Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (160)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Azi a fost prima zi in care bebe nu a mai adormit imediat la tzitzi si a renuntat singurica la san cand s- saturat. Deh, avem 10 zile!
Papacios, .
Bubu, , e plata pernita, are consistenta pilotei. Sper ca e OK.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Sovi bine ca ai scapat de sciatica! dar nu te bucura prea mult ca in curand o sa incepi cu caratul in brate si sa vezi atunci ce bucurie!
intrebare pentru fetele din Bucuresti- imi recomanda si mie cineva o cofetarie buna unde sa comand tortul pentru botez? si eventual sa fie si in zona izvor-unirii. Biserica unde botezam e la izvor, restaurantul in crangasi si ma gandeam sa il luam cumva pe traseu ca nu stiu cum sa ne mai organizam!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Tuchita, nu stiu in zona aia cofetarie, dar poate te tenteaza www.casaveche.ro/oferta_catering.php" target="_blank">asta sau, daca nu ti se pare groaznic de scump www.momentespeciale.ro/Product.asp?ID_Product=%7B6E6990CD-FB4B-41BC-B0EA-8D988F21802C%7D&lang=RO" target="_blank">asta sau intreab-o pe Mami, in pauza pe care trebuie sa o faca de la alaptat Honey_papatot, ca e domeniul ei.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Tuchita, incearca la cofetaria Ana sau la TipTop.
Randunici, asa ma sperie fata mea cand o mai tin pe spate sau in brate si se ineaca cu saliva! Off.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

sunt supa rau!!!!!!!!!!!!

bineinteles ca nu mi-a trecut maseaua deloc, asa ca am inceput sa iau ketonal la greu si punkista mea a trebuit sa treaca pe bibe!
acum mi-e frica sa nu pierd lapticul, si nu stiu in cat timp se va duce efectul pastilelor ca sa pot alapta din nou! plus ca maine ma duc sa ma opereze! mi-e o frica de mor, dar macar scap sper!

naty, ma bucur ca sunteti bine!

delphin ai mare dreptate cu feonul. si noi procedam la fel dupa baita, si e f bine!
debridat ne-au dat si noua pt constipatie dar nu a functionat si in plus facea f urat , ba chiar a vomitat in jet dupa el , ceea ce nu se intamplase pana atunci!

ROXANA, mami de Amira (16.03.2008)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Stiu ca ideal ar fi sa-i hranim la 2-3 ore, dar daca nu sta la san decat 5-10 minute si apoi nu mai vrea/ sau adoarme, ce pot sa-i fac sa manance o juma de ora-o ora pentru ca apoi sa facem pauza 2 ore? Hai ca am facut o frazaaa....deh, oboseala.....

Valentina si Matei ( 10.04.2008)
http://community.webshots.com/photo/2856140360103382524VCKipV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

tuchita, incearca la Tosca in Dristor langa shaormaria vestita! au niste praji... si fac niste torturi

ROXANA, mami de Amira (16.03.2008)
pozici

Mergi la inceput

Mersi! Naty tocmai tu imi cunost cofetarii?! sau sunt pregatiri pentru botez si la tine?
eu de fapt am o cofetarie foarte buna in baneasa, si muuuult mai rezonabila la preturi, dar nu stiu cine naiba o sa se duca duminica dimineata pana acolo sa ia tortul si sa-l duca la restaurant!
Amira tu de ce nu te duci la stomatolog?! sau ai fost si am ratat eu povestea? eu am tras rau de tot cu o masea inainte de a naste si atunci chiar ca nu puteam sa iau antiinflamator dar m-am dus, mi-a scos nervul si am scapat! in plu nu stiu daca e musai sa renunti la alaptat pentru o tableta de Ketonal!
ValentinaSeb suge 7 minute fix, pe ceas!niciodata mai mult sau mai putin! fiecare cu ritmul lui si cu capacitatea lui de suctiune! Dupa primul san fa o pauza sa scoata aerul si apoi pune-l si la celalat san!

poze

Mergi la inceput

Amira sunt obosita rau! Acum am mai citit o data si am vazut ca te operezi maine!
hai succes si cat mai putina durere!
cat despre Dristor ...mersi de pont dar e la capatul lumii pentru mine!

poze

Mergi la inceput

ia uite ca am primit o stea!
Eu ma duc sa execut programul de baie la trupa!
Va urez o noapte linistita!

poze

Mergi la inceput