Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

..a.cum stiu de ce am visat caruciorul...m-au sunat cei de la Chico sa-mi spuna ca au primit modelul CT 0.4 si pe rosu si pe verde....si ma intrebau de care vreau...le-am spus sa am aflat ca nu e de la 0+m si asta a fost........vreau si eu carut pt bebe...sotul imi tot spune ca nu-mi trebuie luna asta...stiu ca are dreptate...dar parca nu ma pot abtine...offffffffffffff.....

Cami 29s, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Sorelix da asa e aseara turna cu galeata.
Ce e mai nasol e ca pe masura ce zilele se lungesc si vine vremea mai frumoasa cu atata se aglomereaza la Flo la munca mai mult deci sta mai mult ziua si lucreaza si sambata ca na avem nevoie si de bani sa achitam toate datoriile si sa reusim sa facem si tot ce ne-am planuit si parca e o regula generala samb cand el e la munca e soare si duminica ploua sau e urat sau ceva. Ca na samb pana iese de la servici pana ajunge acasa se face 3-4 e obosit vrea si el sa se odihneasca si nu apucam sa iesim. Da na asta este, undeva tre sa facem sacrificii nu?
Acuma vrem weekendul asta sa vedem de niste canapele noi extensibile ca o sa avem musafirii de botez si nu avem unde sa ii culcam si am gasit la un magazin au wekendul asta oferta half price ceea ce e super ok pt noi ca putem lua doua canapele la pret de una, bine le luam in rate ca asa cu banii jos nu avem cum, asta daca ne da credit magazinul om vedea, vrem sa incercam ca ar fi super sa scapam de o grija pt cand vine botezul.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata , ce frumos si divers se discuta pe la noi , cand una cand alta , am citit tot as avea multe de spus insa sunt in pana de timp .
Trebuie sa ma duc sa o iau pe sora mea de la gara , vine la noi weekend-ul asta . De bea astept sa o vad , nu am mai vazut-o de la Craciun , nu e sora care va avea grija de bb. ci cea care locuieste in Olanda .
Acum ca va fii aici nu stiu daca pot sa mai intru vreau sa profit de fiecare minut petrecut cu ea . Asa ca va pup si aveti grija de voi .

Alina 32 si Mandy Stephanie 3 ani

http://community.webshots.com/album/563022521Iznlso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Mada, . Inteleg ca in curand aveti mare petrecere, mare?

SunSmile, din cauza ta mi-a carat sotul ditai pepenele ieri...eu chiar ma gandeam ce fructe sa mai mananc , fac tot felul de combinatii de salate, cruditati, carne si lactate nu pot manca decat f. putin. Si eu sunt cu snooker-ul.

Boticelina...si eu am incercat multi detergenti...pana la urma m-am oprit la cel folosit de noi si dadeam clatire dubla la hainele Iuliei. Mai tarziu am pus si un balsam sensitive pt. ca erau aspre hainutele, ea a facut o dermatita atopica si parca o zgariau. Acum ma bate gandul sa incerc unul lichid.

Diarux, bine ai venit!

Anaxena, distractie placuta la mare si timp frumos!

Adriana, serul il folosesc pt. ochi, nas...ce mai trebuie sters la bebe. La fiole mi se pare prea scump si dupa deschidere trebuie aruncata fiola. Asa pun un ac de seringa in capacul sticlei si scot cat am nevoie. Am luat 3 sticlute de 500 ml.

Oanasm, daca mai vrei liste, mai am .

Tecky, si eu as veni la intalnire, dar numai daca am permisiune de la dr, saptamana viitoare am control si eco TV pt. col. Sper sa fie bine.

Diana 29+ si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Astazi implinim si noi 29 de saptamani, am intrat in 30...psihic sunt mai bine. ma incanta primavara, mai ales ca in mai m-am nascut...sper sa nu stau numai in casa pana nasc.

Distractie placuta celor care ies la iarba verde astazi!

Diana 29+ si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

URAAA!!! Mi-am comandat bucatarie! Singurul minus - livrare in 6 saptamani Totusi, poate e mai bine, ca sa terminam cu restul balamucului din casa.
Acum ma intorc la rufele mele si ne reauzim diseara

Anca mami de Eliza si 30+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Mada la munte nu vom putea face poze pt ca aparatul foto l-am imprumutat mamei mele care se intoarce sambata din excursie,doar vom filma.Si pe mine ma impresioneaza tot ceea ce este legat de nasteri.Iti doresc multa bafta cu achizitionarea canapelelor,sper sa aveti noroc! Si la mine se intampla ca sotul sa lucreze cand afara este o vreme superba de plimbat prin parc dar asta este pt confortul financiar tb sa facem si sacrificii!
Sun abia astept sa ne intalnim din nou,iti dai seama ce frumos va fii pt ca acum avem burtile mult mai mari?
Didi sunt foarte frumoase zonele din jurul Focsanului,eu am avut bunicii la 7 km de Focsani.
Diana Mirela ce probleme ai cu colul de nu stii daca iti da voie dr sa calatoresti? Eu am colul scurt dar dr mea nu mi-a zis sa fac repaus si nici nu mi-a interzis calatoriile.Stiam ca numai in cazul colului deschis pot aparea probleme.
Eu ma duc sa bag putin somn ca de cand am intrat in trimestrul III as dormi non-stop,exact ca in trimestrul I.

Tecky 30 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ankalaura ma bucur ca ai gasit pana la urma mobila care ti-o doreai.Eu zic ca merita asteptarea!

Tecky 30 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Da' v-am zis ca mi-a adus Iepurasul masina de paine?
De cand o am, am facut zilnic paine. Parca suntem niste copii, ne invartim in jurul ei, testam retete si tipuri de faina, ne jucam de-a programatul ei noaptea... Pana acum, cel mai bine a crescut painea cu faina Titan 000 si nu cu faina de paine recomandata.
Am treaba multa cu masina asta... Dar... eu ca eu, sa vedeti ce treaba are barbatu-miu. Tocmai a pus la facut o alta reteta, cu lapte si unt.
Fug la rufe... Ma odihneam putin, ca nu e prea sexy sa stau in picioare cu fierul de calcat in mana

Anca mami de Eliza si 30+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Da fetelor, si la noi vine iarna...
Ma gandesc ce frumos miros teii in Bucuresti, eu stateam pe b-dul Timisoara si acolo era plin de tei, dimineata era o nebunie...of si eu sunt asa de departeeeeeeeeeee...
Sun-ule, Clonix, Laurita...ma uit ca proasta-n targ pe picasa sa vad poze cu Galu si nu vad.Adica nu pot sa cred ca ai poze cu ea si n-ai pus INCA...
Anaco, Tiberica, sarumana de poze...Doamne ce frumuseti avem!!Pozele de la Voronetz sunt minunate.Poate ajung si eu sa vad.
Ankalaura, finally, ai rezolvat cu bucataria.Cum de?
Boti, pup buba sa treaca da sa nu mai vb de Garga ca-i alien, da???
Mada, ce frumos stiu copii sa se bucure de lucruri care noua ni se par mici.Cum ar fii sa te joci in balta...
Am pus si noi pe picasa cateva din lucrurile comandate cumparate pentru Micuta Sirena, cele mai multe sunt hand made de o prietena (am eu o pasiune in ultima vreme pentru lucrurile artizanale).Mai citesc si va scriu inapoi

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (28+)si Vil asteptand o

AMR 12

Mergi la inceput