Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!
Rontzy, LA MULTI ANI!! Multe realizari, impliniri, fericire, si un bebe cuminte si sanatos!!!
Narcisa, sper ca azi te simti mai bine !!!bebe mihaitza e foarte matinal..la 6.00 imi da trezirea..
Mada, ce burtica mica ai!!! Iar Arianna este o scumpete!!!
Bun venit noilor!!!! Le asteptam sa intre mai des !!!!
Sun, bine ai revenit!!!
Tiberica, nu te enerva...ii faci rau bebeului.
Irinuca, eu abia acum am vazut pozele noi!!! Ce buritca sexy ai!!!
Gabriela, vazut poza cu burtica la 31 de sapt!!!
Kimmy, burtica!!!
EU nu am nimic nou de raportat, aceeasi stare, burtica inc mica, nimeni nu zice ca sunt in 6 luni... Ma rog...Aaa...am cumparat biberoane pentru bebe!!!

Cristina 24+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oanasm

'neatza burticoaselor!!!! si Hristos a inviat!

rodikkk (rontzy) La Multi Ani mamitzi!!! sa ai parte numai de bucurii si impliniri si..si...tot ce-ti doresti!!!! un maaaaare de tot!!!

bun venit noilor burtici!!!!

irda, mona un gand bun si !!! Doamne ajuta sa stea bebeii cat mai mult in burtica la caldurica!!!

vazut pozici cu burtici, fff frumoase toate!!!!!

am luat si noi patut la bb!!! prima achizitie pt al micu' , e de ala pliant, ca noi suntem cam excursionisti
www.brendon.hu/campaign/viewer.aspx?productid=194300" target="_blank"> patutz e bleumarin cu bej..aa...si am luat 2 comode din ratan...toate cele la reducere

Oana
22+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Oana, felicitari pentru patut!!! Sa il stapaneasca bebe sanatos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Rontzy La Multi Ani sa ai o zi cat mai frumoasa, sarcina usoara in continuare si nastere usoara.
Tecky, Dma eu asa imi mai iau bluze sau tricouri adik is bluze normale numai ca aleg modelele mai lungutze care acopera si burtica si o marime doua mai mari decat port eu de obicei. La pantaloni daca is din astia mai elastici e usor ca se aseaza frumos chiar daca e burtica mai jos. Si eu vreau sa imi gasesc o pereche mai lejera ca numai cu blugii cand e cald si placut afara transpir si ma enerveaza.
Cristina ms.
Violeta eu am inceput sarcina de la 61-62 si acuma am 76-77. Deci nu esti sg cu multe kg.
Kimmy ms, stai linistita ca nu pateste bebe nimic, legat de pat te inteleg eu sarcina trecuta cand stateam in Londra aveam un pat care era cumparat de propietara si tare incomod mai era asa ca atunci cand ne-am mutat si am putut sa ne cumparam am asteptat pana am avut banii si pana am gasit un model care sa ne convina si am luat cea mai buna saltea ca na conteaza. Mai ales acuma cand sunt cu burtica si asa abia imi gasesc o pozitie comoda.
Anaco ma bucur sa aud ca ai rezolvat cu maselutza abia astept si eu sa vina 14 mai sa inceapa sa lucreze la dinti sa termin cu ei ca ma dispera deja.
Simonitza11 ti se vad mesajele numai ca apar mai tarziu din cauza ca sunt moderate, deci tu scrie in continuare ca acusi o sa apara in timp real.
Anna e normal sa mai coboare burtica in fct de cum sta si bebe stai sa vezi mai spre sfarsit cand coboara bebe jos jos de zici ca il scapi pe drum.[:-))))] Legat de revelatiile cu pozele si eu in oglinda ma vad mai altfel cand imi face poza Flo il pun sa o fac de vreo 10 ori ca parca ies mai alfel eu is tare mofturoasa la poze. Noroc ca avem camera digitala ca pot sterge si reface de cate ori vreau eu, bine asta sa vrea si Flo ca saracul cred ca se plictiseste pana ma hotarasc eu ca imi place o poza.
Monica toate trecem prin starile astea da nu lasa sa te atinga comentariile altora si mie imi zic unii vai da ce mare esti da na incerc sa ignor rad zic pai na e normal si etc, ca si asa ma simt eu mare si rotunda cand imi mai zic si altii.Pupici si nu iti mai fa ganduri negre ca nu se merita.
Narcisa eu numai la pozele alea ma gandesc cum sa fac sa fiu si eu multumita de ele. Ca sigur o sa zic ca nu imi place cum au iesit si etc, v-am zis is tare mofturoasa la poze.
Narcisa is si eu om. Ma mai apuca si pe mine lenea daca nu era Ari puteam sa fiu lenesa in continuare acuma cu ea nu am cum asa ca cu chiu cu vai tre sa inving lenea si sa ma pun pe treburi.
Alina da is tare happy ca nu mai trebuie sa bat drumul pana acolo pt 5-10 minute de control. Acuma sa mai scap si de astea doua intalniri cu moasele si sa vina bebe. Asteptam poze cu gratarul tre sa fie fain si noi abia asteptam sa avem casa noastra sa putem pune un gratar din asta klumea in curte.
Sorelix welcome back. Ma bucur sa aud ca sunteti bine si ca v-ati distrat pupici si la blanosul scump. Si tu te-ai uitat la meci aseara? ManU cu Barcelona? Astept sa vad finala numai englezi care joaca fotbal tocmai in Rusia.
Violeta asteptam 10 mai sa vedem daca se clarifica misterul.
Anka spor la treburi tu nu intri in concediu? Ca nu mai stiu ce ziceai de concediu. Ziceai ceva ca plecati in afara pe cand marea mutare?
Tiberica am vazut si eu pozele, da am uitat sa iti zic ce fata mare ai si ce frumoasa e sa iti traiasca. Legat de Monica Columbeanu mie nu imi place de ea deloc de cate ori dechide gura scoate cate o perla si cand am vazut-o la nu stiu ce targ de nu stiu ce naiba cu dadaca dupa ea care cara copilul si carutzul si etc si ea super gatita si cara ditamai geanta si telefonul. Uff ma dispera stilul asta de oameni.
Ruxandra toate suntem la fel cautam mereu informatii si etc mereu pe forum cu intrebari eu zic ca e normal. Baga mesaje acolo sa nu mai fie moderate si vb fetelor mai dati-ne detalii despre voi ce si cum s ava cunoastem mai bine.
Bujo cel mai naspa e cand iti impinge coastele eu la un moment dat a trebuit sa ii dau un ghiont sa se mute ca nu mai puteam nici respira. Da na mai e putin si o inteleg ca de acuma se micsoreaza casutza ca ea creste.
Adriana ms mult. E normal cu intepaturile si etc ca toate sunt impinse sus cum a zis si Biri. Si pe mine ma jeneaza din ce in ce mai mult mai ales dupa ce si pap nu mai suport nici bustiera nici sutien nimic ca pre tare ma tine parca.
Anaxena se cheama iluzie optica. De la dungi si pt ca e facuta din fatza poza nu se vede asa tare dar daca faceam poza din laterala vedeai cat de mare e. Am sa ii zic lui Flo sa imi faca weekendul asta niste poze sa va arat.
Gabriela ms. Si eu astept sa prind un pepene sa aiba si gust ca tare as papa, da daca la noi nu apar asa rapid aia buni mai tre sa am rabdare.
Alina si eu am gatit cu pungutze din alea mi-a trimis mama a iesit buna papa aici sunt pungutze din alea speciale pt carne de cumparat separat . Oricum m-am bucurat de ele o perioada pe urma m-am plictisit si nu am mai facut.
Narcisa ai vazut ce fatza avea? Era suparata ca noi ne-am dus pe scaun si tati a ramas la casa sa plateasca si i-am zis sa stea cuminte ca vine tata.
Cami ati luat pana la urma carucior?
Ralu multumim mult. Toata lumea care o vede prin oras sau pe unde mergem zice ca vai da e asa zambareatza mereu? Ei e asa de cand era bebe nou nascut. Si de cate ori vede ca ii faci poza scoate dintisorii la inaintare si stramba nasucul.
Gini sper sa fie ok si sa poti merge la servici cat de mult vrei tu.
Oana ma bucur ca ati gasit patutz, sa il folositi sanatosi, eu ti-am zis am fost f multumita de tipul asta de pat si il folosim si la bebe 2. Ceva poze mai noi cu voi?
Mona, Irda ne rugam si noi sa fie bine si sa stea bebeii cat mai mult posibil.
Noi suntem bine ca de obicei copilul asta se trezeste inaintea tuturor. Ieri a vrut sa pape salamior m-a vazut ca taiam pt sosul de la paste si i-am dat un batonas sa guste l-a papat tot si apoi vine la mine si incepe yum yum si tot imi arata pe dulap asa ca i-am mai taiat o rotita mai subtire si a rontzait la ea de numa, in stilul clasic alintandu-se cat poate ca radea si tata de cat se poate alinta mai ales cand stie ca are spectatori. Am si poze am sa pun mai acusi dupa ce pap ceva sa vedeti.
Azi am schimbat iar nr de sapt. 8 ramase pfiuu pare o vesnicie.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

merci cristina! si Mihai sa pape cumintel din biberoane!!! vai..a fost asa ciudata cand sa luam patutzul...era fain, pretul super ok...si..ne-am cacait juma' de ora pana sa-l luam! parca...parca...adica pt bb al nostru il cumparam!? ioooi...

Oana
22+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonitza11 spune:

Fetele mi-am spus asa pe scurt povestea mai de dimineata, vad ca tot nu apare. Sper sa intru in randul lumii cat de curand sa putem vorbi.

Mergi la inceput

Mada, haioasa Ari!!! Woowww!!! NU imi vine sa cred ca mai ai 8 saptamani pana la marea intalnire cu bebelina...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oanasm

merci cristina! si Mihai sa pape cumintel din biberoane!!! vai..a fost asa ciudata cand sa luam patutzul...era fain, pretul super ok...si..ne-am cacait juma' de ora pana sa-l luam! parca...parca...adica pt bb al nostru il cumparam!? ioooi...

Oana
22+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Oana, nici mie nu imi vine sa cred uneori ca peste 3 luni voi fi mamica....Las' ca maia vem timp sa ne acomodam cu situatia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Oana superb patutul,sa-l folozsiti sanatosi
Vai ca si eu ma tot gandesc ca mai sunt vreo 2 luni pana la marea intalnire,si ma cam ia cu frica de nastere,ca daca nu ma descurc?,si as vrea sa am iara numai vreo 20 saptamani,cand nu ma durea nimic si nici nu ma gandeam inca la nastere.Acuma sunt in mare dilema...as si naste cat mai repede,si as si tine-o in burtica ca e tare frumoasa senzatia .
Saptamana asta sper sa rezolvam si noi cu patutul,sau cel putin sa-mi pun la punct bagajul pt spital,ca tare nu as vrea sa ma prinda nepregatita,si mai am una-alta de cumparat.
Mada Ari e sufletelu meu,asa mi-o imaginez si eu pe fetita mea,si tare mi-as dori sa fie asa cum e printesa ta.Si avem sanse sa fim carliontate blonde,ca toti din familie asa eram cand eram mici in familie.
Apropo de Monica C. si mie mi-e urata tare,mai ales ca eu chiar nu o vad ca pe o mamica tare preocupata de micuta.Vb aia e mai preocupata de fitzele ei,de televiziuni si de posete fitzoase,decat sa stea si sa petreaca mai mult timp cu frumusetea aia de fetita.

Kimmy31+Erika AMR 9 saptamani
Bebele familiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...nu ma pot trezi..si am niste arsuri ...
..VREAU ACASA!!!...nu mai suport!!!!

...mie imi este asa de lene...ca imi este teama sa nu cumva sa fac vreo prostie....pe cuvant!!...ca nu mai am chef de servici!!!

Vineri dimineata merg la doctor sa vad ce face buburuza mea...sper sa fie bine...sa creasca mare si frumoasa...si mai sper sa ma lase dr sa merg la Arges,.....mie mi-e dor de casa...vreau la ARGES!!!!!!

Cami 28s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

prietena mea cea mai buna tocmai m-a anuntat ca are doua teste pozitiveeeeee!!!Sunt asa de fericita pentru eaaa.sa nu radeti de mine,dar de prin liceu faceam planuri sa avem bebei deodata.Sa dea DD sa fie bine totul

Kimmy31+Erika AMR 9 saptamani
Bebele familiei

Mergi la inceput