Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 15
Biribu spune:
buna fete cucuiete!
vin si eu cu o cafea in fata sa va vaz...
sunt racita moarta si azi am stat acasa cica sa ma odihnesc, aiurea, rufe si gospodareala a scris pe mine...asta e...
narci pup!
boti nu te stresa cu centura, nu e asa de rau, depinde de care gasesti, unele sunt frumos imbracate in bumbac si nu transpiri prea rau. ce sa zic, poate nu e nevoie de ceza, eventratia nu s-ar putea repara dupa un timp de la nastere? oricum va fi bine si trebuie sa treci treaba asta la micile neplaceri ale sarcinii, pupam fata curajoasa
cit despre Anna, vedeti de ce ma jelesc eu pe aici ca a crescut prea repede
??? pai eu nu m-am saturat de ea bb inca 
....doar dimineata dupa somnic cind e inca somnoroasa si calduta ca un pui arata inca mica mica si ciufulita. ma apuca si pe mine paranoia ca pe map ca nu voi avea suficient timp pt ea si imi voi neglija odorul cind apare putza, si deja mi se rupe inima 
ce sa mai zic, la ea parca nu ne-am bucurat suficient ca asa esti stresat la primul copil, sa fie in grafic, sa faca detoate, de data asta nu mai fac greseala, cind o vrea el sa gingureasca, zimbeasca, rostogoleasca samd o sa fie bine, ca parca cind ii tot pindesti nu te mai bucuri de clipa prezenta asa de tare. hai ca am luat-o razna, opriti-ma
, de la cresterea fie-mii mi se trage melancolia....
sun tu chiar n-ai rusine, capsune imbatate, tiramisu, ia pune tu mama de un pachet si trimite aici nevestei ca moare balosind... si zi acolo macar cum le faci sa stim si noi poate ma bate harnicia pe umar...
hai ca mai citesc din urma si revin
apropo ... semnatura!!!
32+ .....AMR 7+
Mami de Anna (5.02.2007)
cu 
SunSmile spune:
Tiberica ce hazlie trebuie sa fi fost fetzisoara ta plina de vopsea verde!:) Ahhh, eu n-am zis nimic despre capsuni, niciodata! Eu in general nu zic de ceva interzis in timpul sarcinii...fiecare stie ce i-a zis medicul, ce a citit, ce crede..nah! Dar capsuneii sunt foarte buni. Probabil ai auzit tu ceva si anume ca se recomanda evitarea lor pe timpul alaptarii, din cauza eventualelor alergii.
Nevi stii ca puse Turturelu acum o vreme o reteta de "pseudo-tiramisu"? Ei, cam ca aia e, numai ca eu i-am adaugat nota personala, pt ca asa fac mereu. Adica am facut o cafea tarisoara, am pus in ea niste zahar vanilat, esenta de lamaie si de menta. Am dat piscoturile de sampanie prin cafea si am asezat primul strat. Intre timp, am amestecat mascarpone cu zahar, esenta de lamaie si de rom, niste coaja rasa de portocala, am pus si zeama lasata de capsuni si a reiesit o crema dulce si moale. Crema pe care am intins-o peste piscoturile "incafetate". Peste crema am pus jumatati de capsuni (care fusesera imbatate in rom, de aseara) si am continuat tot asa : piscoturi, crema, capsuni. Deasupra am "sparcait" pe fiecare capsuna cate o bobita de crema de ciocolata si am pudrat cu scortisoara + cacao. Am pus folie peste si l-am lasat in frigider vreo 3 ore. Este foarte bun si insiropat.
Si nu, nu mi-e jena:)) Daca tot am deja 11 kg in plus, macar sa stiu de ce:))
Acum ma suteaza kiftelutza asta de sar de pe canapea...asa ca ma duc s-o calmez intr-un dush prelungit...azi o sa-mi asez spatele la masat cu jeturi de apa calda/rece, poate poate se mai atenueaza si durerea de coaste...desi ma indoiesc sincer!
Si apoi tavaleala cu blanosu si iubi, alintari si "balotari" de pepene (ca sa nu-mi pierd indemanarea de a merge la baie din 2 in 2 ore:) )
Si sunt asa happy...maseurii mei din "concediul facator de Galu" imi vor trimite ceva, cica supriza pt aia mica. Cred ca va dura mult pana ajunge pachetul, dar gestul lor mi se pare incredibil. Ce oameni!
Gata ca iar bat campii! Ne auzim maine! Pup
SUN
32+ 

Dianami spune:
Am sarbatorit 1 Mai cu o tura de contractii dureroase ce m-au trezit din somn...sper sa nu se fi scurtat colul ca n-am facut nimic. 
Tecky, am colul scurt (dar era inchis acum 3 saptamani) si contractii dureroase. Le tin cat de cat in frau cu Gynipral pastile (am facut perfuzii cat am stat in spital) si Utrogestan. Plus No-Spa 5-6 pe zi...nu am voie sa ies din casa, de-aia sper la vesti mai bune saptamana viitoare, ca imi urla peretii in cap.
Am vorbit cu Irda, tot asa este, maine o vede si dr. ei. Are perfuzii cu Gynipral, litice si face Dexametazona. Luni avea bebelusa 1500g, la aprox. 31 de saptamani. Sa-i tinem pumnii sa mai stea acolo, se pare ca nu va mai iesi din spital decat cu Antonia in brate. ![]()
Diana
29+
si Iulia
(15.07.2005)
Tecky spune:
Diana imi pare sincer rau ca ai asa probleme cu colul,sa dea D-zeu sa scapi si de contractii!
Eu maine plec la munte si pana duminica nu voi mai intra pe forum.Va pup si va imbratisez pe toate!
Tecky 30 sapt 
ankalaura spune:
Hei
Asheeaaaa....
Dupa 3 ore de calcat si 2 ore de rearanjat debaraua (care, la noi, are fo' 9-10 mp...), 1 ora in bucatarie, inca pe atat cu bagat rufe la spalat si intins, plus vreo 3 ore cumulate de stat ca sa ma odihnesc intre etape.... iata-ma!
Am papat o paineeeee.... ca un cozonac
Super masina! Fie-mea zice SUPER TARE!
Cu bucataria... sunt tare nerabdatoare. Am fost ieri la niste firme din Ghencea, si azi ne-au dat niste preturi.
Intre timp, mi-au trimis si astia de la SiPro pretul, care... uimitor, nu era asa de mare. Ma rog, fata de bucatariile din showroom care erau cam 150 de milioane cu chiuveta, aragaz si cuptor incluse, ei bine, a noastra a rezultat cam 33 de milioane. Imi pusese niste corpuri in plus, ca nu a fost atenta tanti aia cand i-am zis ca noi avem geam acolo...
Aia din Ghencea ne-au zis cam 23. Mi s-a parut mult.
Asa ca ne-am decis la SiPro, care, calitativ sunt mult mai sus.
Ne-a scos dulapurile alea in plus si am ramas cam la 26 de milioane, ceea ce mi se pare mai mult decat rezonabil pentru cele vreo 8-9 corpuri pe care le vom avea.
Livrarea - 14 iunie. La fix.
Ca sa termin cu balamucul.
Azi am terminat cu baia (tavan, curatate rosturile de la faianta, balamuc mare) si cu curatat peretii din dormitor. Cu asta a fost responsabil sotul meu.
Maine urmeaza glet si refacut colturile si incepem baloconul.
Sper ca maine sa ma reapuc de picturile de la Eliza. Doar sa ajung sa imi iau niste pigmenti si niste pensule mai mari. Pe colt vreau sa ii fac un copac, cu trunchiul pe colt si cu frunzisul pe tavan. Ce ziceti?
Sper sa terminam in vreo 2-3 saptamani (avand in vedere ca de luni suntem la serviciu). Si apoi bucataria, care va ramane ultima.
Intrebare - fetele din Bucuresti, as vrea sa dau bucataria pe care o am acuma. Aveti stiinta de vreo familie mai amarata care sa aiba nevoie? Ca nu imi vine sa o scot in drum sa o ia tiganii. Bucataria e chiar foarte ok doar ca e model vechi, de prin '90.
Ma duc la nani ca pic din picioare 
Anca mami de Eliza si
30+ cu
Ligia Stefania
Gabriela82 spune:
Neatza devreme fetelor! Se pare ca nu mai am somn, m-am trezit ptr ca-mi era foarte cald si ma supara si gatul
.
Tacky vad ca nu ma mai doare asa cum ma durea ieri, dar o sa-mi notez crema despre care spui tu, ptr orice eventualitate. Mersi 
Tiberica si eu mananc multe capsuni de fel, si acum de cand au inceput sa apara nu m-am abtinut deloc. Am auzit si eu ceva de capsuni pe perioada sarcinii si a alaptarii dar nu stiu exact ce (scuzati ignoranta
)
Biribu si eu patesc la fel cand satu acasa, zic ca stau sa ma odihnesc dar se gaseste tot timpul ceva de facut.
Ankalaura
fata harnicutza. Ai grija la efort prea mare.
31
AMR 9 saptamani
BB meu
AMR
Biribu spune:
nu mai e nici o insomniaca pe aici la ora asta vad...
gabita pai asta e chestia, de acum cind am vreo zi libera nu mai stau nene acasa, ies la plimbare, ca nu ma aleg cu nimica decit cu munca...
sun 11 kg si te plingi????? ia sa vezi cum e la 14 

mada am uitat sa-ti zic, apropo de canapele, de ce nu cumparati voi mai bine saltele din alea gonflabile de se fac ca un pat, aici se gasesc si cred ca si acolo, sunt f bune, inalte asa. asta daca nu intentionati de fapt sa cumparati canapele oricum, atit ca in general cele extensibile nu sunt prea aspectuoase... saltelele sunt mai comode zic eu, se gasesc toate marimile, noi le-am folosit cu succes in situatii similare, si au si pompa inclusa doar le bagi in priza. e o idee... ti-ai luat rochita? ca incep sa ma stresez eu ca nu mai ai mult si inca nu ai rochia cumparata...eu cind am zis ca-s cam cu capul zilele astea nu ma credeti 
32+ ...7+
Mami de Anna (5.02.2007)
cu 
SunSmile spune:
Neata,
La multi ani, Broscutza! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce-ti doresti! Te asteptam si pe la noi...
Anka bravo pt tot! Din pacate nu stiu vreo familie...si noi am dat bucataria (cu tot cu aragaz, frigider & stuff) unei fete de la firma de constructii care mi-a amenajat apartamentul. Sper sa gasesti, pt ca e frumos sa faci gesturi asa!
Gabi ai grija sa nu racesti! Am zis eu de capsuni...nu e vorba de sarcina ci de alaptare, spunandu-se ca pot crea alergii. La fel si la diversificarea lui bebe...nu se dau pana la o varsta, din aceeasi cauza.
Biri pai plecand de la 44 kg ma cam plang, da. Adica nu ma plang dar eu n-am avut niciodata in viata mea 50 kg...acum am 55
. Si un corp neobisnuit cu asa o greutate, mai scartaie saracu..deh:). Si am citit cam ce ne asteapta de acum (450-500gr/sapt) si ma distrez teribil:))
Bai ce bine ma simt de cand e bestia acasa...ma plimb dimineata la 6 cu el, admiram rasaritul, ascultam pasarelele si mirosim iarba si pomii...imi face foarte-foarte bine lucrul asta.
Ma'c sa ma tavalesc cu el pe covor:))
Trezireeeea!
SUN
32+ 

MIKYCRIS spune:
Mada ma gandii eu mai bine si am ajuns la concluzia ca pe bebelina mea o sa o cheme DILARA GABRIELA,poti schimba la nume te rog?offf,sper sa nu mi mai treaca alt nume prin minte si sa ramana asa ca ma strange Delia de gat!

31+
MIKYCRIS