Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Lori bine ai revenit .Ce burtica frumoasaaaa .Felicitari pentru cele 32s implinite.Maine implinim si noi tot 32.Ce repede trece timpuuul .
Fetelor,voi tot la o luna mergeti la controlsau deja mergeti mai des?Eu deocamdata la luna,urmatorul control il am pe 12,si sunt curioasa oare o sa ma cheme mai des?

Kimmy31+Erika AMR 9 saptamani
Bebele familiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Broscutza La Multi Ani sa fii fericita si sa ai o zi minunata, si poate ne mai dai si noua vesti despre voi.
Tiberica na asa e trebuie si sacrificii, faza e ca parca nu se mai termina datul de bani si etc de cand cu mutatul anul trecut si renovat si cumparat de pat masina de spalat una alta ca na nu aveam decat o saltea cand ne-am mutat, apoi mersul in ro care ne-a scurs de bani sarbatorile mai ales ca Flo a avut o perioada mai nasoala la servici parca nu ne mai revenim. Am mai avut asa perioade si am reusit sa rezolvam, da parca acuma tot se tin toate lant.
Speram ca dupa cununie sa rezolvam si cu toate actele ca si alea costa o multimea de bani taxe peste taxe peste taxe si aici la consulat si in ro la evidenta populatiei la politia rutiera la pasapoarte, apoi vine bebe 2 si trebuie sa ii fac si ei certificatul si pasaportul si uite asa se aduna iar o multimea de ch. Pt fata cu toate celea ne-a costat vreo 150 de lire in total sa rezolvam certificatul si pasaportul asta numai aici la consulat. Mai au astia niste taxe pt fiecare declaratie si procura si hartiutza completata.
Legat de uscator si masina de spalat, noi nu avem dar din ce am vazut pe aici pe la cunostinte majoritatea prefera separat sa ia cica is mai bune, numai ca sa fii atenta la consumul de energie oricum un uscator nu va fi chiar A ci B sau C dar na is bune mai ales cand ai multe haine. Noi nu am luat ca nu avem neaparat nevoie avem unde intinde rufele si daca e cald si daca nu, asa ca nu are rost sa mai dam bani si pe ala, da e f bun si ies rufele faine si pufoase dar nici spatiu tare mult nu avem in bucatarie ca sa il mai bagam si pe ala, ca daca am avea un utility room separat ar fi alta treaba. Ca firma aici multi cumpara Bosch sau Hotpoint.
Diarux stiu si eu m-as plimba mai mult da na ce sa facem bine macar ca iesim la plimbare decat deloc.
Biri insanatosire grabnica, uff tare nasol cu racelile astea pe perioada sarcinii.
Si mie mi se pare ca a crescut Ari asa de repede, ea la alintat si strans in brate sta numai cand are ea chef sau cand e ora de nani in rest gata daca ea nu are chef nu are, dar oricum ador cand o strang in brate dim sau seara si miroase tot a bebe parca si a laptic si a sampon de bebelusi si pune asa capul pe tine si te strange tare. Ehh ce sa facem trece f repede timpul.
Si asa e la primul bebe esti tare stresat sa fie ok sa pape ok sa ia in greutate etc eu deja am zis ca am sa incerc sa fiu mai relaxata si cu fata sa o las mai in voia ei in ritmul ei, ca nu va sta sa moara de foame asta e sigur si nu va bea toata viata din biberon asa ca o mai las sa copilareasca oleaca pana merge la gradi dupa om mai vedea ce si cum. Inainte daca ma intrebai aveam niste idei f bine fixate ca una si alta si etc da acuma am vazut cum e cu bebe si am sa fiu mai flexibila, ce daca nu stiu care deja scrie esee si deja papa cu furculitza si cutit nu toti sunt la fel fiecare e diferit daca ea e sanatoasa si fericita eu nu am de ce ma plange.
Legat de capsuni si eu pap capsuni cat incape cu zahar si smantana is preferatele mele. Aici nu zice ca nu ar fi indicate decat daca sunt persoane in familie care se stie ca sunt alergice, da in rest nu sunt pb. Si aici la bebeii cand vine la diversificare li se da si capsuni si zmeura si etc numai ca na zice sa ii dai treptat sa vezi cum reactioneaza. Difera oleaca regulile de diversificare de aici cu cele din ro.
Diana uff imi pare tare rau sa aud ca te chinuie contractiile, tinem pumnii sa fie bine si sa stea bebe cuminte la caldurica cat e nevoie.
Irda si Mona la fel va urez si voua sa fie bine si sa stea bebeii cat mai mult posibil la calduritza sa creasca mari si sa prinda putere.
Anka harnicutza mai esti. Ai grija la efort si spor la treburi. Mie imi place ideea cu, copacul.
Biri legat de canapele noi oricum vrem sa ne luam niste canapele mai klumea ca astea care le avem le-am capatat de la cineva ca aici astia schimba mobila in fiecare an si mereu gasesti seturi noi noutze ori gratis ori dai o suma modica si cum nu aveam nimic decat o saltea din asta gonflabila cand ne-am mutat astea au fost f bune. Alea care vrem sa le luam arata exact ca si o canapea normala si is de la un magazin f bun si cu lucruri de calitate care normal sunt f scumpe si cum noi avem destule rude care vor tot veni si pleca am zis ca asa avem si canapele noi si avem si unde culca lumea cand avem nevoie. Uite www.dfs.co.uk/sofas/sofabed/craven/161/2630/0" target="_blank">asa arata alea care vrem sa le luam, pare mica ca au numai doua perne din alea dar ca dimensiune e la fel ca cea care o avem acuma care are trei perne din alea mai mici. O sa mergem maine sa le vedem in magazin ce si cum exact, avantajul e ca is de la un magazin bun care au lucruri de calitate, is la oferta ca de obicei la ei is f scumpe canapelele si au si chestia asta cu creditul pe 4 ani fara dobanda si dai tot aceeasi suma in final numai ca in rate, ceea ce ne-ar conveni, ar veni cam 20 de lire pe luna timp de 48 de luni sau nu platim nimic primul an si dam apoi cate 27 de lire pe luna timp de 36 de luni, asta pt doua canapele extensibile. Au si mai multe optiuni de culoare la nici un extra cost.
De saltele alea de care zici avem si noi una care am luat-o cand ne-am mutat si am dormit pe ea vreo luna si pana am reusit sa terminam etajul si sa luam patul. Dar am zis ca daca oricum vrem sa ne luam niste canapele noi si daca is confortabile si arata bine si face 2 face mai ales ca sunt si la oferta am lua asa si cand avem nevoie avem si unde culca lumea, mai ales ca dupa ce mai creste si bebe mic un pic le mutam fetele in dormitorul al doilea deci nu mai avem un guest bedroom asa ca o sa ne prinda bine canapelele, zicem noi.
Miky no pb. Am sa merg sa schimb.
Boti, Ina, Gabi, Lori, Kimmy, Tecky, Cristina, Sorelix pupici.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

buna dimineata!!!
dara felicitari pt cele 30 de sapt....vai.....nu peste mult vor aparea si pepenasii
diarux ma bucur ca ti-am fost de folos..si ma bucur ca a mai aparaut o burtica asa, de vartsa apropiata cu a mea! nici eu nu ma simt inca greoaie
alinutza bebe pe prima pagina este o lista cu fravidutzele, si in dreptul fiecareia scrie la ce spital naste si cu cine! mesajul tau este moderat..de aceea nu apara live, dar daca sri vreo 12 mesaje scapi de moderare si putem vorbi mai usor
fetele..asta e mesajul albinutzei:
"Hristos a Inviat
Buna fetele,
sunt si eu noua pe aici si m-ar interesa care naste la Filantropia."
mada cand ai listele facute (necesare pt tine si bb) o faci publica..plizzz!? sa ma mai inspir si de la tine
didi aha...am inteles..deci are maica-ta o fixasie cu 37 de sapt; a mea naaa..zice "nu...nu ai calculat tu bine! da cum ai calculat?" ea socoteste asa..sarcina are9 luni...si nu 40 de sapt
camy asteptam vesti bune de la tine! sa ne spui cum a fost la dr..si mai ales ca mergi azi in sfasit acasika!!!
diana mercik..daca mai ai liste...cu chestii de astea...i'm here! nasol cu contractiile alea..azi sper ca esti mai bine! pupici Irdei
ankalaura felicitari pt bucatarie! in sfarsit ati gasit! s-o stapaniti sanatosi si papaciosi!
narcisa super lucrusoarele Sirenei!!! sa le stapaneasca si foloseasca sanatoasa!
annababy asta da turneu!!! sper sa aveti vreme buna in continuare!
biri wow AMR 7 sapt...mama..cum trece vremea!!
mikycris fain nume!! imi place de numa!
cristina
ina c eu iau materna si tardifol...legat de masuri la hainute..eu am vazut doar de alea notate de la 50cm in sus....
tecky distractie placuta la munte!! si vreme buna!
boti bine ca nu e asa grava situatia..adica io asa inteleg...
pupici la toate !!!

Oana
23+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Neata fete cucuiete!
Moamaaaa ce bine e acasa!!!
Citesc si eu cat apuc, ca sa va mai zic una-alta...

Camy - mie mi se pare normal sa iei tot ce iti trebuie INAINTE de a naste, chiar daca nu iti trebuie ACUM. La Eliza luaseram doar patutul, carutul si pompita de san inainte, plus vreo 5 bodyute. Nu a fost simplu sa completez dupa nastere cu cele necesare. Asa ca acum m-am asigurat din timp. Nu mult a lipsit sa imi iau si haine de gravida inainte de a ramane insarcinata!
Asa ca... nu te abtine

Alina - va doresc sa petreceti un weekend minunat impreuna! Si noi am incercat sa profitam de fiecare moment, cat am fost acasa, toti. Ne intalnim rar impreuna, eu si fratele meu.

SUN - de unde ziceai ca iei pepene bun? Eu dau iama in capsune, in fiecare zi.

DIANA - de unde ai luat ser la 500 ml? Dopul e de pluta sau cum?

NE INTALNIM? CAND? UNDE?

NARCI - superbe lucrusoarele fetei. Ce mult mi-a placut sacul mov!

SUN - azi fac si eu tiramisu Miam miam
Mai, imi pac maseurii tai...

TIBERICA - mai, e funny! Spitalul era inchis, dar il pazeau 5 paznici! Asta numai in Romania se poate intampla!

GABI - si pe mine ma supara gatul de cateva zile. Ma streseaza ca e aerul rece peste noapte... chiar daca sub pilota mor de cald...

Colac peste pupaza, ni s-a stricat si nu stiu ce senzor de la aerul conditionat... Astia de la garantii nu au lucrat saptamana asta...

Capsune si zmeura - nu se dau pana la 1 an. Eu i-am dat Elizei cateva bobite de zmeura la vreo 5 luni si imediat i-au aparut niste pete rosii pe manuta. Nici lapte altfel decat praf nu i-am dat pana la un an. Ca de supt a supt doar vreo 3 luni.

Suplimente - eu uit sa iau si Elevitul. Cred ca nu l-am mai luat de aproape o luna. Medicul mi-a zis sa iau Omega 3, dar si pe ala il tot aman, am zis ca iau dupa ce termin cutia de Elevit. Trebuie sa ma disciplinez!

Masuri haine - eu am luat tot 56, dar mai multe am luat 60. 56 sunt bune in primele 2 luni. 60 e bun si dupa 4 luni daca nu e bebe prea gras. La 6 luni merge 67. Totusi am observat ca hainele de la 67 in sus sunt mai mari... De ex, eu am imbracat-o mult timp pe Eliza in 86.. pana pe la 1 an jumate chiar 2...!!! Si e destul de inalta fie-mea asta De masura 20 nu stiu. Eu ma orientez dupa sistemul cu cms.
Sa ceri pentru nou nascuti... e destul de riscant in unele magazine. Asa am primit si eu un body care i-a fost bun fetei la 6 luni... era inainte de nastere si nu mi s-a parut mare. Tanti aia mi-a dat si ea cea mai mica masura pe care o avea... Oricum, au evoluat mult din 2003 pana acuma

TECKY - distractie placuta la munte!

BOTI - esti funny! Vezi sa te asiguri ca se plac! Doamneeee.... facem si noi haz de necaz.... Numai la noi se poate asa ceva, sa umbli tu dupa medic, dupa anestezist, dupa trusa de anestezie, dupa calmante sau mai stiu eu ce....

Kimmy - cam asa considera si medicul meu. A zis ca daca mananc natural si corect, nu am nevoie de suplimente alimentare. Mi-a zis sa iau Omega3 mai mult din cauza jobului meu care e super stresant si ma oboseste mult.
La control - de obicei, cam din luna a 7-a te cheama la 3 sau 2 saptamani la control. Eu ma astept ca dupa urmatorul control care e in jur de 10-12 mai, sa ma cheme mai des.

Fetele mai ales cu un bebe deja la purtator. Problema:
Maica-mea ma innebuneste ca la vara sa o las pe Eliza la ea, la mare. Eu nu vreau. Maica-mea insa a inceput sa ii "cante" Elizei ca o sa fie la ei peste vara, ca o sa mearga in parc si la plaja, etc... Si ne-am cam impuns.
De ce nu vreau:
- nu vreau ca Eliza sa considere ca bebe e cu mine acasa si ca pe ea o trimit acolo, oricat de tentant ar suna mersul in parc si la plaja. Mai ales ca la inceput bebe creste foarte repede de la o luna la alta.
- vreau sa ne facem un program comun (eu, Eliza si bebelina) si sa o implic pe Eliza in treburile de zi cu zi. Daca era mai mica, poate ca nu gandeam asa.
- o sa mergem la mare, dar toti 4, si chiar daca eu nu voi merge la plaja, macar in parc sa iesim toti.
Mi se pare esential startul impreuna, si nu separat!
VOI CE PARERE AVETI?

Nu stiu cat de greu imi va fi, dar sunt sigura ca imi va fi mai usor ca prima data!
Eliza mananca singura, se imbraca si se incalta singura, se spala singura... ba mai mult, ma si ajuta. Mi se pare normal sa stea cu mine!

Va pup. Ma duc la teburi
DOAMNEEEEEE, CE BINE E ACASAAAAA!!!!!!

Fiti atente ce semnatura am!

Anca mami de Eliza si 31+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Kimi io merg deja la 2 sapt, iar de la 36+ o sa merg saptamanal!

Ina eu iau Tardyferon (1/la 2 zile) si magne b6 cand am carcei. Si atat. Sa vedem ce zic acum analizele si in functie de asta o sa mai vedem.

Distractie placuta cui pleaca la mare/munte si, mai ales, vreme buna!

Mada sunt simpatice canapelele si daca sunt si asa avantajoase la pret, merita!

Miky am si eu o curiozitate...numele Dilara ce provenienta are? Nu l-am mai auzit niciodata pana la tine si d'aia intreb...

Boti nu te mai supara pe sistemul nostru, pt ca nu rezolvi nimic. Din pacate asta e si mai dureaza muuuuult pana sa se schimbe ceva. Ai grija cu eventratia si va fi bine!

Lori frumoasa burtica de bebe David!

Cred ca in curand va ploua...noh, asta e, macar au anuntat ca se strica vremea. Abia astept sa vina vecina cu aghiazma, sa am si eu! Pana atunci ma tavalesc cu blanosu pe toate covoarele, motzaim nas in nas la tv si asteptam sa vina tati al nostru, sa lenevim impreuna:)

SUN 32+

Mergi la inceput

Oana ok uite va scriu ce si cum iau cu mine pt nastere si pt dupa si pt bebe:
Pt mine:
- haine ma vechi cu care merg la spital, ca ma lasa in ele o perioada mai lunga pana ma schimba in camasa lor, ei recomanda sa ai la tine o camasa de noapte sau tricou mai vechi care sa le poti purta pe timpul travaliului si nasterii, in caz ca nu trebuie sa te schimbe in camasa din aia, data trecuta m-au schimbat
- 2 camasi de noapte pt dupa cand ma duc la maternitate
- halat si slapi pt dupa
- sosete care le-am purtat data trecuta pe perioada travaliului cat ma plimbam pe acolo ca disperata ma simteam mai libera numai in sosete
- strugurel de buze, vital pt mine data trecuta ca se uscau buzele de numa
- apa, asta am uitat-o acasa data trecuta de destepti ce suntem si facea saracul Flo drumuri la dozatorul de apa si inapoi
- de prins parul si pt travaliu si pt dupa, ca e cam cald in maternitate oricum si te dispera parul daca iti sta in ochi
- niste batoane de cereale is bune daca iti vine sa rontai ceva, eu dupa ce am nascut asta am rontait intre mese la maternitate ca nu imi venea sa pap efectiv mancare mancare, beam multa apa si papam batoane din astea kellogs cu fructe si iaurt
- absorbnate pt sani
- absorbante pt lohii, din alea groase speciale pt asa ceva, vreo 3 pachete
- cosmeticale: pasta de dinti, de spalat pe fatza, sampon, gel de dush, crema de maini si de corp, asta in caz ca tre sa stau mai mult sau ceva ca in genere iti da drumul repede, da sa le am la mine, aici se gasesc varianta din aia mica de cativa ml ca pt calatorii ca sa nu ocupe atata spatiu in bagaj
- prosop de fatza si de baie
- cateva perechi de chiloti care pe urma oricum ii arunc, aici sunt si de unica folosinta de cumparat dar eu prefer de bumbac dar care i-am mai folosit nu tre sa fie noi si apoi ii pot arunca dupa ce ies din spital
- sutiene de alaptat doua bucati mi-au ajuns data trecuta ca nu am stat mult in spital, am nascut la 8 dim si a doua zi la 4 dupa amiaza plecam spre casa
- servetele dezinfectante din alea umede si servetele de suflat nasul
- ei zic sa iau si haine de stat pe acolo da pot sa zic ca nu m-am miscat prea mult din pat decat sa merg la masa si la baie si atunci eram in camasa si cu halatul, nu m-am mai chinuit sa ma schimb in altceva
- bani marunti pt telefon, ca nu ai voie cu mobile

Pt bebe:
- set cu doua caciulitze, adik din www.mothercare.com/gp/product/B000IW104A/sr=1-2/qid=1209717709/ref=sr_1_2/203-9111664-6227954?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44486031&mcb=core" target="_blank">astea
- set de trei perechi manusi, adik din www.mothercare.com/gp/product/B000IW1054/ref=ts_dp_1/203-9111664-6227954?ie=UTF8&mcb=core" target="_blank">astea
- o paturica
- trei body-uri
- trei sleepsuits
- trei babetele, ca le curge mult din guritza si se uda la gatutz daca nu au babetica
- 2-3 scutece din alea de bumbac pt cand il ragaii pe bebe sau in caz ca vine laptic inapoi etc.
- pampersi de nou nascut
- servetele umede
- crema pt funduletz
- 1 set haine de scos din spital, cum la noi e salopetica fara picioare o sa iau si o pereche de sosetele si una de botosei din aia moi
- o suzeta si asta just in case
- eu data trecuta mi-am luat si doua biberoane mici cu mine si trei cutii de lapte nr 1 gata preparat sa le am la mine just in case, oricum ei nu m-au lasat sa le folosesc ci mi-au dat ei lapte praf gata facut cu tetina de unica folosintza, dar mai bine sa le am la mine

Mai cam asta e ce iau cu mine la spital.

