Timisoara, Impreuna! (102) Editia de Paste.

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

acu trei pagini ghicim ce a facut/patit laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Not again...............

Te-ai mai inveselit si tu cu noi otara Katik,bravo vezi ce bune terapeute suntem...

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Am inteles , tu stateai dupa canapea sa pregatesti toate astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Mey am avut o durere de burta........de frasu m-o luat.

Mai va dau si o inghetata preferata mea.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Pai ne dai inghetata sa ne doara si pe noi burta.....glumeat-o

Mergi la inceput

Da exact asta vroiam sa spun si io,prima data cafa si apoi inghetata,nici nu ma mir ca stai la clozet,vrei sa ne apuce si pe noi,baga un mic dejun copios ca ma arde si pe mine stomacul de foame si Lore nu se poate apuca de treaba asa pe stomacul gol.
Io deja am spalat 3 masini,nu stiu unde fras le mai intind ca jos in curte nu am chef sa merg sa le pun pe sarme,mai fetelor am ajuns de nu mai am chef sa dau ochii cu socrii nici in boxa jos nu merg numai cand stiu ca ei nu sunt acasa,numai sunt normala dar nu II MAI SUPORT.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

inghetata la ora asta???
beeei, terminati. o cafea sa facem oki...azi sa fie o zi frumoasaaa

aiduk chiar ma gandeam la voi. bine ca nu doare...si din miliardele de meds din lumea asta chiar nu este nimic care ar putea ajuta la asta?

restu, pup.

ma duc sa fac oki ca am de petrecut o dimineata deosebita cu soacra...

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Soacra tocmai a venit sa mi se vaite ca o doare capul vai ce ingrijorata sunt...,sa o invit si eu la o terapie ce zici Anda ,
Misiune indeplinita,am reusit sa aspir si sa spal pe jos,acu sa ma apuc sus la mansarda de curatenie.
Lore gata cafa,cum stau lucrarile de curatenie?
Laura te bucataresti deja...
katik iara esti sechestrata ,
Dana ce programe ai pentru azi,iarasi full ,
Mihi odihna sper,profita cat mai sunt copiii la mama ta ,
Anda ai facut ochi,gata cafa,ce program ai pentru azi,tot administrativ .

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Mi-a venit o idee,sper sa nu si ramana doar o idee,sa mergem maine intr-un parc de distractii super fain din bayern mai ales ca au anuntat vreme buna,asa ca sa vad daca pot sa negociez cu martalogul sa iesim maine cu copiii la distractie,parca vad ca va fi numai car si mar din partea lui .Care aveti chef intrati de vedeti cate atractii faine sunt :

www.freizeitlandgeiselwind.de/index.php?func=attr" target="_blank">Geiselwind

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput