Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns map spune:

Flo si eu am avut greturi mai saptamana trecuta. Asa din senin. Si poate sa fie si de la aciditatea crescuta, de fapt poate papam ceva mai mult decat ne tine stomacul si apare un fel de reflux.

Monica 29+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Map si eu patesc la fel, ma intreaba cand trebuie sa nasc, si cand le spun ca mai am 12 sapt se mira de burta mea si spun eu asa aveam burta inainte sa nasc, am pus deja 12 kg si se vede, dar asta este bebele sa fie sanatos.
Narcisa am fost la inviere, eram foarte obosita, dar nu am vrut sa lipsesc, nu am stat mult, dar mi-a placut.
Mada ma bucur ca Amira este bine, si ca a ramas tot fetita, eu din pacate nu stiu nici acum sigur ce este, am programarein 10 mai si sper sa imi confirme ca este fetita, ca m-am saturat de incertitudinea asta.
eu am deja mainile si piciorele umflate, nu mai pot da port veregheta, am scos-o cu greu de pe deget acum o saptamana si nu mai indraznesc sa o pun, nici nu cred ca mai intra, si inainte imi era lejera, iar la pantofi deja port un nr mai mare, nu mai imi intra nici o pereche veche, nu stiu ce o sa fac pana o sa nasc, ca ma gandesc ca or sa se umfle si mai tare.

28+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Sun Adevarat a inviat! imi pare rau pt Irda, sper sa-l tina pe ingerasul ei cat mai mult in burtica, dar daca s-ar naste acum nu ar avea probleme nu?este in sapt 32, nu?

28+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salut fetele!
Acum am ajuns si noi acasa si sotul meu cara inca bagaje...
Sunt obosita franta. Eliza e super fresh ca a dormit tot drumul (vreo 3 ore)
Maine la treaba. CAAAAHHHHHH!!!!!
Sper ca sarbatorile au fost minunate pentru toata lumea si ca Iepurasul v-a adus tot ce v-ati dorit.
Fug sa desfac putin din bagaje si revin, sa ma uit ce poze ati mai pus, ce ati mai povestit in ultima saptamana, samd...

Anca mami de Eliza si 30+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Pup fetele ! Hristos a Inviat!

Greturi am avut si eu saptamana trecuta dar adevarul este ca am mancat si ceva mai mult, oricum trebuie putin si des, dar ma si balonez...eterna mea problema.

Am vazut pozele adaugate zilele astea , frumusele burtici.
Stiti ca la inceput ma enerva Monica Columbeanu, de vreo luna incepusem sa o mai agreez ca si-a mai dezvoltat si ea vocabularul, dar saptamana trecuta era la o discutie cu 2 barbati care sustineau ca femeile insarcinate sunt cele mai frumoase iar ea o tinea una si buna ca sunt urate, ca au burta mare, imi venea sa o strang de gat.

BIRIBU azi am citit din urma ,si fetita ta e draguta , chiar ai-am aratat-o si sotului...Alina e la perioada cand vrea sa fie independenta, a incercat o perioada sa se imbrace numai in negru, ai vazut in poze, dar acum am depasit perioada asta, si cand se adreseaza unei alte persoane vorbeste respectuos, nu i-ma impus dar am sta scai de capul ei...e sensibila si in fiecare zi vine si-mi mangaqie burtica si sa vada poze cu voi. Nici eu na-s fi crezut.

NARCIS am pus pozele cu Balea si Delta special pt tine dupa ce am citit discutia ta pe forum referitor la zonele mai pitoresti. Oricum la Balea era cald si sus era un frig si multa zapada , o sa caut pozele si de sus sa ti le pun.
Spune-i sotului ca locuri de vis in Ro sunt multe.Nu sunt fotogenica de aceea am putine poze cu mine.

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 27+
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Mada - saru'mana de sfat. am mai incercat vreo doua mesaje si de fiecare data cand asteptam raspuns constatam ca le-am pus aiurea, respectiv la alte capitole, deci am ramas de fiecarev data...tot in ceatza. intre timp m-am mai linistit apropo de acele intrebari.
Narcisa- esti sigura ca vrei sa stii ce e aia paranoia de gravida????Am toate simptomele! la orice noua idee, fug repede la net, de obicei pe forum dar nu numai ,ca sa iu sigutra ca totul e ok. de obicei imi trece repede. mai intai m-am speriat cu rezultatele la testele facute, cu citomegalovirus si din alea...pana m-am lamurit. apoi am descoperit ca am RH- desi in facultate il facusemc si iesise foaaaarte pozitiv. m-am linistit si cu asta. triplu test am ales nici sa nu-l fac. nici doctorita nu a crezut de cuviinta sa ma aguit cu el. si uite asa am ajuns la 22+ si sper sa fie bine.
inca nu mi-e foarte clara data probabila a nasterii. am facut dupa multe calendare dupa cum spuneam si au iesit vreo 5 date diferite, iar doctorita a dat cu totul alta.Sper ca nu te-am ...speriat de-a binelea
Simonitza si Alina/ suntem mai multe noi, vad, ceea ce ma bucura.sarcina usoara.

va pup pe toate

Ruxandra 22+ asteptandu-l pe Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

iar am mancat ca V A C A!!!

bb meu nu shtiu cat mai are loc in burtica

iar eu am sa cedez psihic

Ana-Maria32+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 52 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Ola gagix.
Alina, Simonitza si Diarux bine ati venit. Sa nu va panicati daca nu va raspundem prompt, pana cand scrieti 10 mesaje va apar mesajele in "reluare" si dureaza pana le vedem. Ce ziceati de disconfort? Mi-a tras fi-miu azi noapte vreo 2 de am zis ca visez. Si-a bagat piciorutele sub coaste si zici ca voia sa le rupa asa dadea. Ce sa facem, induram de dragu lor.

bujo 28+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

NARCIS am pus pe picasa 11 pozici de la Balea, dupa ce le vezi o sa le sterg, sotul meu a insistat sa-ti pun si pozele cu magarusii, sunt asa draguti...
DIARUX, nu-ti face probleme, gandeste-te ca e cea mai frumoasa perioada si ca un bb mic creste in inima ta, o sa fie bine, toate trecem prin perioade mai dificile. Nu te panica. BB e bine tocmai de aia ti l-a dat D-zeu. Si eu am RH- iti faci analizele la hemato . Pupic sa-ti treaca.

Imi pare rau de IRDA si MONA !

SUN, m-am gandit la tine si la burtica ta. AI reusit sa stati la soare?

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 27+
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Pup si io fetele noi, Simonitza, Alina si Diarux, sa aveti parte de o sarcina cat mai usoara si de niste bebei sanatosi si frumosi!
Narcisa, sa te faci bine!!!! Stai in pat si ai grija de tine si de sirenutza!!!
Vazut pozele noi de pe picasa. Biri, ce mare s-a facut printesa ta!!! Ce zice de faptul ca va avea un fratior? Stie?
Mada, sunteti la inaltime ca de obicei si tu si Ari!
Flo, superbe pozele, unde sunt facute?
Annababy, pup burtica sexoasa, stai linistita ca de-acu se va lasa incetul cu incetul cu fiecare kg ce-l pui pe tine. Distractie placuta alaturi de prietenii vostri!
Corinuk, esti o frumoasa si iti sta bine cu bebe in brate!

As vrea sa scriu pt. fiecare cate ceva dar de o vreme nu mai rezist sa stau mult pe scaun la calculator, am asa o stare de... nestare, au inceput sa ma doara si pe mine spatele, ligamentele, soldul drept, iar in ultimul timp, va spuneam ca a inceput sa ma manance zona dintre burtica si sani, ei bine, acu nu ma mai mananca, ma inteapa de-a binelea, de-acolo din interior, si nu stiu ce poate fi, ca nu se vede nimic, nici umflatura, nici roseata, nimic. Si nici n-am vazut pe nimeni care sa reclame astfel de discomfort, voi chiar n-ati patit asa ceva?

Adriana 25+

Mergi la inceput