Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 11
diarux spune:
buna seara gravidutze!!!!!!!!!!!!!!!!1
daca am inceput de dimineata...pai sa incheiem tot asa....
abia astept sa scap de moderate ca ma apuca chinul pana imi apare si mie un mesaj. si lumea uita sa mai raspunda ca e prea departe. de exemplu am postat la pag 6 unde a si aparut de altfel mesagelul si nu imi aparuse cand deja exista sui pagina 9. deci slabe sanse sa ami capat si eu un rasp.
MADA / multumesc de incurajari. Nu ma apucatot timpul ideile astea da...din cand in cand...si atunci intru pe forum.![]()
Ce parere aveti dewspre exercitiile fizice pentru gravide? in general sunt foarte activa si acum parca as tine ritmul. daca nu e nicio problema de sanatate care sa imi interzica...as vrea sa stiu ce fel de exercitii faceti (daca faceti). mai ales ca parca mi-as dori sa nasc natural, daca asa o vrea DD si BB bineinteles.
deci cam la ce nivel treb sa fiu ca sa pun pozici? dar ca sa prestez o frumoasa semnatura?
sa aveti o noapte frumoasa cu toatele si sa visati frumos cu bebeloii!!!
Ruxandra
22+ cu
Andrei
ruxandra
SunSmile spune:
Pfuuu, am venit sa mai beau o gura de bere (fara alcool, daaa?) de necaz ca a dat Chelsea gol. Am si io ocupatie:)
Onutz ca uitai sa zic mai devreme, e foarte frumos patutul! Sa doarma bebe in el muuuuult...in fiecare noapte:)
Cris stii in weekend m-am gandit la tine. Una din angajatele nasilor nostri are acelasi nr de sapt ca tine si burtica la fel de "vizibila". Si ea se oftica asa ca nu vede lumea ca e gravi si am linistit-o ca se va vedea. Tu tre sa fii simpatica, oricum...tu, Bujo si Mada aveti niste fetze de copii....mama maaaamaaa ce ma roade invidia!
Tecky suuuper ca te-a alintat sotul, asa trebuie! Sa-ti fie de bine! Eu ii stiu pe cei din Cocor si au hainute ok. Galu are si nume (2) dar marea dorinta a sotului meu este sa nu spunem nimanui pana la nastere. Si ii respect "piticul".
Boticelu nush daca-s deschise dar cred ca da. Sau sper, pt ca vreau sa fac un tiramisu si imi trebuie ingredientele. Maine la voi acolo o sa fie nebunie de turisti...dar asa e bine! Cand o sa fie gata camera gargariceasca? Multumim de aprecieri...grase si frumoase ca mami, tati si Buli suntem noi:) (modeste din burta).
Tiberica foarte frumos ca ai fost la munca...uneori e chiar reconfortant! Hahaha...si tu ai talent la desen ca mine, nuuu? Noi am cumparat desene care se lipesc, ca altfel cine stie ce mazgaleam amandoi...Multumim de aprecieri...sper totusi sa nu fie prea buzata, asa cum sper sa nu fie prea neagra:)) ca altfel ma alearga ta-su...Da' cum toata viata mi-am dorit sa fi avut buze mai carnoase, probabil ca le va avea fii-mea!
Ma intorc la zacut cu cracii in sus, la meciuri (fotbal si snooker), mitzunit cu baietii si ras in hohote de tumbele bulishorului.
Pup si ne auzim maine!
SUN
32+ 

MissJJ spune:
Tecky abia astept sa vad poze.
Am vazut si eu pe site ca nu au poze cu produsele dar scrie acolo in dreapta ca acusi va aparea si un catalog online pe care se pot vedea produsele.
Tiberica daca merge site-ul bine tin doua ferestre deschise ca e mai usor daca s-a scris mult, daca nu notez pe ceva asa pe scurt ce si cum as vrea sa zic si gata.
Sorelix da ce ai bre contra Chelsea??? Acu tii cu liverpool? parca erai cu arsenal. Na eu tin cu Chelsea 1-0.
Numa sa nu se lase pe ureche si sa continue sa atace ca sa nu dea aia de la liverpool un gol ca atunci e mai nasol. Oricum nu mai sunt asa buni ca inainte cand era Jose
la ei.
Gata ma duc la ceva desert sa il pregatesc ca acusi incepe repriza a doua si tre sa ma enervez pe jucatori ca nu joaca cum trebuie.
Poate reusesc ca man u ieri sa mentina 1-0. Ce busy is nu?
