Timisoara, Impreuna! (102) Editia de Paste.
Raspunsuri - Pagina 6
danitin spune:
Aida, Lore, 

, ma simt cu musca pe caciula, io is din specia care se plange de toate nimicurile, da asa mi-e felul, ce sa fac.... am trecut si eu prin incercari mari si poate pt ca atunci a trebuit sa fiu "cel tare" am ramas asa, cu o doaga ciobita....
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...
Avem si poze noi
danitin spune:
Btw, ce conteaza, Dana boxeaza ... acu reusesc, poate, sa ma duc si eu acasa, asta daca nu intervin modificari la proiecte. Oricum tot naspa ma simt, si gandul la ziua de luni ma cam termina, sper sa fie totul bine, inclusiv rezultat biopsie ... Pana atunci va doresc tuturor, intai de toate SANATATE, dupa care vin si restul. Le descurcam noi, nu?
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...
Avem si poze noi
Mihi spune:
neatza...iaca iar nu am somn...al meu isi pusa ceasul la 3 si pleca la lucru...are ceva de gatat pt niste italieni ...numa ca pe mine ma enerveaza 12 ore de lucru ale lui si si astea in cazul fericit...i-am zis ca nu vreau sa cresc singura 3 copii...dar sper sa revenim la ape mai limpezi...
io m-am simtzit ca o leguma ieri si din cauza asta am fost pe marginea butoiului...dar nu ma las...
Dani...plangete-te mama daca te simtzi bine...nu tzine in tine..."scuipa" tot ca sa nu ia proportzii...Dar asa e noi ne plangem de nimicuri si altzii saracii...acu tu nu te plangi chiar de nimic...ca am avut si io o floare de aia de metal ce crestea in cuiul meu dupa ce am nascut pe Arpi da o trecut...cu hemozom parca supozitoare...
Lore se vede la tine euforia ce apare in urma spovadei si impartasaniei sa te tzina cat mai mult...iaca ma tzinu si pe mine pana ieri cand neputintza mea incepu sa ma apese...si sa ma duca la ganduri negre cu cordoane ombilicale...iaca si io specimen de om slab...fitzi blande voi astea tari cu noi slabele...asa ca bagai rugaciune de dimineatza ca sa-mi dea pace ...nu-i pomenesc numele...
...pupici la mari si mici
Andule ...ma bucur ca incarcasi bateriile sufletului ...dar aproape de mama si in orasul ala fain nici nu se putea altfel...pupici
Lormi.. pupici multzi de la mine...ca sa te molipsesti cu un kinder...asa scrie acilea ca vezi ca grelele de pe acilea sunt ba plecate ba ocuate rau...
Silvano...imi scapa mie sau nu mai zisasi nic de maselutza lui Paul...
vine mama ...vine mama ...cred ca deja incepe sa-tzi creasca pulsul...
Clau...zici ca aduci nemtzalaii acia...apai cred ca cel mai mult o sa le placa drumurile noastre...
...care pe mine una ma sictiresc la maxim si ii injur pe ai de la putere...ca fura fura dar sa mai si faca ceva ...vai si amar...hai sa te tzuc manceo mama de martira ca multe mai tragi tu acolo...
Aidule te-am vazut pe mess dar nu am intrat cu tine in vorba ca aveam o stare de cacao...si nu cred ca ai nevoie de asa ceva...sunt alaturi de tine in orice decizie iei...pup pe matzu nostru trandafiriu sa se traga umflatura...superbe pozele...cu Laci tau seamana matzu...
Laura.... ne lasasi nemancate aseara...pai era si cazu ca ne-am ghiftuit destul...hi baga cornu pe acia ca ni dor de tine...sau nu mai potzi tasta ca luxasi si halanta mana?..
katicule... vad ca tu ne lipsasti de prezentza ta...da tu nu intzelegi ca asta ne doare...asa ca ia baga tu o cafa de dimi...pt mine un dest ...restul lapte..
...spor la soferit...
Deya...Doris,...Mariuca,...Ana...pupici
oriunde atzi fi...si sa va distratzi de minune...
mihi
katik spune:
neatza!
din pacate nu pot spune ca suntem bine
. doua bucati cupii raciti si super miriiti, mucosi si tusitori, nu dorm ca lumea noaptea, una bucata sotz cu criza de fiere urita de tot, aproape de chemat salavarea acu ceva nopti
, eu intre scoala si cratite etc.etc.
azi incep si conducerea, deci pur si simplu sunt ingropata in toate
pupam emma, vazut poze de la distractie.
pupam pe dana cu ale ei trebi multe!
pupam manutza lui buffy
pupam burtik de mihi
pupam claudia curajoasa
pupam laurica mica de lore, sa nu mai fie racita
pupam lormi harnicutza!
pupam pe anda calatoarea, si io vreau tare de tot la deva
pupam pe ana, o fi tot la secretariat?
pupam pe silvana, mereu la munca si pe spidermanu' paul
pupam pe deya sa treaca pb cu corazonu'
pupam pe mariutza, undeva, pe cararile europei
pupam pe ela, in vacanta acum
pupam pe toata lumea, si pe cele plecate, sa se intoarca, cu bine!
ma duc ca s-a trezit o parte de lume si deja trag de mine
claudia74 spune:

Si apoi dam startul la curatenie ca am lenevit destul zilele astea,maine e liber asa ca va fi casa plina trebuie sa gat azi curatenia,deci Lore pe locuri...fiti gata... start,
Aida daca asi stii ce sa spun sau ce sa fac,ceva ce sa iti indulceasca viata ta si a Emmei asi face-o cu cea mai mare placere,tu stii cel mai bine la ce sa te astepti,tu ai trecut deja prin multe faze dureroase si neputincioase pentru copilul tau,nu iti pierde speranta,faceti tratamentul din Brazilia? Nu am cuvinte sa imi exprim durerea fata de ce se intampla cu Emma,sa nu isi ia Dumnezeu ochii de la voi
.
Dana esti desteapta,esti frumoasa,le faci tu bine pe toate,cu moral mai ridicat sau mai scazut le razbesti pe toate,cele mia importante sunt acuma problemele de sanatate pe care sper sa le rezolvi cat mai repede sa fii iar in 'forma'
.
Lore alea nu sunt draga limbi straine,ar cam trebui sa inveti si tu cate ceva,doar esti Banateanca,nu?
.
Mihi io martira,ca bine zici,dar si tu draga mea... cu sotior plecat de dimineata pana seara,sper sa realizeze sotul ca ai nevoie de el mai mult decat au pc-urile de el si sa mai stea pe acasa sa aibe grije de voi
.
Anda nicaieri nu se incarca bateriile mai bine ca in locurile natale,ma bucur ptr tine
.
'Grelele' forumului nu s-au repatriat inca?
Hai Katik 2 vorbe,please...
Deya iar ai disparut,ia mai pove si tu ceva pe aici...
Lormi ai inceput deja lucrul sau mai tragi chiulul
.
Silvana mai 2 sapt si aterizeaza mamuca,ce e cu maseluta cu Paul?
.
Da bine zice Mihi,Laurel nu ne-ai servit cina dragutza...
Merg sa duc copilul la gradi,spor la treburi.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
gonghy spune:

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
lore03 spune:
Neatza!!!!!
Nu mai dau cafea , a dat Kati destula
.
Mihi cum esti mai tu asa de inteleapta ?? Te pup si daca Dana zice ca ai net in camera sa iei laptopul cu tine ,intre un supt si altul ne mai scrii si noua ce faci ,cum este bebelul...
Dana pai nu de tine zic eu , vorbeam asa in general ......ca noi toate doar de aia ne-am adunat aici sa ne bucuram si sa plangem impreuna .
Katik se pare ca suntem in aceasi oala cu racelile ,Laura inca tuseste putin si acum ma lupt si cu faptul sa doarma din nou singura in patul ei ...cumpar lenjerie cu printese si ii pun din nou baldachinul numai sa doarma singura.Succese la condus si ai grija la tramvaie.

Claudia mai incet cu startul ,ca eu pana nu beau cana de cafea nu ma apuc de nimic ,dar si dupa nu ma mai opresc pana la noapte .Si vremea un pic cam face figuri ,dar sper sa le faca azi si maine sa fie vreme buna.Toata dimineata m-am chinuit sa conving iepurele ala sa stea in cutie ...avea chef de plimbare si de flori proaspete.![]()
Aida a fost buna fripturica ??? 

-ici pentru tine si Emma.
lore03 spune:
quote:Chiar ma gandeam ca te-am uitat ..........dar de ce te ascunzi din nou ,ai facut vreo prostioara???
Originally posted by gonghy![]()
![]()
claudia74 spune:
Vreun dulap ceva....Laura,vreo coasta de-a lui Clau rupta,la ce sa ne asteptam...
Lore tu vorbesti cu iepurii...????
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna