Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 10
Dianami spune:
Eu sunt prin zona, o sa incerc sa ma tin dupa voi cu scrisul...daca stau prea mult in fund ma inteapa colul si toate cele, dar nici numai intinsa nu e bine
.
Diana
28+
si Iulia
(15.07.2005)
bujo spune:
Salutare fetele.
Narci
ca ai intrebat de mine. Nu prea am avut chef zilele astea sa stau pe net. Si am profitat ca sa mai si stau in pat.
Atb de la ligamente si de la largit cutia toracica ti se trage. Pe mine ma doare de ma rupe acolo unde zici tu. La inceput a fost ca niste intepaturi asa de amorteala. Acum efectiv ma doare si la pipait.
Cami iar m-au sunat aia sa ma intrebe daca am vb cu tine. Am incercat sa te sun dar am vazut ca e inchis telefonu tau.
Am primit mesaj de la Mona si mi-a zis ca n-a mai sangerat de vineri si ca e mai optimista mai ales ca l-a vazut si pe strengaru de Cris. Cu Domnu inainte. Sper sa depaseasca situatia cu bine si ea si Irda.
Cik e gata in sfarsit masina noastra, s-a dus sotu dupa ea.
Vio noi tare bine ne asemanam. Si io tot 12 kile am luat.
bujo
28+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
Alina Maria spune:
Bune fetelor , iaca intru si eu de ziua reginei putin . Am fost si oras si era tare fain ,am cumparat cate ceva si acum acasa .
Diana buna lista ta , multumim frumos ca ai impartasit-o cu noi .
Cat priveste acele pungute , eu nu ma supar ca nu sunt super sanatoase , faza e ca daca e sa ma uit la tot ce e sanatos si ce nu as inebunii , asa nu imi mai bat capul .
Ma duc sa fac de mancare , mai vb.
Alina
32
si
Mandy Stephanie 3 ani
http://community.webshots.com/album/563022521Iznlso
MissJJ spune:
Ralu, Anaco eu nu ma supar, da am zis ca asa e frumos sa va zic ca de fapt va gandeati la Mona si ati scris de mine, deci nu e pb nu tre sa va cereti scuze.
Diana ce ma bucur ca mai scrii si ca este totul ok.
Stai cumintica, nu mai e mult si vine si bebe si scapi de statul in pat.
Alina nici eu nu stau sa citesc toata etichetele si etc sa vad daca contin parabeni si alte minunatii, ca pana una alta daca ar fi sa o luam asa nimic cam din ce e pe piata nu e super sanatos asa ca. Oricum incercam sa papam sanatos si de cate ori pot iau toate sa fie organice si etc da nu umblu cu lista de e-uri si etc dupa mine ca atunci chiar asa innebuni.
Si mie mi-a placut cum iese carnitza la pungutze din alea mama mi-a adus prima oara din astea.
Bujo ma bucur sa aud ca ati rezolvat cu masina.
Boti super ca merge netul.
Diarux stai calma in leg cu kg. NU mai fi asa stresata ca fiecare femeie e diferita sunt unele care au o burtica mica mica toata sarcina si unele care o au f mare depinde de fiecare in parte, asa ca relax si nu iti mai fa atatea griji.
Simonitza imi pare rau sa aud ca ai avut asa pb cu tiroida si kg da lasa ca mai e putin si o sa fie ok.
Bebele e f important in final si pt ei suportam ca nu avem ce face.
Sorelix asteptam pozele.![]()
Didi ar fi fain sa fiti toti asa in ordine.
Noi am dormit nu prea bine fata s-a trezit pe la 1 jumate plangand am linistit-o si m-am pus la loc da nu am mai reusit sa dorm m-am tot frasuit si ma doare si capul, ma simt tare aiurea azi, poate e numai de la vreme si nu ma paste vreo boala.
Oricum la 5 jumate ne intalnim cu Flo ca tre sa ducem niste dvd-uri si sa mai luam niste apa si niste maruntisuri de la tesco si poate daca ies la aer curat putin ma voi simti mai bine chiar daca inca mai picura la noi.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 8 saptamani
Violeta_m_tm spune:
Bujo
ai dreptate, amandoua ne laudam pe la trei luni ca nu am pus nici un kg, dar se pare ca am recuperat din pacate, asta este bebele sa fie sanatos.
Am fost la medicul de familie pt ca sunt racita de vreo 4 zile si nu-mi mai trece, ma doare gatul, capul si de azi noapte am inceput si sa tusesc, si medicul imi spune ca nu este bine sa racesc in perioada asta, de parca eu nu stiu, dupa aia mi-a spus ca m-am ingrasat prea mult, i-am spus ca stiu dar nu am ce face, o sa slabesc eu dupa.
28+
poze
bebele meu
vio
SunSmile spune:
Seara buna gagix,
Mai ce bine e sa trandavesti toata ziulica, in familie asa...
Anaco si io mi-s fan snooker de vreo 8 ani asha...dar in special si pt totdeauna, fan Hendry! Frumoasa burtica verzulie!
Gini saru'mana...in mare forma era dr. D!
Diana ma bucur ca sunteti bine...chiar ma gandeam la voi! Mai e putin si gata! Multumim de ajutor cu listutele!
Botix ce bine ca ai rezolvat netu si poti sa stai cu noi maine la cafelutza! De saptamana viitoare va reapucati de casutza? Abia astept sa vad camera Gargaritei gata!
Vio, Bujo...lasa ca dam noi jos toate kg, nuuuu?
Didi voi o sa stati la parintii tai? Spor la amenajarea camerei pt comoara voastra!
Sorelix plimbareala placuta! Io zic ca-i doar o stare de apatie si nimic mai mult! Ti-o fi ajungand si tie atata alergatura, ca parca esti mama albinutzelor...
Ma'c sa pun zahar si rom peste capsuni, ca sa se insiropeze pana la meci, pepenele e la rece...numai Liverpool sa bata!![]()
Maine vreau sa fac ciorba de fasole cu costitze afumate si cu muuult leustean si iahnie. Iamiii...
Pentru ca bat campii deja, ma opresc aici!:)
SUN
31+ 

boticelina spune:
Sun ubit si io sunt tare incantata ca am rezolvat netul, asa ar fi de nasol 4 zile sa nu fiu cu voi...
Am remarcat ca Galu e grasutza (pe langa buzata), wow, peste 2 kile, bravoooo.
Io acuma testez detergenti. Stiu ca e boala nervoasa dar ieri am scapat la cumparaturi si am luat 4 feluri, 3 lichide si unul pudra dar sensitive. Acuma e primul la rand, am bagat o masina sa vad cat e de tare mirosul si cum se comporta. Va tin la curent ![]()
Nu stiti, maine e deschis la hipermarketuri?, poate trag si io o plimbare ca n-am ce face, toata lumea a dezertat de acasa
Monica
29+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)
"If you are unware of your choices, then you have none"
rontzy spune:
Fetelor,ma scuzati ca intru atat de tarziu..........
Multumesc frumos pentru urarile si pentru gandurile voastre bune!!!
pe toate!
rontzy
30+
Tecky spune:
Ce fac gravidutele?
Eu azi am fost alintata de sotul meu:m-a dus in Herastrau,mi-a cumparat pepene ca imi tot faceau pofta SUN si Anaxena,capsuni si inghetata de la Mc Donalds,cred ca in curand voi deveni o
.
Sun ma bucur mult ca Galu este bine dar eu nu stiu ce nume ii vei pune?
Mada chiar azi m-am imbracat cu blugii noi dar deocamdata i-am imprumutat mamei mele aparatul foto pt 4 zile pana se intoarce din Grecia si nu am avut cu ce face poze.Am vazut ca pe sit-ul care l-am dat nu au poze cu produsele vestimentare.
Tecky 30 sapt 
tiberica spune:
Pup fetele!
Azi am fost la munca, dupa o pauza din decembrie azi am facut si eu un efort pentru ca sotul a avut alta treaba si am fost nevoita sa merg sa urmaresc acolo trebili!!! am stat de la 10 pana la ora 18.Chiar mi-a prins bine, am tinut-o intr-o discutie despre masini...
MADA ce ochi de soim poti avea !!! cum puteti voi ( tu, Sun si Biri) sa urmariti tot ce se scrie, nu stiu...ca eu citesc dar cand ma apuc de scris uit tot! dar de data asta mi-am notat.
SUN sa-ti traiasca fetita cu buzici frumoase !!! eu ma plang la sot ca sunt grasuta si el imi spune, mai nou, sexy, asa ca si tu poti sa-i spui perlutei tale ca e sexy, dar parca nu are cu cine semana...vezi daca ati stat la soare...
NARCIS le las pozicili sapt aceasta, am observat ca ti-a pus si anaco, deci ai cu ce sa -i incanti privirea sotului.
RONTZY SCUZE CA-TI SPUN CU INTARZIERE : LA MULTI ANI! sa fiti sanatosi si tu si bb.
OANA sa stapaniti sanatosi patutul, e frumos ! si eu am avut la fetita tot din asta dar era potocaliu cu crem si dupa ce l-a folosit pana la 1 an l-am dat unei prietene si baietelul ei a dormit in el pana la 3 ani.
CRISTINA pup fata si bb!
DIDI mie imi e teama sa vorbesc de zugravit ca nu am terminat inca gradina dar cam de la jumatatea lui mai incep si eu la mine, sotul nu ma lasa sa fac floricele sau sa pictez pe perete pentru ca acum 2 ani am stricat un perete pe care am desenat numai fluturi...dar cum nu am talent la desen cred ca iti imaginezi ce a iesit.
TECKY mare surpriza mi-ai facut cu site-ul maga de la Cocor am vazut si eu ca au lucruri frumoase acolo dar nu ajungeam din cauza parcarii, asa ca in seara aceasta am ce viziona. Ieri mi-am luat si eu 2 bluzite galbene.
Ma bucur sa aud vesti bune de MONA ! de IRDA mai stiti ceva?
ELLA pe unde esti ? ai fost la coafor?
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 27+
Dai Vointa , Iei Putere!