Ne mai auzim maine pupici la fete.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 8 saptamani
anaxena spune:
bunnn..toata lumea ocupata fu' azi!!
eu maine plec la mare
!!!!!
si pt ca plec la mare ,m-am pus pe cumparaturi ca sa-mi fac bagajul de spital sa-l car dupa mine,ca cine shtie ce si cum: am luat o punga de farmaceutice,2 camashi,5 perechi de chiloti,halat..ca restul le culeg de acasa
plec la mare,bine-mi pare!!!
SUN sa inteleg ca teoretic si bb meu are in jur de 2kg...aflu eu pe 8 mai..abia ashtept!!!
cu alte cuvinte,dispar pana duminica!!!
Ana-Maria
32+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 52 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
tiberica spune:
TECKY, m-am descurajat ca nu au catalog inca...deci trebuie sa merg acolo.
GABRIELA frumoasa burtica si mamica , am vazut si eu acum.
MADA ai dreptate tu cu notatul. Am intrat din nou pe pozele tale sa-ti vad fetita pentru ca Boti e indragostita de ea si ma rog la DD sa aibe si fetita mea parul cret, mi-as dori-o blonda dar cand i-am zis sotului m-a intrebat dar de unde blonda ca noi suntem negri... asa cum zice si Sun ca daca are buzitele mari si e si mulatra o alearga iubi asa si eu cu blondul meu. Eu am avut o scuza pentru ca nu-l cunosc pe tata si am vazut o poza cu el unde era blond si cu parul cret...
SUN da, am talent la desen...cat cuprinde...picturi abstracte pot sa fac...ca asta nu-i greu pt nimeni.Cred ca sunt singura care inca nu-i fac camera separata KArinutzei, si asta nu pentru ca nu as avea camera libera dar vreau sa o tin langa mine...imi doresc mult lucrul asta si nu ma poate convinge nimeni...
Pup fetele, merg la dus si pe urma la nani ca maine, cica, iar sunt de servici...mie imi place.
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 27+
Dai Vointa , Iei Putere!
atb spune:
Rontzy, La multi ani !!! si din partea mea, cu putina intarziere!!!

Oana, felicitari pt. patutz, sa-l foloseasca bebicul tau sanatos!
Kimmy, felicitari prietenei tale!!! Muulta sanatate si o sarcina usoara!
Anaco, pupik pe burtik!
F. frumos Voronetul! Si celelalte poze!
Mada, ai grija sa nu te ia raceala! Pe vremea asta nasoala stai mai mult in casa ca vremea e foarte inselatoare, nu mai stii cum sa te imbraci, intr-o zi e cald, intr-alta e mai frig... Si la noi a fost azi vreme urata, a plouat si a fost mohorat, eu una pe vremea asta nu ies din casa decat in cazuri de fortza majora.![]()
Sun, felicitari pt. Galu frumoasa, buzata si grasunica!!!
Si... musai poze, cu tine, cu patutztul, cu blanosul, cu tot ce prinzi in cale !!!
Hmmmm...rom peste capsuni zici? Asta n-o stiam... tre sa adaug deci si rom pe lista mea de cumparaturi de maine, o zice al meu ca am capiat...
Diana, am si eu o nelamurire
... la ce trebuie "cateva sticle de ser fiziologic de 500 ml" pt. bebe?
Boti, sigur sunt deschise maine supermarketurile, la noi sunt deschise si Kaufland, Cora, Carrefour. Spor la...experimente pe detergenti, zi-ne si noua rezultatul final, cea mai buna varianta! ![]()
Bujo, asa-asa si eu, la inceput au fost mancarimi, apoi intapaturi, si-acuma cand pipai zona ma doare rau... Ce bine ca v-ati reparat masina! E rau tare fara masina, mai ales pt. cei obisnuiti sa o foloseasca zilnic.
Violeta, insanatosire grabnica!!!
Anaxena, distractie placuta la mare, fericito!!! Eu m-am tot rugat de al meu de 2 saptamani sa mergem si noi la mare de 1 mai dar crezi ca am avut cu cine sa povestesc? E incapatanat si a zis ca nu se risca sa bata atata drum pana la mare ca e frig, ca poate ploua, ca ii e frica sa nu ma racesc... bla-bla-bla...
Oare chiar nu mi se arata sa vad marea anul asta? sa faci poze multe!!!! Sa vad marea macar in poze daca nu altfel... Gabriela si Boti, faceti si voi poze acolo cat de multe, sa-mi mai treaca din suparare...![]()
Va doresc la toate un 1 mai cat mai frumos, o zi frumoasa cu mult soare, mancarica buna, mici, frigarui si toate cele,
alaturi de familiile voastre sau prietenii vostri dragi!
Adriana
25+ 
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Hai ca azi parca is mai odihnita, happy ca a castigat Chelsea aseara.![]()
Bai voi iar aveti liber? Iar dispare lumea de pe forum?
Anaxena distractie placuta la mare.
Sa faci poze multe sa vedem si noi marea.
Diarux in primul rand trebuie sa iti activezi mesajele private PM in meniul din stg ai in ultima casutza profil personal, folosest punctele si apoi mesaje private, tre sa le activezi de acolo si asa iti putem da parola de la contul comun si poti pune si tu poze daca vrei.
Iar la semnatura daca vrei sa iti apara un link de la vreun site cu poze, gen webshots, picasa, photobucket, etc, scrii asa [ url = "link" ] ce cuvant vrei tu gen poze sau bebe sau mai stiu eu ce si apoi [ / url ] Unde scrie link dai copy paste linkul de la siteul cu poze si nu lasi spatii intre ce am scris eu mai sus eu am lasat spatii ca sa poata aparea sa vezi cum se scrie tu le stergi, pui link-ul si gata.
Iar legat de activitatile fizice plimbarile mai lungi, mersul la piscina, ceva de genul pilates pt gravide is ok da restul alergat pe treadmill si mersul la sala efectiv nu cred ca merge. Acuma eu nu am facut nimic deosebit in afara de mers mult pe jos si na sportul prin casa cu fata si curatenia si etc. E destul pt cat pot duce zic eu.
O sa ma timp de sala si biciclete si alte asemenea dupa ce nasc.
Tiberica ms.
Adriana incerc si eu sa ies numai cand e nevoie da uneori trebuie sa ies pt fata ca saraca innebuneste in casa. Aseara asa s-a distrat sarind prin balti de numa. Era echipata ca de mers la pescuit
da ea s-a bucurat ca poate sari prin balti.
Eu va urez tuturor distractie placuta de 1 Mai si sa mai treceti si pe aici.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 8 saptamani
SunSmile spune:
Neata,
Da bey Sorelix, a castigat Chelsea. Pe bune ca nu-s suparata, au meritat! Sa castige Hendry campionatul mondial de snooker (pt a 8a oara) si sunt multumita!![]()
Ana distractie placuta la mare si vreme frumoasa! Chiar sper sa aveti vreme buna, ca astia erau cam sceptici. Ai grija de burtica si de tine!
Adri fac, sigur ca fac...desi blanosului nu prea i se vad ochii de cata blana are. Da' scapam noi de ea sapt viitoare. E bun romul peste capsuni (esenta)...io am niste borcanashe in care fac amestecuri si "shpreiez" prajiturile sau fructele, pt ca au sistem din ala in cap.
Diarux hai ca mai ai putin si scapi de moderare si putem vorbi in timp real. Despre gimnastica pt gravidute poti vb cu medicul tau, ca sa vezi si parerea lui. In general mersul pe jos, inotul, gimnastica usoara sunt chiar indicate!
Tiberica nu esti singura care nu-i face camera bebelinei. Nici Galu nu va avea, dar asta pt ca apartamentul nostru are doar 2 camere. Insa proiectul casei este modificat si remodificat de catre colegii mei arhitecti si in 1-2 ani va avea o casuta superba si o curte gandita special pt ea!
Maicaaaaa de nu scriu la mesajul asta de juma de ora si ma tot intrerup pt telefoane...
Azi dimineata cand ma plimbam cu Buli pe afara am constatat inca o data cat de frumos e cand ai verdeata si pomi si flori in jur. Si incep sa infloreasca teii si deja se simte aroma aia de neinlocuit in aer...supeeer. A inceput cea mai frumoasa luna..luna florilor. (io probabil sunt si subiectiva, dar zau ca iubesc luna mai).
Pup fetele si va doresc o zi frumoasa!
SUN
32+ 

boticelina spune:
Buna dimineata gagix simpatice, o zi frumoasa va urez tuturor! 
Diana Mirela sar'na de lamuriri 
Adriana are dreptate sotul tau, nu-i de venit la mare acum cu burtica, e frig, majoritatea hotelurilor nu au incalzire, nici vremea nu e prea stralucita, uite acum e nor si frig, apoi e aglomeratie... sigur va veti simti mai bine prin Faget sau imprejurimi 
M-am uitat la poze, doamne cate burtici si pui frumosi am vazut 
Biri neaparat vreau sa zic ca Anna creste asa de repede, se observa schimbarile si fata de pozele din concediu
Acum are fata de toddler, inaintea avea de baby
.
Deci io sunt treaza de la 5 dimineata, si citesc povesti cu nasteri si lacramez, fetele de la odiseea de martie-aprilie au trecut in par la scutece, cele de la odiseea de mai-iunie au deja 11 bebei, ce mai, am plins de m-am umflat.
Si sunt si usor amarata pt ca aseara am descoperit ca e posibil sa fi facut eventratie, nu a rezistat cusatura interioara a operatiei, stateam aseara cu tricoul ridicat si-o urmaream pe little alien cum se contorsioneaza prin burtan si am tusit si am observat cum mi se aduna toate cele intr-un glob mare in partea inferioara a operatiei
Deci s-au dus dulci sperante de nastere normala sau cezariana mica, probabil ma vor deschide tot pe operatia veche ca sa-mi refaca si eventratia
Era fix ce nu-mi lipsea dar mi s-a zis din prima ca e foarte posibil sa se intample.
Mi-e si jena sa-l sun pe doc sa-i zic, azi e 1 Mai, maine e ziua lui si oricum nu are ce sa-mi faca pina la nastere. Mi-e doar c-o sa ma puna sa port centura si o s-o incorseteze pe little alien si io o sa mor de cald cu burta infasurata juma de vara. uuuuf, uite-asa am io o bafta...
Monica
29+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)
"If you are unware of your choices, then you have none"
oanasm spune:
care va sa zica ...salutare natziune..de pepenasi dragalasi!![]()
kimmy si pe mine m-au apucat ganduri de genu "daca nu o sa ma descurc...daca n-oi fi o mama klumea" chiar azi diminetata...
dar imi trec repede fazele astea..cica sunt normale gandurile astea![]()
![]()
ca multe alte chestii paranoia si ciudata in sarcina
; felicitari pt. testul II prietenei tale, sa aiba o srcina usoara si un bb sanatos!!!
ankalaura valeuuu..da' ti-ai facut ceva planuri pe zilele astea!!! spor la munci ar nu te obosi prea tare!
flo, tecky
mercik!
boti wow..30 de saptamani! hai ca ai intrat si tu in linie dreapta deja!!! uff..tocmai citisem lesau tau...imi pare taare rau sa aud de faza cu operatia cealalta! dar poate totusi nu va fi cazul de centura..sau nu!?
sunule asteptam poze cu "blenschi" si patutzul!
sa-l stapaneasca Galu sanatoasa! woww..deja 2 kile...asta da, inca un kil si ceva si gata
!!!
didi si mama mea e un pic in ceata cu dpn-ul spus de mine..si cu dpn-ul pe care il crede ea..dupa socotelile ei...![]()
diana multumim de listele cu cele necesare! i-am si dat copy-paste intr-un doc word..![]()
anaco frumoasa burtika verzulie!![]()
bujolino
ma bucur ca in sfarsit s-a rezolvat cu masinutza! pupici Monei si Irdei!!!
vio las' mamik..ca se dau jos kilogramele after delivery

tiberica multumim!
diarux exercitiile de gravi sunt super ok..daca statrea de sanatata o permite! si eu am fost mereu o fire sportiva, activa..si acum merg la gimnastica de gravi! mergeam la inot dar cum bazinul nu e special de gravide dr a zis mai bine sa fac gimanstica, sa nu ma aleg cu vreo infectie! la gimnstica facem exerciti pt intarirea musulaturii spateului, ex. de respiratie, cu mingea, ex. pt zona perineala...e ok
aa si muulte plimbari! si eu imi doresc sa nasc natural! legat de semnatura, vad ca ai deja una frumoasa..deci...iar legat de poze, daca vrei sa le pui in albumul nostru de pe picasa, iti trebuie userul si parola, dar te rog sa-ti activezi PM (privat message) intri instanga paginii la mesaje private, si acolo activezi acest PM..sa-ti trimit acolo userul si parola pt poze!
sper ca am fost destul de coerenta![]()
anaxena cred ca deja esti in drum spre mare..buna treaba! sper sa prindeti vreme buna! distractie placuta mamikule!
atb
si mercic! hai alsa...ca la anu' mergeti toti 3 la mare!![]()
mada mi-o si imaginez pe Ari superr happy sarind prin balti! ce fain..cum se bucura copii de orice!
legat de cat esti tu de activa..apoi esti super titirezu'![]()
sunu si io simt ca park nu-mi incap in piele cand vad verdeata...flori, copaci infloriti...woow..I feel good..ta na na na...![]()
oki...ca deja m-am intins muuult...![]()
Oana
23+ cu

o noua viata
filmuletz bb