Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (160)
Raspunsuri - Pagina 9
delphin spune:
tuchita, si eu, asa cum am spus, la unii copii nu are nici un efect contra colicilor cum a Fost Seb, la altii constipa. Are efect asupra colicilor dar il constipa pe David. Si medicul il prescrie pt. a regla tranzitul. Constipatia ar fiiun efect secundar.
Papacica zice bine tuchita, o suzeta...chiar daca refuza, insistat pana o ia. O va lua te asigur si va fii ok si pt. tine si nervii tai.Danseaza, canta..;sa vezi ce talente de cantareatza mi-am descoperit eu de cand cu David eu care sunt afona grav!
curaj!
Si tu stela...nu se va ineca cu suzeta...
Cris, e normal, trece. E epuvant dar trece!
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
Amina_Marina spune:
quote:
Confirm si eu ca e tare grea mamiceala cu 2 pui!
Hmmm..mie nu mi se pare deloc, ba chiar ma simt mult mai relaxata decit cind il aveam doar pe fi-miu. Eu , dorm 3 -4 ore pe noapte pentru ca la 6 trebuie sa fiu in picioare sa-i pregatesc flacaului micul dejun ca pleaca la scoala. Vreau sa simt putin mai greu ca sa slabesc.
A, intre timp am nascut prin cezariana o Minune de fetita cu ochii ca oceanul,pe 30 Martie , 2950 g, 49 cm, SC 9 la 37 de sapatamani. Nu am voie sa alaptez din cauza unui virus ca banutiue prin organismul meu si a zis medicul sa nu risc, asa ca sunt pe lapte praf. 120 ml la 3 ore acum, nu-i dau supliment , chiar daca uneori mai bea 90 sau 100. Cei care sunt doar pe forumla nu au voie supliment decit dupa 2 ore si jumate, este foarte consistent si stomacelul lor nu e foarte puternic ca sa digere repede si tot. Colici nu are , deocamdata, vad..ceai nu-i dau decit dupa ce implineste o luna( lu` fi`miu i-am dat , asa era atunci , acum 7 ani), dupa baita-i dau apa cu zahar 10 ml.
Ursuleato, vroiai sa-l scoti pe Vladut afara, e diferenta mare intre beblusii hraniti natural la san, si cei 100% lapte praf, mie medicul mi-a zis ca abia dupa o luna. Tu, faci cum vrei , si sa nu iei in seama ce zic eu .
Sufleteii de randunici in rasaritul primaverii , sa fie toti sanatosi , mancaciosi, pufosi si sanatosi!
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
delphin spune:
Amina si tu chiar ai crezut medicul cand ti-a spus sa n-o scoti dupa o luna. Dar acasa cum ai dus-o. ai teleportat-o? Ti-a dat vreo explicatie, de ce nu afara? De ce nu ceai ci apa cu zahar?
Acum serios, cum sa nu-o scoti o LuNA?!Tu gasesti normal, mai ales ca soarele fixeaza vitamina D. si nu te supa pe mine!
Ca e putin prematura intzeleg si ca trebuiesc evitate locurile aglomerate precum magazinele, dar in parculezt sau undeva in curte sau in fatza blocului, totusi!
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
Amina_Marina spune:
quote:
Originally posted by delphin
Amina si tu chiar ai crezut medicul cand ti-a spus sa-l scoti dupa o luna. Dar acasa cum l-ai dus. L-ai teleportat? Ti-a dat vreo explicatie, de ce nu afara? De ce nu ceai ci apa cu zahar?
Acum serios, cum sa nu-l scoti o LuNA?!Tu gasesti normal, mai ales ca soarele fixeaza vitamina D. si nu te supa pe mine!
pozici
Doamne Fereste , nu ma supar.
Acasa am adus-o cu masina, ma refer ca nu am voie s-o scot afara in carut, de abia dupa o luna pentru ca e pe lapte praf, e primavara si e periculos, bantuie fel si fel de virusi, si creierul nu trebuie zdruncinat. Mai nou, nu se mai da ceai, medicii considera ca la beblusul pina-n o luna de zile sa i se dea apa cu zahar in special dupa baita pentru ca este mult mai bine pentru stomac si relaxare psihica, imaginadu-si ca el traieste inca-n burta la mami.
Am si eu citeva nelamuriri.
Exista cumva carut de la zero luni pentru ca toate sunt de la luna cu exceptia celor de la Romer si Quinny, parca? Randunici , voi de care aveti?
Exista cumva ceai de la zero luni pnetru ca pe toate scrie de la luna, ori ma-nsel eu..
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
natynic spune:
Si eu m-am temut, dar m-am convins intre timp cat de benefic e iesitul afara, inclusiv pt a stabili un program. Mami_p si Stela, absolut de acord cu ce a zis Tuchita si mai cereti, nu stiu, sfatul unui pediatru, nu se poate continua asa cu fetele voastre ca e dezastru, trebuie ordonate un pic!
Am ceva emotii cu Iulia ca n-a mai facut kk de ieri la pranz; era de asteptat dupa atata apa de orez dar de cand am repus-o pe Prenan mananca de stinge si n-a facut nimic si o cam doare burtica. I-am pus la pranz 1/2 supozitor cu glicerina iar ceva mai devreme si restul rachetei, i-am dat si putin ceai, sa vedem. Alte idei in afara de supozitor cu glicerina aveti, pt constipatie?
Bitza, legat de ceai (pt colici sau altceva) se pare ca peste tot sunt dispute daca da sau nu; sau, mai ales, de cand sa dai. Randunoiul meu are uneori impresia ca Iulia se agita de sete (scoate limbuta afara dar nu-i e foame, de regula intre mese) si intr-adevar, cu un pic de ceai neindulcit (ca nu vreau sa o invat cu dulce prea mult) se linisteste. Asta insa poate sa nu fie valabil la alaptarea la san pt ca laptele matern cica stinge si setea.
Amina Marina, nu inteleg, daca ii dai numai lapte praf ce inseamna supliment? Eu stiu ca suplimentul e laptele praf dat in completarea sanului, nu a...laptelui praf!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Amina_Marina spune:
quote:
Amina Marina, nu inteleg, daca ii dai numai lapte praf ce inseamna supliment? Eu stiu ca suplimentul e laptele praf dat in completarea sanului, nu a...laptelui praf!
Supliment?? Ma refer ca dupa juma de ora/o ora ea mai vrea, e in stare sa-si bage manunta tota-n gura , se vede ca mai vrea sa pape dar , mi-a zis medicul si cei de la formula sa nu-i dau ca-i obosesc stomacul. Ii dau acelasi lapte care i s-a data si-n spital, nu l-am mai schimbat , e forumla noua si vad ca e foarte buna, ii prieste , are scaune normale, unu noaptea , unu ziua , nu vomita deloc si cred ca luat in greutate normal, nu am cintarit-o acasa pentru ca nu am cintar, nu am cumparat ca altfel innebuneam.
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
natynic spune:
Tot pt Amina: vad ca la nici un produs (semi)farmaceutic nu scrie 0 luni si totusi multe chestii se pot da. Cat despre carut...hotaraste-te : ori n-o scoti o luna ori o scoti si iti trebuie carut de 0 luni! Glumesc. Stai linstita, eu am carut Brevi Grillo pe care scrie de la 6 luni in sus si o plimb de cateva saptamani pe fii-mea prematura care abia a facut 3 kg de n-am treaba, sta excelent in el si doarme tun. Totul e, probabil, ca nu merge cu fata spre mine ci spre inainte dar cum asta nu ma deranjeaza ca ma uit eu la ea cand vreau, e absolut ok si sa dea Domnul sa reziste carutul ca atunci il voi avea pt multa vreme.
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Aha, am inteles...nici eu nu-i dau Iuliei aiurea intre mese, o pacalesc cu ceva orice ar fi, chiar si cu un pic de ceai dar nu o supraalimentez.
Am facut kk!!!
Naty
Iulia mea
luny spune:
cristina,tuchita,naty,bubu mersi mult..o sa merg cat de curand cu el la dr...
mami.p, off, cred ca e greu..asa eram si noi..ai incercat cu pipa pacii?..la mine asa a mers..
ccris, e scumpa foc bebelina ta, imi place lenjeria de pat!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Amina_Marina spune:
quote:
Originally posted by natynic
Tot pt Amina: vad ca la nici un produs (semi)farmaceutic nu scrie 0 luni si totusi multe chestii se pot da. Cat despre carut...hotaraste-te : ori n-o scoti o luna ori o scoti si iti trebuie carut de 0 luni! Glumesc. Stai linstita, eu am carut Brevi Grillo pe care scrie de la 6 luni in sus si o plimb de cateva saptamani pe fii-mea prematura care abia a facut 3 kg de n-am treaba, sta excelent in el si doarme tun. Totul e, probabil, ca nu merge cu fata spre mine ci spre inainte dar cum asta nu ma deranjeaza ca ma uit eu la ea cand vreau, e absolut ok si sa dea Domnul sa reziste carutul ca atunci il voi avea pt multa vreme.
Naty
Iulia mea
Naty, sa dea Domnul sa fie asa cum ti-o doresti tu pe Minunea Iulia, da , stiu ca a depasit 3 kg, va citesc in fiecare zi, sunt la zi cu stirile .
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.