Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna dimineata!

Multumesc pt. raspunsuri, asa este poate am mancat si cu pofta si poate si aciditatea este crescuta, arsurile isi fac si ele prezenta din cand in cand....ca doar suntem in trimestrul III.

Atb pozele le-am facut de Florii in Cismigiu, lalelele erau deja prea inflorite, nu stiu daca mai sunt acum.....La anul nu mai pierdem vremea, v-om merge ma devreme sa le vedem imbobocite. Si in Parcul Carol sunt dar anul acesta a fost mai putin frumos decat anul trecut. Mi-e imi plac la nebunie florile, am crescut la curte si bunica mea avea curtea plina de flori, asa ca.....

Va doresc o zi buna, eu o sa merg la serviciu, dar ard de nerabdare sa vad pozicile noi cu voi!

Flory mami de Alex si 30+ cu

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neataaaa,

La muuuulti ani Rontzule! Sa ai parte de tot ce-ti doresti si inca mult peste! Sa ai sarcina usoara in continuare, o nastere frumoasa si un bebe perfect! Si fin ca tine! O zi faina iti doresc!

Narcis da, saracu...face niste moaceeee...aude muzica inauntru si ventilatia si noi ii mai si punem dusul pe sticla de la ushi...ehhh, ne distram! Daaaa, Galu a fost la Inviere...am inchinat burtica atunci cand am luat lumina, am dat-o si pe ea cu apa sfintita...ehhh, la anul o s-o am fizic aici sa fac toate astea! Sanatate muuuulta iti doresc si pupici pe burtica!

Ana nush daca pe mine m-a prins iubi in vreo poza, pt ca n-aveam chef. Dar maine e zi de poze, asa ca maine seara pun!

Adri nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi, pt ca sigur nu e nimic aiurea. Uite...pe mine ma dor coastele doar pe partea dreapta..dar tare! M-oi latzi doar pe partea aia:))) Asa ca si la tine probabil e un soi de combinatie: ligamente+intestine impinse in sus...voila durerile!

Gabi pepenii de-i mananc eu chiar au gust....si o data la 2-3 zile cumpar, pt ca trebuie sa mananc zilnic, altfel nu pot. Fiecare cu viciul lui:) Io pepene si bere fara alcool...ma gandesc serios sa-mi pun pampersi:)

Biri si mie mi-a fost dor de tine! Tare! O super scumpa Anna!

Sor'mea chiar asa...unde te tot vezi tu maaare si nush cum??? Ari e o scumpa!!!

Mai eu chiar sunt incantata...numai mamici frumoase si gingase am aici, la odisee.(io ce-oi cauta printre voi?:) ) Sa fiti sanatoase si sa aveti bebici la fel de reusiti ca voi!

Revin spre pranz!Pup!

SUN 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

buna dimineata la toaaaaata lumea!!!
am inceput sa visez aiureli (de fapt e mai de mult treaba, da' acuma parca e prea de tot!)asa ca m-am bucurat ca m-am trezit.
m-am bucurat tare mult ca am primit raspunsuri si sfaturi, ma face sa ma simt foarte bine si mai sigura pe mine. mai ales ca aici pot sa intreb ce vreau fara sa ma socoteasca lumea...
cam de pe la ce nivel pot sa pun si eu pozici? ca pana acum m-am bucurat doar de ce am vazut e la voi, fetelor.
o zi buna va doresc si astazi cu putin mai mult soare ca pe la noi...
pupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiici

Ruxandra 22+ asteptandu-l pe Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

aaaaaaa.....
apropo de paranoia....
acum am mai vazut si alte poze cu burtici de varsta measi am constatat ca eu sunt prea miiiiiiiiiiiiiica!!!!!
adik am pus doar vreo 5 kg pana acum la 22+.

ruxandra 22+ asteptandu-l pe Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata gagici,

sunt la servici...si nu am deloc chef sa mai stau aici...mi-a fost tare bine zilele astea acasa....dar inca 4 saptamani...si apoi acasa..:))...abia astept!!!!

O sa ma uit la pozele puse de voi pe Picasa...si revin

Cami 28s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

'Mneatza burtici

Azi am reusit sa dorm mai mult- pana putin dupa 8, dar azi noapte am avut o groaza de vise cu spitalul- cum ca urma sa nasc si eram internata Pacat ca nu functioneaza cenzura si pt. subconstient

Am vazut poze frumoase de la Kimmy, Gabriela, Flo Doamne ce ochi superbi poti sa ai- ptiu ptiu), Corinuk. Mada- rpintesa trebuie mentionata separat pt. ca este absolut superba! Are niste ochisori si un nasuc de iti vine sa o mananci. Si atata e de vesela!

Ruxandra, Alina, Simonitza- bine ati venit

Sun- si noua ne-ai lipsit. Ce dragutz trebuie sa fie blanosul cum se gudura el pe la dus si degeaba

Flo - eu am reusit chiar sa vars- si zau ca nu am exagerat cu mancarea. Cine stie.

Rontzy- La multi Ani si muuuuulta fericire!!!

Sa speram ca totul va fi ok cu Mada si Irda

Narcisa- am cartile despre copii de pe e-mailul comun si mi-am mai luat "Cresterea copilului de la 0 la 6 ani", "Si tu poti fi supernanny" (care este bestiala ca am citit putin din ea), "Mama si copilul", "Dr. Spock"- cumva (mi s-a dus naibii neuronul si am uitat cum se cheama si nici nu am sanse sa o gasesc in viitorul apropiat) si beletristica. Sper ca te simti mai bine

Ma duc sa spal si eu ceva haine (ca mi-e jena de atatea harnicii in zona) si apoi ma duc in oras sa ma intalnesc cu o fosta colega si sa ii mai arat Mirunicii frumusetile orasului (sper sa nu ploua ca nu am plan B)

Pupicei tuturor si o zi asa cum v-o doriti

Ralu
28 Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonitza11 spune:

Neata fetelor, va multumesc tare mult pentru mesajele de bun venit chiar m-ati impresionat foarte tare. Bine ca stiu ca mesajele imi apar ceva mai tarziu la inceput, vrioam sa renunt ce sa va zic despre mine am 30 de ani, sunt casatorita si acest bebe a venit dupa multe probleme de sanatate (chist de 10 cm la un ovar, hipotiroidism, greutate excesiva). Aproape ca nu mai aveam sperante, medica mea de familie imi spusese chiar cu o luna inainte sa raman insarcinata ca sa ma gandesc bine daca chiar vreau sa fac un bebe ca ea nu imi recomanda pana nu slabesc cel putin 20 de kilograme ( care e problema veche la mine din cauza tiroidei si pur si simplu nu reusesc). Eram chiar putin speriata, si cu inima indoita ca imi doream un bebe cu toata forta, dar m-am hotarat pana la urma sa fac tratament pentru a slabi si sa aman putin sarcina. Dar Doamne Domane avea alte planuri pentru mine. Si am ramas insarcinata ( fara sa intentionez atunci bineinteles) exact la sfarsitul perioadei fertile cand eram sigura 100% ca nu mai pot ramane. DAR CE FERICIRE!!!!!!
Si de atunci a inceput lupta. Tratemente pentru sustinerea sarcinii, trebuie sa-mi controlez extrem de bine greutatea ( pana acum la 24 de saptamani am luat doar 3,5 kg) si speranta maxima. Nu e zi sa nu ma bucur ca bebica mea e inca acolo la mami in burtica la caldurica si sunt cea mai fericita cand o simt ca da din picioruse si as indura orice doar sa fie ea bine.
Cam asta e...
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Buna dimineata, fete!
Revin si eu dupa leneveala de sarbatori. Am petrecut in familie, am dormit mult si am mancat mult. Acum sunt la servici si mi-e un somn de pic pe birou. Cafeaua vad ca nu ma mai ajuta. Sper sa revin la forma normala, ca eu vrea sa vin la servici cat pot de mult, ca sa stau mai mult in concediu de maternitate dupa nastere.

Aseara am fost la teatru, la "Straini in noapte" si fi-mea din burtica a inceput sa danseze de zor in timpul piesei ca imi venea sa ma ridic. Era cand pe o parte cand pe alta, ori se plictisea ori ii placea. Cred ca miscari asa de puternice nu a mai avut pana acum.

La multi ani, Rontzy!

Gini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

La multi ani Rontzy! Multa sanatate, implinire, iar bebele sa-ti aduca numai bucurii.

28+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

'neatza burticoaselor!!!! si Hristos a inviat!

rodikkk (rontzy) La Multi Ani mamitzi!!! sa ai parte numai de bucurii si impliniri si..si...tot ce-ti doresti!!!! un maaaaare de tot!!!

bun venit noilor burtici!!!!

irda, mona un gand bun si !!! Doamne ajuta sa stea bebeii cat mai mult in burtica la caldurica!!!

vazut pozici cu burtici, fff frumoase toate!!!!!

am luat si noi patut la bb!!! prima achizitie pt al micu' , e de ala pliant, ca noi suntem cam excursionisti
www.brendon.hu/campaign/viewer.aspx?productid=194300" target="_blank"> patutz e bleumarin cu bej..aa...si am luat 2 comode din ratan...toate cele la reducere

Oana
22+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput