem cum este. .

Sanatate multa tuturor, mult a fost, putin a ramas...intr-o luna incep sa rasara pepenasii !

Diana 28+ si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Adevarat a inviat, va zic si eu.
Ce harnicute ati fost zilele astea, de-abia am reusit sa citesc tot.
Inca suntem la parintii mei, o sa ne intoarcem in bucuresti de-abia sambata sau duminica. Acum Cristi mestereste de zor la camera Aidei (izoleaza fonic un perete interior ) si dupa ce termina o sa ma apuc si eu probabil sa pictez ceva pe pereti, sa vad daca o sa am inspiratie, inca nu stiu... dar de-abia astept sa fie gata, sa montam patutul si sa fac poze.
Mama imi tot zice ca sigur o sa nasc pe 20 iunie (degeaba ii zic eu ca mai degraba 20 iulie, ea nu, ca sigur o sa fie in iunie ). Chestia cu 20 are logica: noi suntem nascuti in ordine: tata pe 16, mama pe 17, eu pe 18 si sora-mea pe 19 (dar in luni diferite), asa ca urmeaza 20 . Sa vedem daca se va intampla asa; se mai potriveste si 15 la fel de bine.

EDIT: semnatura

Didi 29+

Mergi la inceput

La multi ani, Rontzy! Sarcina usoara in continuare si petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!

Va pun si eu o listuta cu ce produse farmaceutice am pregatit pt. mine si pt. bebe, poate va e de folos. daca nu, ignorati-o .

Pt. mine:
-supozitoare cu diclofenac si cu glicerina
-spray cu Lidocaina
-Homeovox (pt. raguseala de dupa nastere)
-Betadina
-comprese sterile
-Garmastan
-ceai de galbenele si pelin

Pt. bebe:
-cosmetice Nivea (servetele umede, lotiune de spalat pt. par si corp, ulei si lapte de corp) si Sanosan (crema pt. fundulet, e f. usoara si nu lasa urme albe, chiar daca are si zinc)
-comprese sterile
-cateva sticle de ser fiziologic de 500 ml
-betisoare cu opritor pt. urechi
-alcool de 70 grade (preparat in farmacie!)

Cam asta am considerat ca am nevoie, dupa experienta cu primul bebe. Lotiunea de spalat de la Nivea e f. buna, e cu dozator (ca sapunul lichid) si numaidecat se spala bebelusul. In spital o puteti folosi si voi, pt. a nu cara o gramada de cosmetice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Sun, sa traiasca bebelusa si sa creasca mare. De fapt e mare, 2 kg, oau, cum trece timpul. O sa fie o frumusete de fata.

Gini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Vai Mada te rog sa nu te superi pe mine! Vai cat de cascata pot sa fiu cateodata. Da, am vrut a zic Mona si uite ce a iesit Sorry

Ralu
28 Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

mai fetelor.....atata am mai mancat ca sunt ca un butoi...ma doare burtica de cat am putut manca....

Cami 28s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Am vorbit la telefon cu un baiat de treaba de la erdeesh si mi-am rezolvat singurica si netuuuu Ce mistooo

Diana Mirela si eu m-am pus cu burta pe diverse liste, dar pe masura ce bifez, tot se mai adauga cate ceva, oooof. Pt ce trebuie spray-ul cu lidocaina?

Monica 29+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Cam liniste pe aici, se pare ca e zi de munca, nu gluma! Intr-un fel e normal dupa atatea zile de sarbatoare.

Diana Mirela, foarte buna listuta ta, la ce se foloseste alcoolul la bb? intreb si eu ca sunt nestiutoare, si experienta ioc. mercic...

Am mai pus vreo cateva pozici pe picasa de la Paste...si cu burtica verzuie de 25w.

pupici...

25+ Mara Alexandrina
barzutza...

Mergi la inceput

Boticelina, eu am pregatit deja gentutele pt. spital...am liste cu de toate, eu v-am scris doar ce puteti lua din farmacie . Sprayul anestezic este pt. epiziotomie, doare destul de rau mai ales in primele zile. La fel si diclofenacul, 1/zi.

Anaco, alcoolul se foloseste pt. buricul lui bebe sau la fetite pt. gaurile de cercei (eu i-am facut Iuliei din maternitate, am scapat de-o grija). Acesta preparat in farmacie este cel mai bun, desi e un pic mai scump (dar nu iti trebuie in cantitate mare).
Mai poti lua si Baneocin pudra, sa ai pt. o eventuala infectie.

Mergi la inceput