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Anka eu sunt de acord cu tine ca e mai bine sa o implici pe Eliza de cand vine bebe acasa, altfel ea zic eu ca se va simti data la o parte oricat de tentant suna plaja si parcul. Si ai mei au avut ceva idei dar eu nu sunt de acord, cum ai zis si tu tre sa ne intram intr-o rutina sa ne facm un program toate trei si de mers in concedii avem timp pe urma cu totii. Cand va fi Ari mai mare si daca va vrea sa mearga la bunici sau sa mearga amandoua numai cu bunicii nu ma supar dar pana atunci stam impreuna si mergem impreuna.
Sorelix eu ziceam ca arata fain adik nu sunt diferite de cele din colectia normala care nu sunt extensibile. Om vedea maine face 2 face cum sunt exact cat de comode si etc, eu ador sa merg in magazinele lor ma tot asez pe canapele si sunt unele de unde nu te-ai mai ridica asa is de comode da cand ma uit la pret imi trece si sar rapid in picioare.
Legat de numele Dilara eu deja l-am cautat pe net si am gasit ca vine din lb turca si inseamna "lover".
Mai si la noi tot sta sa ploua e f intunecat si eu iar am fost trezita de o anumita persoana la 6 dim si am de facut curatenie si mi-e asa de somn si vremea asta nu ma ajuta deloc.

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Neatza fetele!!!
Doamne cand vad la voi la semnatura 32+ ma apuca plansul, eu cand ajung acolo?! cand aveati 28 sapt si eu 24 si va auzeam ca da bb tare si ca burta face valuri valuri tot asa ma intrebam, dar acum a venit si randul meu.
Despre suplimente eu iau Elevit dar nu zilnic, iau MAgne B6 pentru ca eram foarte nervoasa. Fier nu iau pentru ca am afacut analiza si e ok.In rest pap fructe , legume, sucuri de morcov, mar, gref etc.Unii medici spun ca e indicat Calciu in trim 3 cu vit C dar cum urmeaz asa fac un set de analize daca tot ma intep in singura vena disponibila de la mana dreapta atunci o sa fac si o naliza de Ca.Hainutele le-am cumparat dupa ce m-am uitat la eticheta.Am zis sa pap ce simt eu ca-mi face bine, nu suport prajeli nici carne prajita pt ca nu suportam nici inainte.Sun are dreptate mancam ce ne accepta corpul.Fiecare cu metabolismul si cu imunitatea ei.

DIANA cand ai dureri de ce nu iei un Nospa e chiar indicat sa nu-ti deschida colul.

TECKY sa vii cu poze multe si sa ai parte de vreme frumoasa! Duminica plec si eu in provincie la un botez.

ANKALAURA eu toata mobila din casa soacrei si chiar si hainele si ce am eu pe aici de cate ori schimb cate ceva prin casa chiar si hainute le trimit la tara in Oltenia pentru ca e acolo un sat asa de amarat si am 2 verisoare ele isi aleg ce vor iar restul le dau la vecine care tot asa sunt amarate. Are sotul masina Mercedes Sprinter de 3,5 tone si are unde baga. E o idee poate ai pe cineva in provincie. Nici eu nu arunc nimik si ma bucur cand ii vad cum alearga pe langa ele de parca cine stie ce le-as fi dat...Si, da, 5 paznici erau chiar i-am numarat!Nici eu nu am lasat-o pe fetita mea sa mearga cu parintii sau cu late rude, am zis ca trebuie sa fim uniti, acum nu mai merge ea cu noi...ca are fetele...dar vezi cat de obosita o sa fii si tu.

GABRIELA si eu spun ca daca am papat si nu-s probleme, de ce nu?!
BIRI scapa mai repede de raceala ! spune-i ca nu ai nevoie de ea!

MADA te-am lasat la urma dar nu esti cea din urma! UFF cate taxe aveti si voi, si chiar sunt mari ! eu ma gandeam ca noi Ro suntem no 1.Cred ca iti e greu pt ca e fetita si urmeaza si un bb mic.Am vazut canapeaua e foarte draguta ! imi place culoarea. Eu am masina de spalat de acum 5 ani, nu spun ca nu functioneaza dar are clasa de uscare G si am tot zis ca o schimb dar acum vreau sa profit pt ca oricum trebuie sa-mi cumpar un apt casa din provincie si de ce as lua una noua pt acolo si aici sa am veche. Sincer mai am una care a ramas de la soacra e cumparata vara trecuta dar nu pot sa folosesc ceva uzat de altul nici sa ma bati...asta sunt eu mai bine imi folosesc vechitura mea decat pe a altuia.Am terasa unde pot usca rufele este de 80 mp dar trebuie sa urc cu cosul la etaj sa trec prin camera fetitei si de fiecare data mi le zboara vantul si o iau de la capat cu spalatul.Iar in curte mi le cateii jos dupa uscator , si nu suport sa le intind pe sarme, si in gradina stric gazonul tot intrand...asa ca m-am gandit eu ca cel mai bun ar fi un uscator...Am vazut si aici HotPoint si chiar e cotat bine.Acum problema este ca nu am unde sa-l pun sa se scurga asa ca , cred, ca o sa iau unul incorporat.

Ce mult am scris!!! opriti-ma, fetelor!!!

VA pupic.

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 27+
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Tiberica faza e ca taxele cele mai mari sunt tot la romani, adik la consulatul romanesc nu la englezi ca la englezi de ex dau 45 de lire pe doua apostile ca is doua forme de certificat dar cand merg sa transcriu actele astea in alea romanesti, ca nu suntem inca cetateni britanici deci ca sa pot calatori cu, copii le trebuie certificat si pasaport romanesc, la consulat e o taxa de 45 pt o declaratie apoi inca un formular pt certificat si taxa e de 85 plus mai dau inca 25 pt nu stiu ce si tot asa plus dupa asta o tona de procuri pt tata in ro ca sa poata sa ii faca pasaportul si dau taxa ca sa puna stampila pe pozele fetei cas originale si apoi pt imputernicire si apoi inca o taxa pt nu stiu ce, ma omoara astia cu taxele lor. La britanici sa schimbi un act chiar daca trebuie completate mai multe formulare este o sg taxa la consulatul romanesc fiecare hartie e alta taxa si alta taxa si asa ajung la sute de lire pt un certificat si un pasaport.
Da na trebuie facute asa ca nu am ce face si numai ma gandesc ca am certficatul nostru de casatorie sa merg la britanici sa pun apostila 45 de lire apoi pt consulat trebuie tradus la traducatorul lor autorizat inca 40 de lire si asta, apoi merg sa depunem efectiv actele la consulat pt transcrierea certificatului in registrele romanesti si acolo iar nu stiu cat taxa, apoi trebuie sa fac procuri pt tata sa trimit in ro sa imi schimbe mie pasaportul, buletinul si permisul deci alte taxe plus vine bebe 2 si iar apostila, tradus, transcris in reg romanesti certificatul apoi procura pt pasaport. Deci pana terminam cu toate actele suntem mai usori cu vreo 500 de lire creca.
Aha pai atunci mai bine iei unul incorporat si gata, eu ti-am zis noi nu am avut ci am vazut si am intrebat si eu la cunostinte ca atunci cand ne-am luat masina ne batea si pe noi gandul sa luam cu uscator sau separat dar nu prea este loc de separat si avem gradina mare si am unde intinde lejer doua masini pline de rufe daca vremea e ok daca nu am destule calorifere in casa sau am unde sa pun niste uscatoare ca sa nu le tin pe calorifer daca vreau, de asta zic la noi nu ar fi neaparat necesar.
Mai tot ma indemn singura sa ma apuc sa fac curat si sa scap ca nici nu imi place daca nu e curat da ma si simt asa blegita si somnoroasa de la vreme de numa.

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

asaaaaaaaaaaaaaaaaaa...sa ne apucam de scris!
deci buna dimineata...la amiaza...desi nu stiu daca am scapat de moderate. Am scris ultimele 2 mesaje si ambele au fost notate cu nr.11, decui nu mai inteleg, dar asta conteaza mai putin. eu ma bucur sa pot scrie si citi si mai ales ca pot intre in legatura cu mamici cu burtici
INA- Elevitul e la putere la mine. doctorita nu mi l-a dat de la inceput, dupa vreo 15 sapt am inceput sa iau. si iau in fiecare zi desi am auzit ca unii medici recomanda pauza dupa 20 de zile, dar cu atatea pareri...nici nu mai stii cum sa faci. Avand in vedere ca eu oricum asimilam greu si inaintwe....iau in fiecare zi.Apoi la 20 de sapt medicicnista de familie a zis sa iau Maltofer, desi analize concrete nu am facut(adik homoleucograma din cate am inteles), prin urmare, am luat vreo saptamana pana intr-o zo cans m-am umflat rau de tot, un soi de constipatie, am banuit eu de la atata fier. Si tocmai atunci am fost la Iasi la Iliev, car a zis ca totusi nu ar fi bine sa fac niste analize inainte sa iau fieru? deci nu am mai luat. Acum astept intalnirea cu medicinista de familie care banuiesc ca va face ca toate alea cand ii voi soune ca nu am luat .
INTREBARE!- cand se mai recomanda de obicei alt set de analize? ma refer la Ca Mg, fe, si altele.Ca sa stiu si eu.
BROSCUZTA- La multi ani!!!!!!!!!!! si sa fiti sanatosi cu totii.
BIRI- Raceala???????????eu am racit de 2 ori in timpul sarcinii, chiar la inceput, iar a doua oara a fost cea mai cvumplitav raceala din viata mea si tare m-am mai temit pentru bebe. Acum se pare ca e bine, dar ma feresc de racit ca...stiti voi cine de tamaie. Ideea e ca nu prea imi iese intotdeauna. si atunci intru in panica.Sper sa te simit mai bine, ca stiu cum e sa nu-ti priasca nimic!
MADA- Ce frumos suna la tine:canapele, casa....eh!la noi e grele.....Inca ne mai luptam sa ne facem curakj cu un credit pentru un apartament...dar nu ne prea ies socotelile, ,ai ales ca bebe e p[e drum. Asa ca...ne multumim cu garsonica pe care a avem inchiriata, si speram la mai bine. Asaa ca va invidiez cand citesc ca bebeii vostri au camera lor, colorata, mobilata si gata pregatita...Da' n-am sa cresc eu mare? si o sa-mi iau si eu casutza mea cu tot ce trebuie in ea!(na ca sunt si "poiata" acum!). Lasand gluma la o parte, ma bucur de realizarile tale si ale celorlalte fete!
aaaaaaaaaaaaaaaSi super lista pentru spital! inca mai am de ingrasat pana atunci, dar e utila. Si vad ca aici timpul trece asa de repede ca nu stii cand te trezesti aproape de momentul mult asteptat. Asa ca...multumiri.
OANA- salutari si...keep in touch!
ANKALAURA- egreu cand intervin parintii si uneori esti pus in situatii delicate de genul celei in care te afli tu. Noi am fost 2 surori la parinti si pot sa iti spun ca niciodata nu am fost nicaieri una fara alta. Chiar daca le era greu alor mei care lucrau in schimburi ca nu era dadaca pe vremea aia si nici bani sa o fi gasit undeva, am stat mereu langa ei si cred ca asa e cel mai bine. Risti sa se rupa legaturile sufletesti si intr-adevar Eliza ar putea sa iti reproseze mai tarziu ca ai indepartat-o. Plus ca se simte utila daca o implici in cresterea lui BB. asa zic eu, care nu m,a pot lauda decat cu experienta personala mult prea scurta. Iar mama ta ar trebui sa nu treaca peste cuvantul tau in ceea ce o priveste pe Eliza, pentru ca atunci fata va fi foarte dezorientata in ceea ce priveste autoritatea de care trebuie sa asculte.
SUN- treaba cu carceii e nasoala rau~! am mai avut eu carcei si inainte, dar astia de sarcina....intrec orice masura. Nu am avut prea multe experienta, dar suficient cat sa le simt pana in maduva oaseklor. Asa ca evit sa ma mai intind noaptea in pat. pe cat posibil.

mama, da stiu ca am scris putin. ma duc sa imi linistesc buricele degetelor. afara ploua aiurea de tot asa ca...prea multe nu am de facut. e si sarbatoare...deci voi lenevi ca si ieri.
va pup pana data viitoare.

Ruxandra 22+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput