Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (160)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Christos a Inviat!

Raportez ca am scapat de sciatica!

Adriuta, imi pare rau ca te-a melancolizat putin Pastele... sper sa treaca repede. Timpul le rezolva pe toate.

Naty, sper ca sunteti bine!

Dana Indiana, gata cu bocitul, pastreaza-ti fortele, mami, ca o sa ai nevoie!

Luny tu mai ai nasul infundat? Ca eu tot mai am probleme...

Delfinuta, imi place cum gandesti despre "acasa"!

Zoze, ma bucur mult ca ai trecut pe aici sa scrii 2 vorbe, te mai asteptam!'

CristinaGoji, bine ai revenit! ce frumosi sunteti si tu si bb!
Gudinde am notat cu masinile de paine. Noi intentionam sa ne facem si faina singuri, suntem in vorbe cu niste prieteni din state sa ne ia o mica moara electrica (si un storcator verdeturi).
Mussara, sanatate maxima! Imi pare rau ca ai avut vremuri asa grele...
Amira :( Sa dea Domnu sa treaca repede! Ohhh cum doare si asta
Simo, bafta multa cu botezul!! Ce frumos sa botezati in sapt asta! M-a terminat marinerul!

Oh, trimit si revin,ca urla cineva dupa tzatza-mi!

sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Hristos a inviat, randunicilor!

Olgutza si Bitza, LA MULTI ANI! sa fiti sanatoase, iubite si fericite alaturi de familiile voastre!

KITZY,
NICOLETA,
PIDANA
felicitari pentru puiutzi!!!

Naty, ma bucur ca tu si Iulia sunteti bine si ca a fost ceva trecator.

Luny, nu te ingrijora tare de faptul ca varsa piticul. Nu cred ca e ceva grav.

Revin, ca scartzaie piciul meu...ooffff

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

nu,sovi, am scapat!..la 2 zile dupa nastere mi s-a desfundat de tot!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

astazi mai toata ziua mi-a vomat si mie...o data chiar in jet....si uneori e lapte proaspat care probabil ii curge din gurita, dar mai da si lapte branzit...si eu pe asta il trec la capitolul vomitat...dar la cat mananca, nu ma mir....

Cristina goji,

tuchita, mercic de sfaturi...asta este, ca nu cred ca sunt colici....ca daca ii dau sa pape tace...si formula ar fi aiurea sa-i dau cat timp am lapte...

delphinash, crede-ma, ca am un repertoriu vast ...si cand zic asta vorbesc f serios...si mai am si ceva pretentii de cantacioasa...dar berbeaca asta a mea e inepuizabila...am lasat-o sa planga o ora, o ora a plans...acum doar ce haleste la suzeta...eu i-am bagat-o pe gat de a doua zi de cand am venit cu ea acasa...dar nu a vrut-o nici in ruptul capului...am zis daca imi fac sanii varza sa-i dau sa manace macar sa cioflaie la porcaria aia in timpul liber...si dupa ce am citit ce ai scris tu...zic hai sa mai incerc odata....si minunea s-a produs!

natynicule, de maine o scot si eu...ea astazi are 11 zile...si imi era in plan sa o scot....dar m-a speria vremea urata...am fost ieri pana la buni dar cu masina...nu cred ca se pune...n-am fost pe faza cu ce a patit Iulia dar am citit ca ati fost la sp si acum e bine...Slava Domnului!

crisule, pupici la grasuna!acum am vazut si eu pozicile din cuibusorul vostru...felicitari...e tare frumos!

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA[/purple][/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve28 spune:

HRISTOS A INVIAT
Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de puiutii vostri si de cei dragi!

O suferinta prea puternica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Delphin, , mersic pt. raspuns.
Luny, .

Scriu cu o mana, ca-n cealalta o am pe bebelina. Am papat, am regurgitat, am sughitat si acum studiem peretii din brate de la mami. Mai stam un pic si intram la baita, peste vreo ora, ca abia a mancat.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Cu intarziere, va urez si eu SARBATORI FERICITE!!!!!

Cate picaturi de Vigantol le dati puiutilor? De la maternitate mi-au zis ca 2 picaturi pe zi. Pana cand? Nu mi-au spus si nici n-am intrebat, dar am vazut pe prospect ca pana la 1 an, cel putin. Voi ce stiti?

Naty, ne bucuram ca sunteti bine!

Legat de lohii, de cateva zile au o culoare crem-galbuie. Vi s-a intamplat? Nu stiu daca sa ma ingrijorez sau e normal.

VAlentina si MAtei ( 10.04.2008)
http://community.webshots.com/photo/2856140360103382524VCKipV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mai, ce dulce a fost somnicul!
Ce noroc am ca se potrivesc la somn piticii, la ora 3 sau 3 jum se culca amandoi pana la 6 sau 6 jum Si de cateva zile bag si eu 2 ore de somn cu ei si e tare bine!

Noi ne agitam cu botezul. Vreau la 6 saptamani sa-l botezam si am gasit azi un restaurant dragut in zona si eu liber pe 1 iunie S-a dus sotul acum sa discute ce si cum. Prin alte parti gaseam liber doar la sfarsitul lui iunie...asa ca, Doamne Ajuta! urmeaza rapid sa facem invitatii, sa vorbim pt. decoratul salonului etc, etc

Pe Vladut l-a dus acum la bunica, sa se mai joace cu ei pana la baita si eu sunt singurica cu bebe, care face nani

Cris, tare draguta printesica ta!
Mai, eu stiam ca nu trebuie pernuta la bebe pana la 1 an...

Papacica, pai vomita ca sta mult la san si f. des...incearca cu suzetica si o sa se invete. Macar 2 ore sa fie distanta intre mese.

Azi si Stefanutul a papat un san, apoi a adormit si dupa o ora s-a trezit rupt de foame si a papat celalalt san, apoi a dormit 3 ore...mai fac si eu exceptii de la regula, dar in general la 3 ore papa.

Cred ca o sa-i fac singurica baie astazi, ma descurc eu...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Valentina, sunt normale lohiile galbui.
Vigantol, 2 pic/zi pana la 1 an jumate sau 2 ani, depinde de ce zice medicul, apoi doar in lunile cu R pana la 7 ani, parca

Adevarat a inviat, Eve!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Naty hai ca m-ai facut sa caut prospectul de Debridat pe net! se da sub 6 luni 1ml/kg/zi!
de constipatie eu zic sa o lasi in pace! eu i-am dat Ilincai lactuloza cand era mica dar la tine chiar nu cred ca e cazul!
in rest..scoateti oameni buni copii afara! o fi nor acuma dar sunt 15 grade si nu bate vantul! eu am iesit prima data cu Seb cand erau 5 grade si a fost minunat!
Mami_p parerea mea, dupa propriile suferinti la primul prunc, e ca colicii ( na c-am zis-o!) nu se manifesta mereu ca la carte! si evident ca bebelusul se calmeaza cel mai bine la sanul tau dar lapte peste lapte nu e tocmai bine! Ea e mica si nu gandeste dar tu poti sa ieie masuri! sfatul meu ar fi sa incepi sa torni sabsimplex in domnisoara albinutza de 3 ori pe zi!
insist asa de mult ca si eu m-am chinuit tare mult cu Ilinca si n-am avut nici un ajutor doar ca atunci cand n-am mai putut am avut mai mult curaj, sa-i dau si ceai, si Sab si laptele meu cu biberonul cand nu mai puteam de sfarcuri! Si a fost OK! si sa stii ca instinctul de mama e foarte puternic si stim cand puii au cu adevarat o problema! In rest, asa cum zicea naty mai demult, trebuie doar sa stim sa ne detasam un pic si o sa intelegem ce vor ei cu plansul lor!
Ccris fetele delicioase!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput