Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (160)
Raspunsuri - Pagina 8
delphin spune:
A! tott ma tin sa va spun...incercati cu uscatorul de par, dupa baitza. Eu il pun in functiune, cand sunt singura il asez pe un morman de rufe ca sa fie la inaltime si sa sufle pe David si cand e randunoiul acasa il tine el sa sufle spre David. Asa puiul meu sta linistit si la masaj si la imbracat, caci normal si lui ii e foame dupa baitza
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
bubu05 spune:
Delphinas, de cand zic sa scot si eu feonul...sunt sigura ca se calmeaza si la noi s-ar usca si mai repede la buricut. Insa fac totul intr-o viteza, ca pe banda si mereu uit de feon
Cu feonul ma usuc eu pe tzatzici
Am baut o bere fara alcool, nu mai puteam de pofta
Si as bea si un pahar cu cola...nu stiu cat ma mai pot abtine!!!!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
mami_papatot spune:
INtru sa va spun si eu cu intarziere HRISTOS A INVIAT!
Sunt o lecutza suparata...25% pe bebe ca dupa 2 ore de supt urla de foame si 75 % pe mine ca am lasat-o de 10 minute sa planga...deja nu mai pot...de la 10 si pana acum a supt continuu cu pauza de maxim 2 ore puse cap la cap....acum sunt curioasa cat o sa urle...mama denaturata ce sunt, dar deja sfarcurile mele sunt varza...nu mai pot...si culmea e ca o pun la san, il cauta cu disperare si dupa ce trage de 2 ori adoarme...ceea ce inseamna ca nu-i e de-a manaca ci de a sta la san...
Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA[/purple][/b]
CristinaGoji spune:
LA MULTI ANI BITZA SI OLGUTZICA!
La multe luni pentru Andrei David, Bianca Maria, Luca Razvan, Daria Maria, Victor Mihai!
Va multumesc la toate pentru aprecieri la adresa puilor mei!
Confirm si eu ca e tare grea mamiceala cu 2 pui! Sunt foarte obosita, nu reusesc sa dorm decat vreo 4-5 ore din 24, ca nu se potrivesc astia 2 deloc la programul de somn si incep sa simt foarte acut lipsa asta de somn. Si bebitza mea e cuminte, comparativ cu ce am avut la frate'su, doar ca trebuie sa o tin in brate dupa fiecare masa ca sa nu se maraie, vreo ora si jumatate, doua, mai ales noaptea, sa nu-l trezeasca pe Vlad.
MamiP - imi pare rau ca te chinui asa cu bebe Honey. Iti doresc multa putere mamico!
Luny - sper sa nu fie reflux la voi, dar ar fi bine sa afli totusi.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
tuchita spune:
salutare, randunele!
Nu pot sa cred ca am reusit sa dorm o ora juma' la pranz! ma simt alt om!
Nu stiu de ce sunt asa de obosita pentru ca Seb doarme toata noaptea!( PE BURTA!)
si eu am avut emotii primele nopti cu dormitul pe burta, mai ales ca nu dormim in aceeasi camera dar acum m-am obisnuit. Intr-o noapte l-am lasat cu fata in sus si s-a trezit la 3 noaptea, era dezvelit si inghetat! ssa ca , de atunic, il las in fiecare noapte pe burta! Recunosc ca mai am emotii cand ma duc dimineata la el si inca nu e treaz!
Luny sa stii ca si Seb are zile diferite! Sunt zile in care vomita non stop ( ma si intreb ce naiba ii ramane in stomac!) si zile in care doar regurgiteaza putin. din ce stiu eu refluxul se poate constatat la ecografie ( eu n-am avut energie sa ma duc!) iar ca tratament se recomanda Motilium suspensie si gaviscon nourrisson care la noi nu se gasesc. Dr de la noi recomanda inclinarea saltelei la 45 grade si cam atat! Intre timp eu am descoperit ca apap de colici, water gripe, are mult bicarbonat de sodiu, care daca nu impiedica refluxul macar ii mai neutrlizeza aciditatea! asa ca poti sa incerci macar asta! oricum pentru linistirea sufletelului tau du-te la un pediatru!
Bubule vezi ca Vladutz face orice ca sa il bagi in seama!
Eu alaptam si citeam cartea lui Super nanny! vezi ca mai gasesti sfaturi utile si pe acolo!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
tuchita spune:
Delphin
Pe Seb Debridatul nu l-a constipat, ba chir mi se pare ca i-a reglat tranzitul f bine!
Stela si Mami_p parca prea tare va chinuiti cu bebeii! cel putin la tine, Stela, ar trebui sa se mai linisteasca dupa aproape o luna!
Incercati si voi sa va mai relaxati! iesiti la plimbare, mai cereti ajutorul la soti, mame, soacre ce aveti! si ganditi-va ca nu au cum sa vrea tzatza in continuu! bagati la greu medicamente anticolici, mai cantati, mai dansati, mai dati cate un pic de ceiut si daca nu mai puteti dati-le un biberon cu lapte ca n-o fi foc!
hai, curaj mamicilor ca ma doare sufletul cand vad cum va chinuiti!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
ccris_ccris spune:
Mamici, fata mea sughite dupa fiecare masa, e normal?
Am mai pus niste pozici cu Andreea.
http://community.webshots.com/album/563184219zTHlkN?vhost=community&start=12
Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Olgutzika spune:
Multumeeeeeesc!!! Numai bine si voua va doresc, voua si celor dragi!!!
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE