Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Am lacrimi in ochi!!!!

Bine ati venit la Odisee! De mult va pandeam sa apareti pe firmament!!! sunt o mamica de ianuarie-februarie 2008. A fost cea mai frumoasa perioada din viata mea finalizata cu clopotelul de aur pe care-l tin acum in brate! Va doresc tot binele din lume, sa va bucurati de fiecare moment al sarcinii, sa nu aveti probleme de nici un fel si peste 9 luni va asteptam la Clubul Scutecelor!!!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

fetelor, cum e colul la inceputul sarcinii?

si ce se poate face ca sa nu ai greturi? ca la mine urmeaza nunta si in ziua aceea nu vreau greturi... in oricare alta dar nu in ziua nuntii mele

3+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

pe maine fetelor

3+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Bine ai venit Donna ...stii ca si eu am avut prima a zi a ultimului ciclu tot pe 28.03!!
Inca nu am simptome prea mari de sarcina...sa vedem sapt. viitoare..

Fetelor, foste mamici de ian-feb 2008, m-ati emotionat si voi pe mine cu atatea ganduri bune si urari!! VA MULTUMIM ca ne sunteti alaturi!!
Si va asteptam sa ne mai scrieti asa cate un randulet din cand in cand...sa nu ne fie prea tare dor de voi

Cristi, ca sa nu iti fie greata mananca niste semnite de dovleac...eu asa am facut si sa stii ca au avut efect!Pe bune!!

Va pup si va doresc o mini vacanta de 1 MAI su mult soareeee!!

4+

Alina (mamica fericita de Printesa)
http://b2.lilypie.com/iqsGp3.png

BB 2 e pe drum!
http://bd.lilypie.com/MUZzp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Prima odisee pe 2009?????
Felicitari fetelor de la o mamica de 6 luni care a a vut parte de o odisee fffff frumoasa si care a profitat de fiecare zi cu burtica.
Va doresc sa fiti sanatoase si sa aduceti la scutece beblusi frumosi si papaciosi.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

felicitari!va doresc sa fie o odisee minunata, numai cu bucurii, bebelusi sanatosi si papaciosi!

si la mine tot pe 28.03 a fost UM dar nu am curaj sa testez, ca am vazut numai teste negative de mai bine de un an.mi-as dori tare mult sa ma alatur voua

Cristina, sigur in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

cristi 2003 dimineata, inainte de a te ridica din pat, papa un biscuite ceva .. cica are efect.

eu mai intru pe aici si va citesc cu drag, daca pot sa va ajut cu vreun raspuns, o fac cu cea mai mare placere!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

buna fetelor!mamicilor de ianuarie februarie 2009 va saluat o yuya mamica din februarie 2008!cum au spus si celelalte zuzici va doresc o odisee frumoasa,sarcini usoare si sa va bucurai de aceasta perioada pentru ca este cea mai frumoasa.si precede o perioada ... putin zis minunata,extraordinara!am atatea emotii ca nici nu stiu ce sa va mai zic!
va pup si multa sanatate voua si bebelusilor vostri din burtica!

gabrittza si Daria Maria(11.02.2008)
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze Daria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

cristi 2003, iti lasasem mesaj la odiseea nov dec dar nu stiu daca l-ai vazut..

asa ca , ma repet aici..referitor la greturi..pfffuai..daca or sa apara(iti doresc din tot sufletul sa nuu)..o sa iti dai seama singurica ce sa papi sau nu..corpul tau o sa iti ceara ce e bun si ce nu..nu te lasa la pat..niste cartofi fierti..si biscuiti chestii uscate...etc..mere verzi acree..cel putin la mine asa a fost..mie mi-au trecut din senin dupa multe injuraturi si nervi ca nu mai puteam..macar de puteam sa vomit..dar nici aia..ma chinuiam in fata wc ore intregi..
la final..cand am apelat la domn doctor..am aflat ca exista produs farmaceutic impotriva necazului ...dar na....ca norocu ca trecusera..ma chinuiesm aiurea !

Cherie8+

ginger(ve)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Fetelor ,secretia nu mai e maronie ,acum e roz, dar in cantitate ff. mica ,asa ca niste firisoare de par.Apare foarte rar ,nu tot timpul.In schimb ma doare burta ,nu tare ,dar sacaietor.Cred ca o sa pun un supozitor cu scobutil ,stiu ca e bun in sarcina si relaxeaza uterul.Doamne ajuta !Va Multumim mamicilor ,care se gandesc la noi http://bd.lilypie.com/jSXjp3.png4+

Mergi la inceput