Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Tiberica are dreptate si Mada si doamna care te-au sfatuit sa le iei separat (masina de spalat si uscatorul). Exista mai multe tipuri si cele cu evacuare dar si cele cu condensare care nu au nevoie de iesire in exterior. Oricum, daca exista spatiu mie mi se pare o inventie nemaipomenita uscatorul. Am folosit unul doar de 2 ori in State si m-am indragostit . Zau daca mai e nevoie sa calci hainele si sunt asa de moi...

Monica 29+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Mada am vazut canapelele si m-am indragostit, sunt super frumoase, sistemul de rate avantajos, 20 de lire/luna n-or sa va darame, ma gandesc ce bine vor arata in livingul nou .

Anka si io cred ca mai bine o tii pe Eliza cu tine. Am vazut io, ea e asa de cuminte si intelegatoare, n-ai de ce s-o trimiti la mama ta sa-i strice bunele obiceiuri, mai ales ca ziceai ca o alinta peste masura si ca vine puiul cu obiceiuri rele de la Constanta Plus ca e foarte posibil sa se simta data la o parte, asa o sa va faceti voi program comun. Cred ca dupa ce face si Ligia o luna, doua n-o sa va mai fie asa de greu. In plus e fetita si o sa-i faca mare placere sa stea cu un bebe adevarat. Mai bine vine mama ta la voi prima luna si apoi ramaneti toti 4. O sa mergeti la mare in gasca (poate nu suni... sa bagam un tur de parc)

Io sunt in lacrimi amare, am tras o tura zdravana de plans, doc zice ca nu se pot cumula cele 2 interventii, asa ca voi fi spintecata odata sa vina garga si apoi peste cateva luni inca odata sa-mi repare burtica. Io nu mai scap odata de spitale si spintecari, si vindecari si cicatrizari si anestezii, sunt cu moralul LA PAMANT.

bunurile gargaritzei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

BOTI- trebuie sa fii tare! cred ca nu e cea mai fericita treaba care ti se putea intampla si intr-adecar trebuie sa fie cumplit sa te tot taie astia, dar daca alta cale nu este...Plus ca daca doctorul stie ce face, nu cred sa apara probeleme. Mai rau de ata nu se poate, gandeste pozitiv! Ca sa-ti treaca depresia, sau marog, starea asta, gandeste-te mai mult la bebe. Ai timp dupa aceea sa te gandesti la cea de a doua operatie!
pentru sprijin, primeste niste pupici!!!!

Ruxandra 23+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna gagici,

nu am intrat azi sa scriu, dar am citit...am fost la dr, Timeea este intoarsa, are capanetul jos, si am vazut cum inchide lichid, cum misca gurita, cum inghite, are un nasuc mic, mic, mic...si niste obrajori mari...abia astept sa-i mananc....toate sunt in regula, saptamana viitoare voi face niste analize....in rest toate sunt bune...bebelina este grasa si frumoasa....si eu am voie sa merg la ARGES!!!!...abia astept....in 3 ore voi pleca....nu mai am rabdare...abia astept!!!

A!!...mi-a zis ca data viitoare cand merg la consultatie vrea sa vin cu rezultatul de la oftalmolog...pt ca eu am miopie....maricica......si poate VA TREBUI sa fac cezariana...YUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII...asta si voiam...

Va pupacesc pe toate..poate intru mai tz...

Cami 29s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Ruxi sar'na de suport, asta e, le-oi inghiti io pe toate pe rand. Nu stiu cum o sa reusesc sa jonglez si cu timpul si cu banii si cu concediul si cu munca si mai ales cu bebe dar se vor descurca itele rand pe rand.

Chicks, m-a sunat Anaxena, peste o orutza mergem sa cafelim si sa dam din bot, nici nu ma asteptam, ce surpriza frumoasa, si afara e faina vremea, poate mai ies din depresie

bunurile gargaritzei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Salutare!

Ina, eu iau Tardyferon Fol si MagneB6...pe langa tratamentul pt. sustinere. Vitamine nu iau pt. ca mananc destul de corect.
Si mie imi plac hainutele cu marimi de la 50 in sus...arata lungimea copilului si sunt mai practice. Dar am luat si 20, 22 romanesti. .

Boticelina, cu eventratia aia trebuie sa ai grija de peretele abdominal, cumnatul tau ti-a zis tot ce trebuie sa eviti. O sa fie bine, ai sa vezi.

Kimmy, intre 29-36 saptamani mergi la control la 2 saptamani, apoi in fiecare saptamana pana la nastere. Asta e frecventa de urmarire a sarcinii, daca nu sunt si alte probleme.

Oanasm, o sa revin cu restul listelor .

Anca, e vorba de serul care se pune la perfuzii, la punga/sticla de plastic. Se gaseste in farmaciile mai dotate sau prin spitale . Nici eu nu vreau sa o trimit pe Iulia de langa noi, din aceleasi motive expuse de tine. Si ma enerveaza ca parintii/socrii nici macar nu ne intreaba daca suntem de acord, ei se comporta ca si cum ar fi normal sa o ia la ei la nasterea lui bebe 2.

Diana 29+ si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Tiberica, iau No-Spa...5-6 pe zi, dar contractiile nu cedeaza de tot, din pacate. Sper sa fie bine.

Mada, ! Va doresc sa treceti peste toate cu bine!

Biribu, sanatate multa! Eu mi-am tratat o raceala si o laringita homeopat, am scapat cu bine de ele.

Camy, ai numai vesti bune!

Revin mai tarziu, s-a dus pauza de computer. Va pup!

Diana 29+ si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

MADA wow !!! nu pot sa cred cate ti se cer! deci tot la noi e ca la nebuni. Si sora mea este in state si ca sa poata sustine examenul de asistente acolo i-au trebuit nu stiu cate acte de aici dar am inteles ca le-a rezolvat repede a ajutat-o nasul ei care este Irinel dar cand a venit vorba de cazier a trebuit sa o ajut eu si tot asa cu spagi si celelalte taxe dar la ambasada stiu ca a rezolvat repede, uf bine ca nu am fost nevoita sa o ajut eu ca nu stiu cum m-as fi descurcat . Ea mi-a spus ca sunt multe cheltuieli si implica timp dar daca nu mi-a exemplificat, asa cum ai facut-o tu , nu mi-am dat seama. Acum inteleg ca tot noi Ro suntem no 1. Chiar si taxa aeroport aici este de 80 Euro, pe mine lucrul asta ma enerveaza tare. Si pentru noi acum este o perioada mai dificila, pana anul trecut in dec am lucrat eu si am lucrat la o societate de distributie pe toata tara ( produse Nivea, Loreal si Nestle) iar aici eram Dir economic, deci aveam salariul frumusel si norocul meu ca am pus ceva deoparte sa ne descurcam acum ca, altfel, sotul are o spalatorie auto care ne ajuta sa traim decent dar daca ai nevoie de ceva surplus nu-ti poti permite. Am avut si un cafe bar dar l-am inchis pt ca s-au pus astia cu legea aspra pe cei care au cafe bar sau restaurante cereau anual o taxa mare si nu am vrut sa le dam ...pentru ce?! asa ca l-am inchis si acum vrem sa-l inchiriem ca spatiu comercial...sa vedem ce reusim...iar sotul mai are si o masina de 3,5 tone pentru transporturi dar inca nu a inceput treaba pentru ca mai sunt altele de rezolvat si eu sunt neputincioasa acum ...dar ne revenim noi. Aseara l-am convins pe sot sa schimbam si frigiderul (culoare inox ) si cuptorul cu microunde . Lasa, Mada, sanatoase sa fim ca apare el soarele si pe strada noastra.
Ti-ai luat sandalutele pana la urma?
Daca ai gradina mare e ok, nu ai nevoi, la mine le da vantul jos, deci nu merita.

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 27+
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Diana am vazut din ce spui tu, ca din sapt 29 pana in sapt 36 se merge la control la 2 saptamani...ei sa stii ca pe mine m-a mai chemat peste 5 saptamani, adica pe 5 iunie in saptamana 34 de sarcina...mmmmmmmm...pai de ce???

Cami 29s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

BOTI, am inteles, deci exista cu condensator si nu eate necesara scurgerea. E perfect daca gasesc o sa merg saptamana viitoare prin magazine. Apropo, cafeneala placuta!
Ce-i cu cezariana?! nu te speria o face jos verical , am vazut ca mai ai o operatie dar o sa fie bine si eu tot ceza am si acum tot ceza fac...pupic

SUNULE carceii am avut si eu azi noapte cand mi-am intins picioarele foarte tare asa ceva nu am mai avut pana acum, aveam la degetele picioarelor dar nu pana la genunchi.

CAMY sa-ti traiasca bb dar ce greutate are?

DIARUX eu am facut atatea analize ca nu mai stiu cand se fac de fapt. Am inteles ca cele de CA, Fe se fac in trim 3 si mai sunt si cele din col care trebuie repetate, acum depinde si de dr ce-ti recomanda in functie de rezultatul an anterioare. Trebuie sa faci si testul de glicemie, daca nu ma insel in sapt 26. Mie mi l-a dat dr la 26 sapt dar, sincer, inca nu am ajuns sa-l fac.

DIANA imi pare rau sa aud ca dupa 5 Nospa nu-ti trece. O sa fie bine!!

BIRIBU are dreptate Diana cu homeopatia, stiu ca tu esti medic dar eu am astm si 5 ani am stat d etoamna pana primava cand internata cand cu antibiotice si de la cortizon m-am ingrasat...( nu mai tin minte cum se chemau pastilutele stiu de Seretide, Aerius, Pulmicort...) si apoi am mers la bioenergetician si la homeopta pentru ca eram racita continuu si dupa ce am luat 3 zile la rand cateva pastilute homeopate pot sa spun ca m-am simtit mai bine si multumesc lui Dumnezeu de 2 ani sunt ok. Are idee buna cu homeopatia.Pupam sa treaca!

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 27+
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput