Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 19
Fiquelle spune:
Buna fetelor,
Stiu ca nu am mai intrat pe forum de vreun secol si cateva luni
, dar poate nu m-ati uitat chiar de tot...as avea si eu cateva intrebari la care cred ca doar voi, fiind mai active decat mine, poate stiti raspunsul si ma ajutati, ca n-am timp si nici pricepere sa caut pe net:
1. cam cat mai costa cezariana?
2. cat costa kitul pt epidurala? de unde se cumpara?
3. care e pretul kitului pt recoltare celule stem?
4. la ce firma serioasa ati apelat pt acest kit?
5. si-a achizitionat cineva deja? cu cat timp inainte se cumpara?
6. cum ati procedat?
7. cam cat veti da anestezistului?
Multumesc mult celor care vor avea bunavointa de a0mi raspunde, atat cat pot sau stiu. Sarcina usoara, copii si mamici sanatoase sa avem!
O zi buna!
MADALINA
25+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)
diarux spune:
iaca acusica se fac 20 de pagini. repede mai merge treaba aici....
eu profit ca sunt in vacanta si stau la calc mai mult ca de luni...cand incepe scoala...o iau cu altele de la capt.
CAMI- ce fericita trebuie sa fii ca ti-ai vazut iubita!si eu asbia astept urmatoarea eco. La cat sunt de disp[erta sa il vad si eu pe BB as merge in fiecare saptaman. Inca nu am facut 3 D, dar imi imaginez ca trebuie sa fie criminal!
BOTI- zici de timp, bani, oncediu, muna...eheheheeeiiiiiiiiiiii...cine nu are din astea. Asa daruri...mai greu. Bine ca avem unde munci si de unde veni acasa cu banii astia, multi, putini, astia sunt. Mie imi spui? "eu care de la patuszopt incoate si sa-i si lupta si lupta si da-i...." Mai exact de la '79 incoace...
tot sper sa fie bine cu BB si el sa semene cu taica'su' si sa doarma muuuult si sa manance orice fara mofturi. asa poate ma pot intoarce si eu din semestrul al doilea la scoala, ca daca traman cu ce imi da statul...chiar ca nu mai fac niciodata bani de credit pentru apartament. Iar ma plang...
Ce bine ca voi va aveti una cu alta pe acolo si va si intalniti si va ami plangeti pe umar...Ieri am fost in parca si chiar ma uitam cate persoane sunt cu copii de aceeasi varsta si cum merg impreuna si bebeii se joaca impreuna si tot asa. Eu inca nu am pe nimeni.

da gasesc eu...repede. ca de aia e forum, nu?
DIANA- nici nu vreau sa ma gandesc cum e cu contractiile. sper sa nici nu simt pana aproape de soroc. dureri nu am avut, nici de cap slava domnului pana acum. am mai luat cate un no spa de moft cand ma mai durea cate ceva. dar si cand m-or apuca si pe mineeeeeeee.
Sper sa iti fie mai bine 
BIRIBU- si eu tot homeopat m-am tratat cand am fost racita. si asa mi-a fost teama ca ma afecteaza. medicinista mea de familie e doctor in "trebi de aieste", asa ca am avut incredere in ea. Tot mai bine fara, da ce sa faci.
TIBERICA- multam de info. si eu cam greeu cu analizele daca ar fi dupa mine, dar m-am moblizat si le-am facut cand mi s-au cerut. Nu am facut niciodata Ca si celelalte. de aia am intrebat. Glicemia e mica, dar nu foarte. am mai vedea-o mai tarziu.M-am intepat in sarcina asta cat nu m-am intepat toata viata la un loc. da, na...ce sa mai zicem.astept sa ma trimita doctoresa .
Stie cineva dozajul de anticorpi pt RH- la cat timp trebuie sa il repet? sau cum se face? deocamdata e bine dar nu prea mi-e clar ce mai trebuie facut in afara de vaccinul ala de dupa nastere.
ma duc sa mia lenevesc ca...acusi o iau de la capt cu distinsii elevi...
la toata grupa vesela!
Aaaa am intret si noi in 23+!suntem mai mari oleak!
Ruxandra
23+ si
Andrei Tudor
vias spune:
...fetele...eu mor de somn....cred ca voi dormi tot drumul pana la Arges....am un somn in mine....si o foame...
...week-end placut gagici....
Cami 29s+, cu
Timeea Cristina
pustai
MissJJ spune:
Revin si eu dupa putin nanitz cu printesa, care nu a dormit tare mult numai o ora jumate da decat deloc... Si m-am trezit cu o durere nasoala de masea si gingii ca vad ca si gingivita isi face de cap, deci in concluzie ma cam doare toata gura.
Uff mai am 12 zile si ajung la dentist, innebunesc.
Dupa ce va scriu chiar ma duc sa ma apuc de curatenie poate mai uit de durere.![]()
Diarux nici noi nu avem casa noastra cumparata, am vrea noi, abia am reusit anul trecut sa ne mutam in afara Londrei la liniste si stam tot cu chirie momentan, peste vreo 4-5 ani doar sa reusim sa ne luam casa cand am sa pot si eu sa muncesc, ca pana atunci tre sa stau cu fetele ca aici de la 5 ani merg la scoala full time si pot avea si eu timp sa am un job.
Aici analize pt fier si etc se fac la 28 de sapt ultima tura. Da nu stiu in ro cum e.
Boti asa e raman hainutzele moi si pufoase dupa ce le usuci.
Legat de canapele ma bucur ca va plac si mie mi s-a parut tare avantajos sistemul de rate si asa ni le permitem si noi. Acuma sa vad daca gasesc ceva curier sa le trimit pe astea care le avem noi in ro, cam greu da tre sa existe o solutie.
Nasol tare cu operatiile da lasa ia-le si tu pe rand nu te gandi la toate de odata. Pupici mamicutza curajoasa ai sa reusesti tu sa treci cu bine peste toate stiu eu.
Distractie placuta in oras.
Camy ma bucur sa aud ca bebitza e bine si ca ai voie sa mergi la arges.
Diana ms.
Tiberica is tare multe cand se aduna asa, da tre sa rasara soarele si la noi nu?
Nu mi-am luat nimic sper sapt urm dupa ce depunem actele si platim si chiria si ce mai avem facturi sa pot merge sa vad de rochie si sandalutze.
Mada eu nu am cum sa iti raspund la intrebari dar va transmit multi pupici si tie si la printesa si la burtica si apote mai apuci din cand in cand sa mai intri sa ne mai dai cate o veste despre voi.

Diarux nici eu nu am pe nimeni aici mai ales ca abia ne-am mutat in zona da nu-i nimic macar pot vb cu fetele pe forum.
Miky gata am modificat la listutza.
Gata cu toata lenea ma apuc si de curatenie ca daca nu fac azi sigur maine am sa regret.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 8 saptamani
Fiquelle spune:
Mada, intru asa rar pentru ca nu am timp, si eu sunt in invatamant si am lucrat intr-un ritm infernal in ultimele 3 luni...mai avem putin, pe 13 mai e teza unica la cl. aVII-a si a VIII-a si dupa aceea ma mai relaxez si eu...si vorba Ruxandrei, profit acum, ca sunt in vacanta si intru sa mai zic "buna ziua". De noi, ce sa va zic? eu ma simt bine, muncesc normal, ca de obicei, bebe Alex e foarte activ, da cu piciorul in vezica
sau in ficat
...dar e baietelul meu...e fotbalist, deh...deoarece sunt tare "busy" nici la eco nu merg prea des, maxim o data pe luna...asa ca nu am prea multe noutati, doar ca la ultima eco, cand a facut morfologia fetala, totul era ok...asa ca..mergem cu Dumnezeu inainte...
Acum ma streseaza preturile si alte chestii legate de nastere...ca deja ma gandesc ca mai sunt doar 3 luni...poate imi da si mie vreo stire cineva,...banuiesc ca mai sunt mamici care stiu de una, de alta, din ceea ce am intrebat eu.
Va pup.
P.S. Ruxandra, si eu intentionez sa ma intorc in cateva luni...ca altfel...vai de noi cu banii lor de cresterea copilului...
mobriq spune:
Salutare fetelor! Am citit capitolul asta si ma bucur sa vad ca -in general- sunteti bine. Noi ne-am intors de doua zile si ne luptam cu jetlag-ul, ne-am trezit numai pe la 11. Azi am venit la servici, desi e zi libera, cica sa muncesc dar inca nu am inceput.
Am avut o vacantza faina in Canada si am "emigrat" cu succes. Am stat in Toronto la vara mea, am vizitat cascada Niagara, Royal Ontario Museum (cu expozitie de schelete de dinozauri- va inchipuiti ca Edi a fost fascinat) si Toronto zoo. Am mai vizitat niste buni prieteni la nord de Ottawa pe care nu-i vazusem de 3 ani. Am avut o vreme f buna, cu soare si 20 de grade - in afara de o zi cand a plouat si temp a scazut la 8 grade
. Sper sa pun ceva poze pe web.
Anca noi ne gandisem acum ceva timp sa-l lasam pe Edi la bunici peste vara, dar am renuntzat la idee pt ca: 1. ne-a fost teama ca se va readapata greu dupa vacantza 2. pana acum nu l-am lasat singur niciodata. Dar daca Eliza vrea sa mearga la ai tai, ai putea s-o lasi singura o saptamana-doua ... dar nu mai mult.
Monica
24+ si Eduard (05.04.04)
diarux spune:
heloooooooooooooo again! cred ca deja v-am exasperat cu prezenta mea pe aici..
Ce sa fac si eu? pe sotzul meu deja l-am epuizat cu ale mele, am trecut mai departe si acum stresez oamenii pe net...
FIQUELLE- treb sa recunosc ca totusi e destul de lejer invatamantul. adik in sensul ca programul mi-l pot face sum imi este mai bine, iar daca nu pot duce orele suplimentare, asta e, raman cu programul obisnuit. Si eu am tras tare de cand ma stiu, numai ca anul asta am lasat-o mnai moarta ca m-am gandit la bebe al mneu mai mult. Am luptat sa iau gradatia ca sa stau linistita 4 ani, asa ca e un motiv in plus sa ma intorc mai repede, ca sa si profit de ea. Poate stii mai multe cu metoda de salarizare in invatamant ca eu nu stiu unde sa caut si in secretariat...scuze, dar nu am incredere.Ideea ar fi sa imi ajunga zilele acelea de concediu cu 75% sau cat o fi, sa nu apuc sa intru in cei 2 ani si sa ma plateasca mtatuca statul, ca e jale. Mai ales ca si sotzul enu e tot in invatamant...iar vara.......e cumplit cu banii. Asa ca strangem din timp pentru bebe. De cumoparat nici nu m-am gandit inca si nici nu ma agit pana in ultima luna. e mai fun asa cred. Si mai uit de sperietura provocata de momentul nasterii iminente. Si eu astept sa treaca tezele astea mai alea ca strumfii mei de la scoala nu sunt atat de straluciti. Treb sa ii ajute si pe ei cineva, nu?
MADA- cred ca in strainatate e si mai greu decat aici. ma refer ca estui singur intre oameni cu alta structura sufleteasca si oricat de buni peireteni ar fi, cred ca nu se compara...
hai ca va pup din nou.il mai las pe sotior la calc pana nu ma da afara de tot ![]()

Ruxandra
23+ si
Andrei Tudor
MissJJ spune:
Mada deci sa inteleg ca bebe 2 e baietel? Felicitari.

Daca ai timp si vrei poate imi zici si ce nume ati ales ca sa trec la listutza, am vazut eu ca zici Alex da daca il dai complet sa trecem acolo.
Servici cat mai usor, sa treceti cu bine de teze si etc.
Mobriq welcome back.
Ma bucur sa aud ca ati avut vreme buna si v-ati simtit bine asteptam pozele.
Restul fetelor pe unde umblati ca iar lipsesc multe fete de la apel, Vicky tu ce faci esti bine? Sibylle?
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 8 saptamani
Fiquelle spune:
Da, Mada, e baietel, am anuntat de la 16 saptamani, de cand am aflat...iar ca nume deocamdata Alexandru, la numele de sfant (cu rosu) ma mai gandesc...
Ruxandra, da e lejer programul...numai ca uneori e de munca si peste program. Perioada de salarizare cu 75% (concediul postnatal, parca) e de maxim 2 luni, mi se pare...dupa care trebuie depus dosarul pt indemnizatia de crestere a copilului...deci la mine ar fi cam 1 octombrie...
SunSmile spune:
Ce fac fetele?
Noi am fost in vizita..adica io si Galu, ca bestia a stat acasa, apoi am mai iesit la plimbare si cu bestia...acum admiram tunetele si fulgerele si ne bucuram de ploaie.
Madalina bun revenit! Ma bucur ca totul e in regula cu voi si va doresc tot asa pe mai departe! Eu nu stiu sa te ajut cu preturi, pt ca nu nasc la stat iar kitul pt celule stem nu l-am achizitionat! Dar sunt fete care te vor ajuta cu siguranta!
Sorelix mai lasa si tu treaba aia...macar azi ca-i sarbatoare!:) Tu n-ai cum sa intelegi cum mi se rupe mie sufletul cand aud ca te chinui cu maselele....probabil in afara de Dumnezeu si dentistul meu, nimeni nu reuseste sa inteleaga cat ma afecteaza! Tine si tu niste alcool in gura si-l scuipi apoi. Habar n-am...pup sa treaca!
Imi pare rau gagix ca aveti carcei...eu am foarte rar si atunci iau magne b6, dar oricum stiu cum sunt ca doar am facut sport de performanta.
Am bagat ardei capia in cuptor sa-i coc si le fac si un sos "machedonesc" si bagam cu fasolica. Iar o sa am ditai burta si mai vroiam sa fac si pozele de 32+...
Botix vezi ca am rugat-o pe Ana sa ia aparatu' sa faceti poze...sper ca nu va faceti ca ploua!![]()
Mai vin...
SUN
32+