Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Camy...frecventa normala este cea pe care am scris-o (cel putin asa am invatat in facultate ). Acum ramane la latitudinea medicului cat de des te cheama, insa parca e cam mare intervalul de 4-5 saptamani in trim. III.

Fiquelle, din ce am aflat eu, cei mai bine cotati sunt cei de la www.cordbloodcenter.ro . Poti afla toate detaliile de la ei. Cu restul informatiilor, cred ca depinde de oras. Stiu doar ca o trusa de epidurala Perifix Braun (una dintre cele mai bune) costa 75-80 lei, fara anestezic.

Ruxandra, multumesc pt. sustinere! Iti doresc sa nu simti contractiile dureroase decat la 40 de saptamani, iar atunci sa nu dureze prea mult .

Mada, niste gel calmant pt. bebelusi nu ai in casa? Poate iti ajuta si tie, macar un pic.

SunSmile, ce sos este acela? Sunt curioasa!

Diana 29+ si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Trebuie sa te impusc Diana daca-ti zic reteta! E un sos pe care-l fac machedonii (sau cel putin nashii mei) cu roshii taiate mic-mic, usturoi pisat, branza (mai tare asha) si alte mirodenii. Eu nu-i pun branza, d'aia am si pus ghilimelele...doar toc niste roshii, sfaram cativa catei de usturoi, pun sare, piper, ardei iuti (d'aia mici) taiati, un strop de ulei si le calesc nitel. Apoi pun ardeii calzi si curatati de coaja in castronul cu sos, ii vantur, presar menta proaspata tocata si acopar putin. Ies foarte buni si racorosi!

Fii-mea sughiiita si sughiiita...zici ca am un mic zvarcolac in burtica!

Narcis eu azi am vazut mailul de la tine pt noi toate! Multumesc...mie mi-a placut si m-a impresionat!

Vic pe unde umbli? De Siby ce sa mai zic...ca tot astept de-o luna povestea cu "gafa vietii" si nimic...
Luana cum e tensiunea? Ella esti cuminte in pat? Silviuta ai fost atunci la Filantropia? Ca n-ai mai zis nimic dupa...Mariana a dezertat de tot, Irinuca la fel, De Carissma ce sa mai vorbesc, Madina, Bubuleana si muuulte alte fete...la apel! Chiar asa nici macar o vorba?!? Andreea (A.cicel) la tine ma gandesc in mod special si sper ca vestile de la Tg Mures au fost bune dar n-ai avut vreme sa ni le impartasesti!

Bun revenit Monica!

Ma'c sa ma mai joc cu bestia mea...

SUN 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Fetelor va astept la capitolul numarul 62 al odiseei noastre.

Mergi la inceput