Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Neata fetelor
Nu am mai intrat ca nu am avut timp,am petrecut in familie de Paste,am fost apoi la tara,undeva langa Bucuresti,am papat mult si nu e bine.
Azi facem 30 de saptamani ,ce bine imi pare ca mai e un pic si o vad pe bebelina.Oare ma intreb cate kg are?
Acum m-am trezit si am citit din urma dar mai am de recuperat,azi o sa mergem la pranz prin parc la plimbare.
Si eu ma simt mult mai greoaie,ma misc greu ,obosesc repede si am destule sunculite,cand ma uit in oglinda imi vine sa plang asa de urata ma vad.Dar nu mai este mult si sper sa imi revin.
Va pup pe toate .

30+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Mai fetelor daca tot a inceput sa fie vremea frumoasa nu v-ar placea sa mai organizam o intalnire?Eventual weekend-ul viitor ca sa avem timp sa ne adunam cat mai multe.Eu maine plec cu sotul la munte pt 2 zile.
SUN imi place ideea ca pastrati misterul pana dupa nastere in legatura cu numele fetitei!
Tiberica a fost ieri o prietena de-a mea,tot graviduta in Cocor la acelasi magazin si se pare ca tot Cocorul intra in renovare si temporar magazinul cu haine pt gravide s-a mutat pe Lipscani langa teatru.Sa stapanesti sanatoasa bluzitele!
Boti sper sa nu fie nevoie sa porti centura!Nu-ti mai face ganduri negre pana nu te consulti cu dr tau!
Va pup pe toate ,fug sa calc haine pt munte!

Tecky 30 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

buna dimineataaaaaaaaaaaaaaaa fete si bebei!!!!

am inteles eu putin cum stau treburile cu pozicile, prin bunavointa fetelor (MADA si OANA). Sa vedem daca ma si descurc. Cu miscarea am priceput-o si pe asta, nu va imaginati acum ca voiam sa ma apuc de alpinism! (desi....)gluemsc! probabil din cauza faptului ca inca ma simt bine si nu se prea resimt problemele de gravi (mers greoi, respiratie la fel etc).
astept sa apar live si apoi am setul de intrebari stresante pentru voi care sunteti cu capul mai pe umeri decat mine.
Vad ca unii merg la maaaaaaaaaaaare....Sa iti fie de bine, ANAXENA si sa te distrezi. ma bucur de AMR .revin sa imi fac norma mai repede si sa scap de moderate!

va pup

Ruxandra 22+ cu Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutzabebe spune:

Hristos a Inviat

Buna fetele,
sunt si eu noua pe aici si m-ar interesa care naste la Filantropia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Dara ma bucur sa aud ca te-ai simti bine, plimbare placuta. Legat de kg si ca te-ai ingrasat si te vezi urata well nici eu nu ma vad tare frumoasa da asta este vine bebe si dam noi jos kg.
Tecky spor la treburi si drum bun si distractie placuta. sa faceti poze multe.
Oana ehh asa mai vii de acasa nu numai cu mesaje scurte. Mai scrieti oameni buni asa mai mult ca nu se supara nimeni eu ma bucur ca am ce citi.
Da mai atata era de fericita ca o las sa sara in balti, lasa sa se bucure ca stiu de cand eram mica si era numai acolo nu ai voie aia nu ai voie, de ce ti-ai rupt ciorapii buni si din astea, eu o echipez corespunzator si o las sa se dsitreze masina poate spala haine mai putem cumpara nu e un capat de tara. Important e sa fie ea happy si sa se distreze cat se poate acuma cat e mica.
Boti imi pare rau sa aud ca ai pb cu fost operatie. Tinem pumnii sa fie ok si sa nu trebuiasca sa porti centura pe perioada de vara. Eu de multe ori nici nu mai intru la povesti despre nastere ca ma ia cu bocete de numa. Si cand vad la tv emisiuni din astea cu mamici si bebeii nou nascuti si etc bocesc de sare camasa de pe mine.
Sorelix si eu ador perioada asta cu flori si verdeata luna mai e preferata mea si stiti de mica ziceam ca eu am sa ma marit in luna mai cand is numai flori si verdeata peste tot si uite ca fara sa vreau asa a fost well o sa fie. Imi pare rau ca e vremea asta capricioasa si nu putem sta mai mult la aer mai ales ca aici in zona avem unde merge in padure la aer curat sunt amenajate locuri pt picnic etc, e f frumos da vremea nu e asa friendly, da lasa poate dupa ce nasc si vin si ai mei la botez si asa o sa fie mai frumos si putem iesi cu totii la picnic la aer curat. Oricum ei o sa stea mai mult ca restul lumii si sa ii mai ducem sa ii plibam ca data trecuta nu au apucat sa vada de toate ca era si unul din fratii lui Flo cu fetita mica si Ylenia nu sta in carucior si era mai greu sa vedem toate celea am facut asa un tur de fortza prin centru si cam atata. Da acuma dupa ce pleaca lumea si scapam de nebuneala cu botezul o sa ii mai ducem sa ii plimbam sa vada multe din care nu au apucat cand au fost anul trecut aici.
Eu acuma ma apuc de facut lista cu ce imi trebuie pt bebe mic si pt spital si pt casa ce nu mai avem si ce trebuie sa scot de prin cutii si etc ca incet incet sa le bifam pe toate.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Oana, Tecky, Mada sar'na de incurajari, am vb si cu mama, incerc sa nu ma panichez prea tare, deja am probat o centura, dar n-o pun pana nu vorbesc cu doc, luni cred ca-l sun, ca nu arde, oricum n-are ce sa-mi faca...

Io m-am gatit pruna, arat ca un elf cu ciorapii mei verzi cadrilati, ma duc sa sorb o ciocolata calda cu viitoarea fina si trag nadejde sa-mi iau si masina de cusut.

Bai, de cateva zile Garga e din ce mai puternica, ma suteaza de ma muta cu totul, si acum, joaca tzontzoroiul pe colul meu si... ouch

Monica 29+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Ma zapacesc atatea mesaje. Am patit si eru ca toata lumea, uit ce vreau sa scriu pana ajung la capat. uitasem de SUN, ca si ea m-a incurajat. Deci multumesc.
Si pentru BOTI, curaj sa treaca peste moment, dar eu zic ca pana ala urma are sa fie bine.
Inca ma mai straduiesc csa activez PM, dar habar nu am ce am facut. Deci, aveti rabdare cu mine, fetelor, pana ii dau de capat.
Superba zi, in sfarsit! m-am saturat de ploi si de frig!

ne mai...citim...soon!

Ruxandra 22+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Oana, nu e vorba ca nu ma crede cu dpn-ul, ma crede ca atunci o sa fac 9 luni, dar e convinsa ca o sa nasc pe la 37 de saptamani
Sun, da, o sa stam cu parintii mei in postnatal, ca nu prea avem alta solutie, dar am preferat sa nu prea vorbesc despre asta. In fine, ca sa crestem noi copilul ar trebuii sa nu ma mai duc la serviciu si sa facem si un credit ca sa ne luam apartament mai mare; dar dc nu ma duc la serviciu, de unde bani pt credit? Plus ca si eu am fost crescuta de bunici si zau ca mi-a fost mai bine asa decat sa stau la bloc. Decat sa cresc copilul in poluarea aia din bucuresti, cred ca o sa ii priasca mai bine aerul curat si curtea mare de aici (e o localitate fix langa Focsani). Plus ca au ditamai casa, si poate or sa vina la vara, o perioada, sa stea aici si parintii sotului meu (observati ca nu le zic socrii, mi se pare ca termenul asta are o conotatie peiorativa), care sunt cei mai dulci oameni

Didi 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Dara welcome back. Hai mai ca nu esti urata si grasa, stiu eu! Chiar asa...nu pui si tu niste pozici sa ne si cunoastem, daca tot scriem de atata vreme?

Botixu hai puiule fruntea sus! Eu sper sa nu fie asa nasol, dar daca va fi cezariana + centurica, o sa le duci si pe astea. Ce sa facem...nu mereu putem alege orice! Ahhh, si eu citesc mamicile de mai-iunie si ma bucur pt fiecare bebelush in parte! Distractie placuta cu finutza si spor la cumparaturi!

Onutz ete asa mai vii de acasa...mesaj mare si frumos:) O sa pun poze si cu balenschi...si cu balenschi junior:)

Sorelix pai sa stii ca vazui aseara ce mega ploaie era la voi si normal ca m-am gandit ca nu puteti iesi, iar! Da' s-o face ea vremea frumoasa, sa va lase si pe voi sa va bucurati de primavara si vara!

Tecky distractie placuta la munte si spor la calcat! Eu sunt PRO intalneala sapt viitoare! Poate ne adunam mai multe s-o vedem si pe Turtu a noastra!

Ma'c sa mai alerg bestiunea pe afara...

SUN 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Gagici...eu am in continuare LENE ACUTA...si un somn de ma omoara...
Vreau sa treaca odata si ziua de azi sa merg maine dimineata la dr...sa-mi spuna ca buburuza mea mica e bine si ca pot merge la Arges...pt ca VREAU LA ARGES!!!!....as pleca maine dupamasa, ca sa stau si eu pana duminica....ca anul asta am fost doar odata acasa......vreau si eu mancare buna cum numai mama mea face...

Bujo...am vb cu ei....mersic si scuze!!!
Mada...nu am cumparat caruciorul, doar vazut si m-am hotarat pe care il cumpar (CT 0.2)...sotul zice ca il vom cumpara in iunie-iulie...pt ca pana atunci avem alte prioritati...

Azi-noapte am visat ca nascusem fetita...si plangea asa de tare....tacea numai cand ii dadeam biberonul.....a fost un viz...dar m-a chinuit visul destul de tare...ca nu am stiut cum sa o potolesc din plans nicicum...sper sa nu fie asa plangacioasa cand va iesi la suprafata....

AAA..si am visat si ca ii cumparasem un carucior galben cu albastru...si atata il mai suceam si-l mai invarteam...Doamne Doamne..

Am vb si cu nasa gazei si cred ca fetita mea va avea cele mai multe rochite..nasa ei a facut o pasiune pt rochite si la cateva zile ma suna sa-mi spuna ca i-a mai luat o rochita.....
abia astept sa o am in brate si sa ma pot juca cu ea...sa-i vad degetelele, manutele, ochisorii, guritza, obrajorii...sa o mananc pe toata....ma iertati fetele dar eu sunt innebunita dupa copilasul meu..stiu ca si voi sunteti la fel...

...si azi schimbam si saptamana

Cami 29s, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput