Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 8
ankalaura spune:
Neata - sau, ma rog... buna pranzul ![]()
M-am dat eu mare ca citesc din urma si ca ma uit la poze... si m-am tinut de cuvant de n-am mai putut!
Aseara, pana am desfacut bagajele ne-a apucat miezul noptii.
Pe la 3 jumate m-am trezit si am facut ordine in facturi si analize, asta pana pe la 6 si ceva.
La 6 si ceva m-am mai culcat putin, pana pe la 7 si ceva.
Si de la 7 si ceva, bucatareala...
Dar ce bine e acasa! Acum ne imbracam sa mergem pana la piata (eu si Eliza, ca sotul meu lucreaza). Eu sunt libera azi si maine ![]()
Mare chestie dom'le sa stai acasa ![]()
Mada - in concediu o sa intru cam pe 1 iunie. Mai am ceva... Sper sa nu nasc pe 24 iunie, cum ma ameninta medicul, ca vreau sa imi consum tot concediul de odihna (nu de alta, dar mi l-ar plati la anu' pe vremea asta asa ca...). Daca nu nasc mai devreme, poate reusesc sa lungesc postnatalul pana la sfarsitul lui octombrie. Din noiembrie... foamea ![]()
Ce vreau sa fac cu zilele astea libere:
- sa demontam mobila de la noi din dormitor si sa varuim putin
- sa vedem ce 'om face cu bucataria, ca deja am o obsesie!
- vineri seara poate ajungem totusi la Ikea sa mai luam niste ladite pentru camera Elizei, ca nu am mai facut nimic
- azi vreau sa ajungem sa vad patutul de la Baby Comfort si daca ma misc repede rezolv tot azi si cu rotile si cu salteaua - numai sa lucreze ei azi
- sa imi fac lista cu ce mai trebuie sa cumpar > pompita de san, tampoane de sutien, baneocin pudra pentru bebe, cosmetice bebe, pampersi... si ce-o mai fi, ca nu mai stiu.
Sunt cat o balena - nici mie nu imi vine sa cred, dar am 80 de kile!!! So... Am 18kg+ fir'ar sa fie, si mai am cam 10 saptamani 
Obosesc de nu se poate - noroc ca avem lift... La mama am facut ceva sport pana la etajul 3....
So... nu stiu ce spunea columbeanca, despre care nu m-a interesat niciodata, dar inclin sa fiu de acord cu ea, fara insa sa extind catre toate gravidoasele... dar la mine se aplica. Am sunci pe care nu le suport, la fata m-am rotunjit ca un pepene, ooooofffff sunt suparata 
Asa ca mai bine ma duc la piata
Salut pe toata lumea, si pe fetele noi, am vazut ca avem fete noi, si va rog sa ma scuzati ca nu nominalizez dar sunt in mare graba
Anca mami de Eliza si
30+ cu
Ligia Stefania
flo1980 spune:
Rontzy 

Sa fii sanatoasa alaturi de cei dragi!
Kimmy felicitari pentru prietena ta! Sa fie intr-un ceas bun! Sarcina usoara! 
Ralu79 
Oana felicitari pentru achizitie! Bebe sa doarma linistit in el!
Flory mami de Alex si
30+ cu 
bebe 2
pozele mele
Gini75 spune:
ankalaura, daca o sa nasti mai devreme, nu poti sa iei restul de concediu de odihna dupa concediul postnatal? Asta inseamna ca il iei tot in cursul anului 2008.
Tecky spune:
Buna gravidutelor!
Am fost ieri in magazinul Cocor si mi-am cumparat o pereche de blugi trei-sferturi ca am zis ca tot vine vara si pana atunci ii port cu un dres grosut asortat cu culoarea bluzei.Va pot da sit-ul celor de unde am luat pantalonii ca aveau haine multe si interesante:www.prenatalfashion.ro .
Rontzi LA MULTI ANI
Sa ai parte de multa sanatate,fericire si de un bebe exact asa cum iti doresti tu!
Cristina am multe fustite dar de cele mai multe ori prefer pantalonii.Sa stapaneasca sanatos Mihai biberoanele!
Diarux bine ai venit!Stai linistita ca si eu am RH- si mi-am facut analizele si totul este O.K.!
Dma multumesc pt detalii!
Kimmy eu tot produse de la Nivea am cumparat pt fetita mea:sapun,sampon.Si eu sunt de acord ca Monica Columbeanu nu prea se ocupa de fetita ei cum trebuie.
Anna foarte frumoasa burtica!
Oana mi-a placut patutul,seamana cu cel care l-am cumparat pt fetita mea!
Mada arati extraordinar de bine pt o graviduta in 32 de saptamani,abia se vede burtica!
Mona,Irda multa sanatate si sa stea cat mai mult bb vostri in burtica!
SUN si eu vreau sa vad poze cu burtica ta!
Va pup pe toate
,eu ma pregatesc sa fac piata cu sotul si dupa iesim la o plimbare in parcul Herastrau cu cativa prieteni!
Tecky 30 sapt 
boticelina spune:
Salut tuturor gravidutelor, Hristos a Inviat!
Am reusit sa citesc tot din urma, eu n-am net acasa din cauza furtunii ce-a bantuit pe aici de sarbatori, am recuperat acum la servici. Dar de maine suntem liberi pana luni, nu ma dati disparuta daca nu apar, cainati-ma doar ca n-am net 
Rontzy La multi ani!, sanatate, fericire, un bebelon sanatos, iubacios si frumos iti doresc!
Narci noi suntem bine, doar ca nu va putem citi 
Mada m-am gandit la ce aperitive poti face si ar fi foarte fain daca ai gasi cosulete dinalea ready made din aluat, mici de se rod dintr-o inghititura, pe care sa le umpli cu multe salatzele: salata beouf, salata de vinete, de icre, de branza cu marar, de surimi, salata de ton, de telina cu maioneza, de pui cu cascaval. Io de fiecare data ma scot cu salatelele astea care se fac repede. Doar le ornezi usor diferit cu maslinute, castraveti sau gogo si intinzi urgent 10 platouri diferite. Plus ca unele umpluturi poti sa le iei de gata de la raioanele de catering din magazine daca n-ai timp sau o sa te simti prea grea pt atata munca. Pup Ari cea dragalasa 
Monica
28+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)
"If you are unware of your choices, then you have none"
boticelina spune:
Am actualizat si semnatura, am intrat in sapt 30
. Doamne, cand a trecut timpul?
Pe mine incepe sa ma framante din ce in ce mai tare nasterea, mi se tot ofera optiuni, nu stiu ce sa aleg, ce ar fi mai bine si pt mine dar si pt bebelina
Pe masura ce citesc sunt tot mai nehotarata, oooof. De ce trebuie sa aleg eu?
Ne tot pasam pisica cu doc, sper sa ma hotarasc odata si-odata ![]()
Monica
29+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)
"If you are unware of your choices, then you have none"
anaco spune:
Ziua buna!
Mi-am rezolvat si eu treburile de dimineata si acum lenevesc si va citesc cu laptopul in brate (si bineinteles cu Tv-ul pe Snooker - e campionatul mondial pt cine agreeaza, eu una recunosc ca sunt mare amatoare!)
.
Mada, Irda sunt cu gandul la voi si sa fiti puternice!!!.
Rontzy...LA MULTI ANI!! sa ai parte de bucurii si un bb sanatos, frumos si cumincior! 

Narci, uite ca tot duci dorul meleagurilor noastre, iat Tiberica mi-a amintit de zona Balea lac, pun adresa asta unde am cateva foto .....sper sa iti placa! http://calphotos.berkeley.edu/cgi/img_query?query_src=photos_index&where-photographer=Ana+Cojocariu&orderby=taxon
O sa pun cateva poze si de la Paste facute la Voronet... acuma descarcam si eu cardul...![]()
of, si ce pacat cu vremea asta asa de urata tocmai acum cand aveam fiecare ceva timp liber de sarbatori! Eu abia astept sa mai iasa soarele si sa ma mut la casa sa stau toata ziua in curte! Aici in apartament e cam plictisitor! sper sa inceapa repede sezonul gratarelor pentru noi si sa chemam toti prietenii la aer! ![]()
V-am pupat pe burtici!
P.S. pozele sunt super! Le-am admirat pe fiecare in parte!
25+
Mara Alexandrina
barzutza...
Gabriela82 spune:
La multi ani Rontzy!sa fii sanatoasa si sa ai un bebelush sanatos!

31
AMR 9 saptamani
BB meu
AMR
MissJJ spune:
Ralu, Anaco creca vroiati sa ziceti Mona si Irda.
Boti hmm suna bine ms de idee am sa ma uit sa vad daca gasesc din alea gata facute ca mi-ar f mult mai usor, ma refer la alea de patiserie ca umpluturile nu e greu sa le fac eu. Ca in genere la noi la sarbatori sau etc antreurile is cam aceleasi si toate necesita multa pregatire si stat in bucatarie de asta as vrea ceva mai usor pt mine ca nu ma simt in stare sa stau trei zile numai in bucatarie si sa gatesc ca pe urma pe 24 eu am sa fiu ca o leguma super stoarsa de energie.
Obosesc si asa si imi trebuie destul sa recuperez si acu nu pot sa o dreg cu un energizant ceva.
Anaco si noi ne mai uitam la snooker, a meu e mare fan eu m-am molipsit de la el si la darts ne mai uitam si of course curling ala imi place mult. Tin minte de anul trecut cand jucau rusoaicele nu se auzea decat davai, davai. Tare ma mai distra.
F faine si pozele mi-am adus aminte de florile de piatra si rarau.
Kimmy felictari prietenei tale si sarcina usoara si bebe sanatos si papacios.
Ms de complimentele pt printesa mea.
Noi nu ne asteptam sa fie blonda carliontzata si cu ochi albastri, cu toate ca am zis noi ca va fi blonda si cu ochi albastri si asa si e dar la carliontzi nu ne asteptam ca eu am parul super fin si drept si gras si rar si Flo il are mai des si putin ondulat dar nu carliontzat. Acuma nu mai pot de curiozitate cum va fi bebe 2. Ca de ex Ari a fost tare chelbosica de mica abia de la 1 an incolo a inceput sa ii creasca efectiv perisorul.
Cristina sa stii ca nu e mica, cum ii ziceam si Anaxenei e din cauza bluzei ca e dungata si colorata si ca e poza facuta din fatza, ca din laterala e destul de mare am sa fac poze weekendul asta sa va arat.
Sorelix tu vb unde ma vad grasa?? Am deja 77 de kg acusi in ritmul asta in 8 sapt bat peste 80 ca si data trecuta.
Si stiu ca le pot da jos nu e vb de asta dar na e vb ca nu imi place ca ma ingras atata care femeie e super happy ca se ingrasa? Bun e cu un scop nobil nu zic nimic, bebe sa fie bine, da cand la 1,66 ajung la greutatea de 80 si se cam vede urat si na nu ma simt si eu happy logic.
Gabriela tu iei bataie serios, am vazut poza da zambetul unde e? L-a furat pisica? Hai mai macar o poza cand zambesti.
Te bat la cap pana zambesti.![]()
Tecky ms de complimente.
Sa pui poze cu pantalonasii si eu as vrea sa imi iau ceva trei sferturi si sa port tot asa cu ciorapi opaci si balerini ca oricum la noi e cam capricioasa vremea deci f cald nu va fi inca mult timp, asa ca nu are rost sa trec la ceva f varatic prea repede.
Noi mergem la nani ca eu sunt tare tahuie de cap ori ma pandeste o raceala ca de cateva zile stranut si cum ieri a plouat non stop si de la atata alergat si na transpirat ca deh nu mai e asa usor, mi-e sa nu ma fi prins ceva raceala, bag niste ceaiuri mai diseara cu lamaie si sper sa nu ma fi luat si sa fie numai oboseala si vremea de afara vinovata, ca si azi ploua si e asa intunecat si trist, e verde si frumos ca toate au inverzit/inflorit da cerul e ca de toamna plumburiu si trist.![]()
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 8 saptamani
SunSmile spune:
Buna gagix,
Am citit tot, dar cum sunt nitel pe fuga, ma scuzati ca nu mai fac conspect, daaaa?
Am fost si noi astazi si ne-au vampirizat tantile la analize de 7 eprubete cu sange si apoi am fost la eco. Galu este o minunata de care ne indragostim pe zi ce trece! La fiecare apasare cu ecograful, ea raspundea cu un shut sau un pumnuletz. Totul este perfect, avem putin peste 2kg, suntem si lunguta si cu freza in jos si fara cordon. Si IAR si domnul dr ecografist si dna noastra dr au exclamat acelasi lucru "ce buziiiitzeeee":). O sa avem o bebelina cu buze mari...tati era in al 9-lea cer ca cica "uite ce frumoasa e si ce fetzisoara conturata". Deh...fiecare cioara....
Abia astept ca atunci cand va veni vremea, sa vad cea mai frumoasa imagine din univers...universul meu: pe iubi cu Galu in brate! Huuuuh
Are kiftelutza si patutz si e frumos tare( sau nah, noua ne place)...o sa va facem poze, maine-poimaine.
Am fost la piatza si am luat si muuuulte fructe si legume, sa mancam si noi normal si nu ca la sarbatori! Acush imi sunt baietii afara si ma apuc si eu sa strang nitel praful de la montat de patutz si apoi papica si leneveala in 4!:)
Pup si revin mai pe seara!
SUN
31+