Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Huuuh, am mai adus casa la nivel de "pseudo-bagaje"...mama a crezut ca suntem nemancati tare:)) Da' asa bine sa fii alintat.....miiam...

Bun venit fetelor noi si sarcini usoare! Ca sa va vedem mesajele in timp real, trebuie sa aveti vreo 11, parca. Asa ca scrieti fie si cate un cuvant in mesaj, ca sa scapati de moderare!

Tiberica ehehehe, am stat nitel sambata cand am ajuns, dar apoi s-a stricat vremea si a plouat mereu! Dar asta nu ne-a stricat cheful...au fost niste sarbatori mai altfel...parca le-am simtit asa profunde, incarcate de emotie! Poate pt simplul fapt ca la orice pas, un shutuletz raspundea din burtica! Daaaa, sigur pentru ca Dumnezeu mi-a pus luminita asta in burtica!!!

Am vazut poze noi si frumoase...toate sunteti frumoase si luminoase! Iar bebeii sunt minunati!

Mi-au venit si baietii de afara, a inaugurat si blanosul cabina de dus si i-a placut...acum ma duc sa mai fac si eu inca unul si ma retrag langa ei, la meci si la un pepene.

Va pup si ne auzim maine!

p.s. Adri eu nu simt asa cum zici tu! Ma mai mananca si pe mine burtica si atunci stiu ca iar urmeaza o crestere exploziva. Turtu azi sau maine ajunge acolo la voi, asa ca o sa te sune ea!

SUN 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

vazut poze noi si frumoase

am 2 probleme: 1. Mada, unde e burta??
2. Sun,tu cand mai bagi poze cu burta,ca ai ramas in urma..bag de seama ca-s cea mai harnica la pozat

Ana-Maria32+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 52 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Bun venit noilor gravidute, sa aveti sarcini cat mai usoare si bebei sanatosi.

Narcisa, daaa, si eu ma bucur ca intru in concediu, sper sa treaca la fel de repede timpul si stand acasa, oricum am muuuulte cumparaturi de facut. Sanatate multa, sa te faci bine cat mai repede. Dimineata m-am trezit si eu cu o usturime in gat dar sper sa nu se agraveze, tocmai am facut un ceai cu lamiae si miere (nu-mi place deloc).

Mada ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la medic , foarte faine poze, Ari este scumpa foc.

Flo poate ti s-a facut rau tocmai ptr ca ai mancat cu pofta, am patit-o si eu cu pufuleti intr-o seara, am zis ca mor de rau.

Multa sanatate ptr Irda si Mona, ne in continuare

Adriana eu am frecvent intepaturi in capul pieptului (imediat in zona de sub sani), mai ales dupa ce mananc, am pus asta pe seama maririi sarcinii si a redistribuirii intestinelo

Am vazut si eu pozici noi, toate frumoase foc.

Fetelor, Sun si Ana, m-ati innebunit cu pepenele, macar are gust, eu n-am cumparat pana acum, dar nu cred ca mai rezist mult.

31
Andreea-Paula
AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

am pus si noi o pozica la 31 saptamani pe picasa

31
Andreea-Paula
AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara , acum am culcat fata , mama nebuna ce sunt , asa s-a intamplat ca a adormit pe la 6 si nu am avut cum sa o culc la 8 , asta e .
Vad ca a reinceput activitatea pe forum , asta ma incanta .
Vorbiti de pepene, si eu mananc des , de fapt oricand il vad in magazin cumpar .
Am primit de la o prietena romanca o punga de la knor cu condimente si o punga speciala de cuptor , pt. carnuri . E super tare , ammancat de m-am lins pe degete si eusi familia .
Am vorbit cu sora mea sa imi aduca cand o veni din ro .
Daca mai aveti ideei cuchestii ce se gasesc in ro si sunt o.k. si ieftine,astept cu drag .
Am trecut sa va vad si eu pozicile , super , eu una nu mai pot pune cat de curand pe picasa ca nu mai am nu stiu ce program , pana una alta folosesc webshots .
O seara buna sipe curand .

Alina 32 si Mandy Stephanie 3 ani

http://community.webshots.com/album/563022521Iznlso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Tiberica, am vazut pozele, niste grozavii...Sa le mai lasi pana maine (in Ro e astazi deja) sa vina si Vil sa vada minunatziile!!
Asaaa, Sun-ule bine ai venit acasa, ma bucur ca si la Galu i-a placut la Inviere...Ma gandesc blanosul ce frustrat era cand va vedea in cabina de dus...Hehehe
Mada da, chiar, unde e burta??Ce tare-i poza cu fie-ta la Tesco pe scaun!!
Gabriela vazut burtica frumoasa de 30 de saptamani!!

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (28+)si Vil asteptand o

AMR 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Gabriela, m-ai mai linistit, credeam ca numai eu simt intepaturi sub sani si deja incepeam sa ma panichez. Frumoasa burtica si frumoasa bluzita! Ce bine ca mai vad poze de la voi, asa-mi mai vin si mie idei de combinatii de haine , ca nu stiu cu ce sa ma mai imbrac!

Adriana 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Adriana, nu e de la gaze intzepatura sub sani??

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (28+)si Vil asteptand o

AMR 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Nu cred sa fie de la gaze, chiar am scapat de perioada gazelor. Acu o sa stau sa monitorizez mai atenta, sa vad, o fi dupa ce mananc? desi nu prea cred, fiindca am simtit intepaturi si cand m-am trezit dimineata... Si curios, ma inteapa intr-o singura portiune, de unde incep coastele in partea dreapta, in rest n-am nimic.

Adriana 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

buna fete, e frumos ca e mai animat pe aici!

bun venit fetelenoi, scrieti cite ceva despre voi sa va cunoastem mai bine!
sunule bine ai revenit, mi-a fost dor de tine!
adriana eu cred ca am scris ca am avut asa, nu acum ci la anna, simteam ca mi se rupe capul pieptului, ma apasa si deranja ingrozitor, de la presiunea organelor impinse pe acolo. si se mai largesc cumva si coastele, simti ceva dureri de ligamente si de aici arsurile si durerile... ce sa zic nu e nimic ingrijorator dar e neplacut... multumesc de aprecieri la adresa moatei, nus' daca intelege ea ceva la virsta asta, eu ii zic cite ceva de bb, am incercat faza cu papusica la mine in brate sa-i arat cam cum va sta bb, om trai si om vedea
narcisa dar la voi e si iarna?
annababy e normal sa "cada" burta la sfirsitul sarcinii, cind se lasa bebicul in canalul pelvin, in general se intimpla prin ultimele saptamini.
AlinaM sa nu te superi ca-ti spun dar toate knorr-urile alea nu prea sunt asa bune/sanatoase, aici multe din chemicalele folosite in pliculetele respective sunt condamnate pt o gramada de alergii si alte probleme la copii, e drept ca dau un gust mai pronuntat dar eu as fi putin mai precauta

pupici la toate si in special fetelor noastre cu probleme, dea DD sa tina sarcinile cit mai mult!
31+

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput