Timisoara, Impreuna! (102) Editia de Paste.

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

fascinata, va tzuc si io dintre snitzele vieneze

pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Sunt rupta de oboseala, si nu am facut decat jumatate din treaba ...dar continui maine ,as fi vrut sa fac chiftele acum seara dar nu am chef sa miros toata a mancare la noapte ,asa ca las totul pentru maine ....

Claudia eu as vrea ceva ce nu se poate sa primesc cadou , dar o sa ma multumesc cu lucruri si atunci mi-as dori o poseta si poate ar mai fi dar acum nu imi dau seama.

Doris imi cer scuze dar o sa ma uit la poze maine mai pe indelete ,cand imi beau cafeaua .

Lormi pregatirile sunt gata pe jumatate si musafirii se imultesc ,iepurele ma streseaza ,acum seara cand m-am intors de la cumparaturi am crezut ca l-am pierdut ,Doamne ajuta ca l-am gasit ,ce mai dadeam inapoi.Distractie maine in Ungaria la Zoo.

Laurelule iti ziceam eu ca trebuie sa fie o infectie ca altfel nu avea de ce sa faca febra ,daca era de la curent.Te pup si sanatate nepotelei.

Simo ma bucur ca esti bine ,chiar si printre snitele vieneze

Mihi te pup si ai grija de burtica ,ce bine ca ai timp sa te rogi si dimineata ,eu spre rusinea mea o fac numai seara si ziua doar daca simt nevoia.

Dana cate te framanta pe tine draga mea.

Va pup pe toate si va scriu maine dimineata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Doris, bine ai revenit pe plaiuri banatene, superbe pozele ... bey frate ce casa, ce peisaje!! Ma bucur ca v-ati odihnit! Nici in vacanta n-ai scapat de halat alb
Maria, baga snitele si odihna la greu
Dana, diferenta de fus orar e de 8 ore, adica voi sunteti cu 8 ore inaintea mea, la mine e acum 14.45.
Claudia, stiam toate cuvintele sa stii. Pat cu dricala da ghije banuiesc ce e, dar nu sunt sigura.
Laura, a fost sora ta la cardiolog cu Alexia?

Pe restu va pup, ma duc sa bag ceva sub nas

Silvana si Paul

Poze cu noi

blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

Am ajuns si io acasa.
Baut cafelele la Mall.Multam de cele virtuale!
Am facut si o mica plimbare pe la magazine.Am avut timp de asa ceva, fetelor!
Am vazut o rochie superba alb/negru!
Acum tre sa fac pe pisi mic si cuminte(greu va fi!!!) ca sa sponzorizeze si al meu sot!Ca doar de aia suntem in doi, nu?Sa contribuim la bucurii impreuna, nu?

Bai, ma da-ti gata cu regionalismele!
Ma simt ca prima data cand am calcat in Banat!

Va pup pe toate,
Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lormi spune:

LA MULTI ANI ! LORE,iti urez sa prinzi aripi pentru a trece cu usurinta peste toate greutatile vietii. Culege ce e frumos si bucura-te cu adevarat! Petrecere frumoasa de ziua ta, pentru a trai la fel tot anul!.Un dulce ,o stransa si www.youtube.com/watch?v=3Ub2T-LOOn0&feature=related" target="_blank">flori din parte mea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Lore
Iti doresc tot binele din lume, multa sanatate si toate dorintele sa devina realitate!

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

La multi ani, Lore!

Astazi, fiind o zi frumoasa
Si stiind ca-i ziua ta,
In parfumul diminetii
Tin a te felicita.
Tort, cadouri si flori multe
vor fi astazi ale tale,
Iti doresc sa ai in viata
Stropi de roua din petale...
Flori frumoase, fericire
Sa rasara-n calea ta,
Iar acum, te rog, primeste
LA MULTI ANI din partea mea.

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lormi

LA MULTI ANI ! LORE,iti urez sa prinzi aripi pentru a trece cu usurinta peste toate greutatile vietii. Culege ce e frumos si bucura-te cu adevarat! Petrecere frumoasa de ziua ta, pentru a trai la fel tot anul!.Un dulce ,o stransa si www.youtube.com/watch?v=3Ub2T-LOOn0&feature=related" target="_blank">flori din parte mea !

Album Lormi
Astept minunea...
Timisoara,Impreuna !

Iti multumesc pentru urari si pentru felicitare .Esti o draguta ca intotdeauna.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by silvana75

Lore
Iti doresc tot binele din lume, multa sanatate si toate dorintele sa devina realitate!

Silvana si Paul

Poze cu noi

Silvana iti multumesc si am chiar asta imi doresc cel mai mult "Sanatate" ,dar as avea si ceva dorinte

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Doris-Alina

La multi ani, Lore!

Astazi, fiind o zi frumoasa
Si stiind ca-i ziua ta,
In parfumul diminetii
Tin a te felicita.
Tort, cadouri si flori multe
vor fi astazi ale tale,
Iti doresc sa ai in viata
Stropi de roua din petale...
Flori frumoase, fericire
Sa rasara-n calea ta,
Iar acum, te rog, primeste
LA MULTI ANI din partea mea.

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Doris ce frumos mi-ai urat tu mie!!!!Sper ca azi sa fie o zi frumoasa si un nou inceput pentru mine

Mergi la inceput