Timisoara, Impreuna! (102) Editia de Paste.
Raspunsuri - Pagina 11

lore03 spune:
lore03 spune:
 Va servesc acum dimineata cu ceva bunatati virtuale ,pentru ca apoi am asa multa treaba incat nu stiu cand o sa mai apuc sa intru.
Va multumesc la toate pentru gandurile bune.
Serviti va rog:
CAFEA
www.revistaioana.ro/mediaLibrary/images/2007-07-17/thumb300_34-tort-de-ciocolata.jpg" target="_blank">TORT
www.gradinamea.ro/_files/Image/articole/original/suc_de_portocale.jpg" target="_blank">SUC
SAMPANIE

lore03 spune:
lore03 spune:
 Apropo ....nu ati putea sa imi cumparati voi cadoul www.satelitemusical.net/alejandro_sanz_foto2.JPG" target="_blank">asta

Ana68 spune:
Ana68 spune:
 Salutare si de la mandea,
N-am avut si nu prea am vreme sa va citesc din urma,am luat-o asa pe diagonala...
deci LA MULTI ANISORI!Lore...sa ai parte de tot binele din lume si de o zi de sarbatoare cat mai frumoasa...si sa profiti de ea din plina,ca zau ca viata merita traita!Te pup cu mare drag!
Si sa nu uit:Happy 1 Mai muncitoresc tuturor!....hihihihihihihihi...ce misto e afara,numa' bun de gratare...
Aidule...ce frumos ca ati facut o gradinita,asta e si visul meu pentru cand voi sta io la curtea casei mele...Pupam matzulina mica si gradinareasa dedicata si pe mamica ei...
Fetele,nu am cum sa vizionez pozicile acusica,da' va rog io frumos sa bagati lince in semnaturi-aviz Doris si Aida-sa le poci vedea si io pe luni incolo...pliiiiiizzzz!
Noi am venit inapoi marti pe seara,a fost fain...ca noutate am mers la    Biertan,o localitate langa Medias,e acolo o cetate medievala si un restaurant mistooooo...cu mancarica de bagi ca spartul si te simti acolo,din cauza atmosferei si a decorului,ca un feudal pe mosie...super fain!
No,hai pupicei la toate,fara esceptie...si vorbim pe indelete mai incolo...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana 

gonghy spune:
gonghy spune:

La multi ani LORE!!!
  La multi ani LORE!!! 

siii...........muuuuuulte flori Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Varsta Maya Maria (19.09.2006) 
  Povestea zanei Maya Maria
 Poze cu noi
Poze cu noi
 TIMISOARA,IMPREUNA!
TIMISOARA,IMPREUNA!

danitin spune:
danitin spune:
 Lore La multi ani fericiti, liniste in suflet, sperante inaripate si dorinte implinite. Sa ti se intample tot ce-ti doresti, sa fiti sanatoase si fericite.
PS Da asa un cadou ai refuza? www.manchic.com/photos/uncategorized/nicomanchic.jpg" target="_blank">ASTA
Lormi, daaa, o sa am 2 zile libere, asta daca nu se iveste ceva neprevazut….
Laurelu, Lori a avut in mai multe randuri stomatita din asta, ea o face frecvent asociata cu alte afectiuni gen raceala sau diaree. Am o reteta de la Ilie de solutie pt badijonat gingiile, dac vrei da un ms sa o caut si sa ti-o trimit sau sa-l rog pe al meu cumnat sa o prepare...
Clau, plangeam de nervi, ca dupa o zi infernala l-am rugar pe al meu sef sa ma lase pana acasa sa mananc ceva si sa-mi ung mana cu Lasonil. Si el, amabil, imi zice sa plec de tot si sa fac proiectul pe calcul de acasa, sa il trimit apoi pe mail. Si cand ajung acasa maica-mea facea un rebus, sotzul se uita la tv iar Spiridusul numa in cap la mine, dadea cu degetele in tastatura, ma tragea de la cordonul de la halat, a inceput sa urle ca nu o las pe ea la calc si atunci am edat, ca ma asteptam la putin sprijin. Adica am explicat ca am inca o jumatate de ora de lucru si as vrea liniste ca sa ma pot concentra si sa nu scriu minuni ...Eeee, in saltea cu ghije eu n-am apucat sa dorm da cica intr-una din aia au “dormit” ai mei cand m-au planificat, poate de aia imi fosnesc mie creierii in halul asta....
Dodo, Adevarat a Inviat! Sarbatori fericite si multa sanatate!
Mariaa, cum e snitzelu? 
Lore, al tau iepure ce e? Ca al meu e mascul, si e taaare frumusel, alb cu ochii gri inchis, poate o punem de o incuscrire....macar o intalnire sa se cunoasca, ce zici....
Silva, m-ai luminat, oarecum... deci acu la mine e ora 10 la tine e 2 noaptea? Adica eu scriu si tu dormi? Pai trezire usoara si o cana mare de cafa, sper sa nu se raceasca de tot.... O sa incerc sa tin minte decalajul, sa nu-ti facurari sau propuneri deplasate....
Alexa, deci minunea continua, te bagi la givaneala? 
Ana, Doris, bine ati revenit, vreau povsti mai multe, sa le savurez la ceas de seara alaturi de poze ... Ajutoooor, sunt inlaturata de la tastatura.... Va pup!
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...  Avem si poze noi
Avem si poze noi 

gonghy spune:
gonghy spune:

www.youtube.com/watch?v=KY9HPSclASc" target="_blank">1 MAI MUNCITORESC CU MUUUULTI MITITEI,BERICICA SI VREME FRUMOASA!!
www.youtube.com/watch?v=KY9HPSclASc" target="_blank">1 MAI MUNCITORESC CU MUUUULTI MITITEI,BERICICA SI VREME FRUMOASA!!  

Poze cu noi
Poze cu noi
 TIMISOARA,IMPREUNA!
TIMISOARA,IMPREUNA!

Doris-Alina spune:
Doris-Alina spune:
 Anda e in vama, spre Ungaria, se intoarce duminica, m-a rugat sa va pup, sa va doresc un 1 mai cu gratare si aer curat...
iar pentru Lore, un sincer La multi ani din partea Andei...cu tot ce-ti doresti!

BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti. 
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte. www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
 www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
 www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories POZE CU NOI
POZE CU NOI

Mihi spune:
Mihi spune:
 La multi ani Lore!!!
am cautat pe net o poezie pt tine si am gasit asta: 
E ziua ta
E ziua ta, si va mai fi,
Si ea e-n fiecare zi,
În fiecare zi, sa faci
Un ou, pomana, la saraci –
În fiecare zi, un ban,
Sa daruiesti celui sarman –
În fiecare zi-n altar,
Sa intri, sa te rogi, macar –
E ziua ta, în fiecare
Om caruia îi dai o floare –
E ziua ta, când dai binete
Parintilor, la batrânete –
E ziua ta, când spui în gând
“Ajuta-mi, Doamne, sunt plapând!”
E ziua ta, când prea frumos,
Ajuti un om neputincios,
E ziua ta, când faci curat
În cuibul casei, minunat -
E ziua ta, când spui povesti
Copilului ce îl iubesti –
E ziua ta, când ai aprins
O candela, unui învins -
E ziua ta, când nu primesti,
Si, chiar si-un zâmbet, daruiesti –
E ziua ta, un lucru bun
De duci la capa,chiar acum,
E ziua ta, de-mparti, solie,
De n-ai nimic, o poezie –
E ziua ta, si va mai fi,
Si ea e-n fiecare zi…
e scrisa de un anume Liviu-Jianu Florian (de transilvania) dar el e nascut la Craiova pe 19 aprilie ...ziua Andei...si cica a terminat automatizari si calculatoare
Te pup si sa ai o zi faina ca si tine si printzesa ta...
multi pupici  , multe flori  si www.flickr.com/photos/alexbrie/139589976/" target="_blank"> o viorea
, multe flori  si www.flickr.com/photos/alexbrie/139589976/" target="_blank"> o viorea 
mihi

Mihi spune:
Mihi spune:
 help...banatencele si nebanatzancile...mai e vreuna pe receptzie?

vreau sa manc azi mici ...unde-s hai mai buni???...ca nu vreau sa-mi fie rau dupa!!...io numa la fabrica de bere am mancat...daca stiti ceva mai bun...
mihi