Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetelor! Ce faceti azi de "ziua internationala a gratarului" - dupa cum zice sotul meu?
Eu abia acum am intrat sa va mai citesc putin si sa va mai povestesc despre mine, ca noi suntem plecati acum intr-un scurt concediu. De unde planuiam sa mergem la Sibiu, am ajuns de fapt la Brasov, ieri am fost la Sighisoara, azi la gratar la Intorsura Buzaului si abia maine la Sibiu. Am avut nororc de vreme frumoasa pana acum, sper sa nu se strice de acum incolo.

Am vazut toate pozele fetelor:
Gabriela imi place burtica ta si bluzita cu cerculete mov - e tare faina.
Tiberica mi-au placut peisajele si magarusii.
Mada unde e burtica? Asa din fata nu se prea vede, poate din profil. Sau e din cauza bluzei mai largi.

Am vazut ca avem si colege noi - Simonitza, Alina si Diarux va urez si eu sarcini usoare in continuare, nasteri usoare si copii sanatosi!!!
Ma bucur tare mult ca in sfarsit am si eu o colega din Bacau. Diarux poate nu ai observat dar si eu tot la dr Zoican merg. Ma bucur ca pot schimba si eu pareri cu cineva de "acasa". Am vazut ca ai mentionat ceva despre lichidul amniotic in exces - Zoican ti-a spus asta sau Iliev la Iasi? Si mie mi s-a spus la fel la 21 sapt cand am fost la eco morfo la Iliev, insa Zoican dupa aceea a spus sa stau linistita ca nu e chiar asa de grav. Ar trebui sa te bucuri ca ai reusit performasnta de a lua in greutate doar 5kg pana la 22sapt, eu sunt fericita posesoare a 14kg+ la 29sapt.

Rontzi iti urez si eu cu intarziere LA MULTI ANI, sa fii fericita si implinita alaturi de bb al tau!!!

Kimmy felicitari pt prietena ta - uite ca vi s-a implinit dorinta de a fi mamici deodata.

Gata ca m-am intins cam mult. Ma uc sa vad daca s-a terminat de facut gratarul ca mi-e cam foame.

Anna 28+ cu Maria
AMR 12
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Biri, ce frumosi sunteti toti 3!!!!O minunatie!
Rontzi si din partea noastra, cu intarziere, La multi ani, sa fiti fericiti, sa ai un bb frumos si sanatos si o familie minunata.

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (28+)si Vil asteptand o

AMR 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Clonixu n-am pus si nici nu pun pozici cu Galu, pt ca nu se vad bine. Adicatelea de data asta chiar n-am ce scoate din ele, zic eu...si am si camere care pot, dar acush nu prea am cum...ca-s pozele de la dr nu foarte clare. Ma rog..facute in 3d si nu in 4d. Da' pe cuvant ca e frumoasa si buzata si avea niste bulanele... Super lucrusoare ce are Sirenutza!!!

Ankule bravo bre! Si pt bucatarie si pt masinuta de paine! Sa le folositi cu placere mult timp!

Anna distractie placuta in continuare!

Noi am facut ciorbita de fasole si iahnie...si am si "painea rapida si neframantata" in cuptor...o sa si mancam curand. Si mai pe seara avem un soi de tiramisu cu multe capsuni imbatate:)...sunt curioasa cum a iesit.

Pana atunci ma duc sa ma mai tavalesc pe covor cu bestia mea cea iubitoare. O sa-i fac filmuletz sa-l vedeti cum sta in fund si cu labutzele din fatza cerseste (depinde ce vrea) sau cum se taraie pe covoare...e mortal animalutzu asta...il iubim de lesinam.

Pup fetele si distractie faina in continuare!

SUN 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

ANNABABY:"Diarux poate nu ai observat dar si eu tot la dr Zoican merg. Ma bucur ca pot schimba si eu pareri cu cineva de "acasa". Am vazut ca ai mentionat ceva despre lichidul amniotic in exces - Zoican ti-a spus asta sau Iliev la Iasi? Si mie mi s-a spus la fel la 21 sapt cand am fost la eco morfo la Iliev, insa Zoican dupa aceea a spus sa stau linistita ca nu e chiar asa de grav. Ar trebui sa te bucuri ca ai reusit performasnta de a lua in greutate doar 5kg pana la 22sapt, eu sunt fericita posesoare a 14kg+ la 29sapt."

n-AI IDEE CAT MA BUCUR!!!!!!!!!!!!!!!!
tocmai voiam sa mai intreb si eu de bacauance , ca lista de la inceput m-a innebunit de tot. ce sa mai visez sa ami fie cinevba si la Zoican!
deci ma bucur (na ca ma repet) si eu ca ne cunoastem si sper sa vb cat mai mult, mai ales ca deja avem lucruri in comun.
cat despre kilogramele in plus....eu cred ca sunt o grasa cu burta mica.. evident ca exagerez, dar cateodata ma uit in oglinda si nu ma prea recunosc...noroc ca nu am oglinda mare ca sa ma pot admira toata ziua.
stresu cu lichidul mi-a mai trecut ca de altfel toate fazele prin care am trecut pana acum. dar idei,....nasc mereu...de telectuala ca sunt!de aia mai zac pe net uneori ca mai alung din gandaci!
Iliev mi-a zis de uter mare si lichid in exces, dar cu un ton care nu vestea mare stres, iar Zoican m-a linistit ca in luna a 6 a se regleaza treaba. Pe 16 mai am alta programare si mai vedem atunci ce va mai fi.
Ma bucur ca am dat de voi si de acum pregatiti-va de intrebari!
Ma duc acum ca sotzul meu se lauda ca ma scoate la plimbare. vremea nu e cea mai potrivita,.....dar merge.

Ruxandra 22+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Ruxandra e foarte bine sa faci exercitii fizice, daca nu ai nici o contraindicatie de la medic. Cele mai reomndate sunt mersul pe jos si innotul dar poti face si exercitii in casa speciale ptr gravide, gasesti multe exemple pe net.

Mada . Foarte fain faza cu saritul prin balti. Eu cand eram copil vara, dupa ploile torentiale, adoram sa ma balacesc in baltile formate

Boti imi pare rau ca ai problemute cu operatia, suntem alaturi de tine.

Ankalaura ma bucur ca ati reusit sa gasiti mobila pe gustul vostru. Felicitari si ptr masina de paine.

si eu ador luna mai, primavara in general, ptr ca totul din natura revine la viata si parca renastem si noi odata cu natura. si eu si sotul suntem nascuti primavara.

m-am trezit cu o durere mare de mijloc si nu stiu de unde. pana acum n-am mai simtit asa durere.

31 AMR 9 saptamani
BB meu
AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Revenim dupa nani am dormit ca doua cizmulitze. E bine ca suntem odihnite.
Narcisa f faine lucrusoarele lui Anais, saculetzul ala e super scumpel si paturicile toate sunt f f frumoase.
Ruxandra plimbare placuta.
Anna ma bucur sa aud ca sunteti bine si ca va plimbati f fain. Bluza e mulata da din cauza dungilor nu se observa bine burta da am sa fac si poze din profil in weekend sa vedeti.
Abia astept si eu data de 24 cand facem gratar. Sper sa fie vremea frumoasa.
Anka ma bucur tare mult sa aud ca ati rezolvat in sf cu bucataria si sa folositi sanatosi si masina de paine.
Gabriela da era atata de happy ca putea sari prin balti era pacat sa nu o las sa se bucure in liniste de balti.
Tecky ms. Asa e trebuie si niste sacrificii, da na incet incet o sa ne revenim cu toate si va fi mai usor.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Narcisa vazut lucrusoarele Micutzei Sirene, foarte frumoase, sa le stapaneasca sanatoasa.

31 AMR 9 saptamani
BB meu
AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Gabriela ti-a trecut durerea de mijloc?Eu ori de cate ori am dureri de mijloc ma ung cu crema de arnica si in 10 min durerea dispare.O gasesti la orice farmacie si costa 5 Ron.

Tecky 30 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Pup fetele!!!

Dimineata cand am vazut soare afara si strada libera si mai ales ca sotul nu era acasa sa ma vada ca plec cu masina (ii e frica sa conduc acum ca Doamne Fereste sa nu lovesc fetita...) m=am urcat in masinuta si fuga la spitalul de hemato pt ca vroiam sa-mi fac analizele RH dar cand ajung acolo la poarta erau 5 paznici care imi spun ca e inchis fiindca e 1 Mai Muncitoresc !!! am ras singura...ce cascata sunt cum am putut uita !
M-am intors la job-ul sotului pana pe la ora 15 cand am inchis si apoi mi-a venit pofta sa vopsesc garduletul de la gradina ( am inchis gradina pt ca avem 2 caini ciobanesti germani, unul zici ca-i urs...) si m-am murdarit fetelor ca eram si pe fata verde si nu am vopsit decat vreo 2 metri ca pe urma am renuntat...Cam asta a fost programul meu de 1 Mai, chiar ma gandeam ce bine o fi de fetele care au plecat la mare, ca Anaxena, de exemplu. Pe 7 mai merg la echo si daca am colul tot peste 3 cm si IR-urile sunt ok atunci o sa fac si eu iesiri, dar pana atunci e mai important bb.

ANNABABY ma bucur ca ti-au placut peisajele, adevarul este ca avem tara frumoasa dar serviciile prestate lasa de dorit...eu prefer sa fug afara cand vreau o iesire mai lunga.

MADA imi pare rau ca trebuie sa faceti sacrificii, stii cum e ca fara sacrificii in viata nu rezolvi nimik. Noi am avut-o pe mama sotului cu cancer si in ultimele 6 luni ne-a tocat de bani, acum am modernizat putin casa unde locuia ea , aproape am terminat gradina si trebuie sa incep zugravitul la mine, aici e ceva mai mult...dar nu am de modernizat ci doar de curatit si colac peste pupaza anul trecut am inceput constructia la o casa in provincie unde eu am vrut sa fac o casuta micuta dar sotul nu ca el vrea ceva mare si acum pe la sfarsitul lui mai trebuie sa terminam ,constructia e ridicata dar trebuie facute finisajele si astea te omoara...si la timp si la bani.
Si chiar azi m-am contrazis cu sotul ca el vrea sa faca livingul gen cabana...alti bani alta distractie, ca sa nu-ti mai spun ca l-a construit pe colt si am pus geamuri de sus pana jos. Barbatii...

TECKY o sa merg pe Lipscani bine ca mi-ai spus. Multam, te pupic si multam si pt crema de arnica.

SUN spuneai tu la un moment dat, cam prin martie, cred ca tu spuneai daca ma insel sa-mi fie cu iertare, ca nu sunt buni capsunii pe perioada sarcinii...am tot vrut sa intreb dar de fiecare data am omis.Eu pap multi capsuni, asa cum papi tu si Anaxena pepene asa pap eu capsuni si nectarine.

Vreau sa-mi cumpar uscator de rufe. Am gasit ceva de la Ariston chiar am sunat si am intrebat dar mi-ar fi mai comod sa-mi iau masina de spalat cu uscator numai ca cea care vroia sa-mi vanda uscatorul, tot incerca sa ma convinga ca nu sunt foarte eficiente masinile de spalat care au incorporat uscatorul. Eu l-as prefera integrat in masina de spalat pentru ca imi ocupa mai putin spatiu...daca aveti sau daca stiti ceva dati-va , rogu-va , cu parerea.

Pup toate fetele!

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 27+
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

iaca gata si cu plimbarea...din pacate! cred ca unii nu constientizeaza ca mult bine face plimbarea si de aceea a trebuit sa venim acasa mult prea repede. deh, daca ar fi si sotzul meu la fel de insarcinat....Ma rog, sarcina lui empatica consta mai mult in poftele pe care eu nu le am si in burta lui mare. Acum asta este. Poate data viitoare il pacalesc si stam mai mult.
MADA- acum urmeaza un mare dush.ca baia ...daca nu pot sa o fac prea calda nu mai are niciun farmec, asa ca renunt.
Ups, a sunat si telefonul , deci treb sa ies din nou dupa niste produse de la oriflame. (oi fi facut reclama?)
GABRIELA- DE EXERCITII FIZICE STIU CA SE POATE, CA ALTFEL, LA cat sunt de stresata...nu ma apucam nici sa ma gandesc macar. Trebuie sa mai caut pe net ca inca nu am avut timp.

revin (cred) destul de repede.

Ruxandra 22+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput