Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (160)
Raspunsuri - Pagina 7
delphin spune:
Neatza crengutza!
Gecko si multzumim pt.urari!Si tie la fel...tot ce ne doresti noua!
Movalindelor, ma bucur ca suntzeti bine si din nou acasa! Despre peripetiile din spital...ne-am crucit si eu si sotzul citind aseara!
Aliceionescu, mananca 150ml la aprox. 4 ore, uneori mai putin si la 3 ore, si noaptea o masa de 180ml.Dupa 180, doarme 5h, sau dupa ce a dormit 5h, mananca 180, depinde. Nu ma mai stresez de loc, caci pana la urma se regleaza singur.Ex. de noapte...la 20h00 a mancat 90ml, dupa baie la 21h30, a mancat 60-70ml, a adormit pe la 22h si ceva si s-a trezit la 3 dimi cand a mancat 180ml in 45min. Si somn pana la 7 cand a scancit nitze, i-am dat suzy si l-am pus in pat la noi(dar fara mine, eu m-am trezit ca sa fiu gata cand se trezeste cel mare); La 8 s-a trezit si a mancat 150ml. Voila!
Tuchita, bine zici ca e greu la inceput, cu 2 copii!Asa e!Debridad am mai zis si eu, si aici se prescrie de la nastere daca e nevoie, Naty.Atentie caci contrar asteptarilor, constipa+ ca nu se potriveste la toti copii.La Seb a fost frectie la picior de lemn,Stela.
Bubulici, cool-zen mama, e normal cu flacaii. E normal sa-ti iesi din pepeni, insa te asigur ca vor venii vremuri bune si calme.
Bitza, Olgutza,LMA! si tot ce va doriti. Sa fiti iubite!
Zoze, ma bucur ca a iesit soarele si pe la voi! si sa dea Domnul sa fie bine.
Vb de lohii, eu am avut aprox o saptamana si apoi gata! Si de atunci nimic, ma simt bine, fara gretzuri, febra etc.
trimit mesajul ca ma chinui de o ora sa-l trimit
va
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
deeapui spune:
Luny, o ruda de-a mea a avut aceasta problema cu fetita, pana pe la 8 luni, si stiu ca a fost la dr si i-a dat un preparat care ii mai ameliora varsaturile. Si eu zic sa intrebi totusi un pediatru, nu strica.
Deea37+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena
bitza037 spune:
Buna fetelor!!!
Multumesc din suflet:Tuchita,Cami,Simo,Naty,Luny,Mussara,Gecko,Lyvy,Clau si mstela pentru urarile de ziua mea.
Si uitasem ca pot sa gasesc urari de ziua mea de la voi.M-ati surpins placut ca eu sunt varza de azi dimineata asta mica plange intr-una de burtica. Eu intrasem sa va intreb daca voi dati ceai pentru colici la bebei vostri si cat??ca eu nu prea as vrea sa o obisnuiesc cu ceai, si mi-au sarit toti in cap.
Pana la urma am cedat si ia-m dat 20 ml de baby drink, si 2,5 ml de Calma Baby...asa cum mi-a zis dr. la o alta criza de colici de saptamana trecuta.
Dar vreau sa stiu si parerile voastre.Scuze daca nu am fost coerenta , sper ca ati inteles ce vreau sa zic.
IRINA
+39
sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
delphin spune:
Luny, David regurgita destul de des cand ii dadeam san, poate ca e normal, acum de cand e la bib, foarteee rar.Seb a avut pb cu clapitza de la stomac care nu se inchidea cum trebuie, au vazut la o eco dacuta pe la 3 luni si i-au dat motillium.
Clau, David doarme de la o luna pe burta, stai linistita,ai sa vezi ca se intoarce cu capul de pe o parte pe alta.
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
bitza037 spune:
Dlephin merci de urari
Clau parca tu ai cumparat u n preparat de colici de la farmacie.....zi-mi si mie te rog de unde, ca nu am notat atunci.....merci mult
IRINA
+39
sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
luny spune:
delphin sper sa nu fie asta..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Bitza, e vorba de farmaciile Ifarm, uite iti pun un link cu adresele: http://www.ghidul.ro/firma.php?id=26002
Sper sa mearga si la voi, pentru noi este cel mai bun! Pupici!
Delphin, , am vazut ca-si intoarce capul de pe o parte pe alta cand doarme pe burtica. Zici ca pot sa o las asa linistita? Ei ii place tare mult pozitia... Razvanel n-a dormit deloc pe burtica si de-asta sunt putin stresata cand doarme noaptea asa. Desi am somnul tare iepuresc si aud orice mica foiala a ei...
Stela, eu o masez destul de mult inainte de baita pentru ca gusta foarte bine si-atunci nu ma grabesc deloc. O dau cu ulei peste tot si apoi 15 minute o masez bine, dupa care la cadita! Dupa baita, are o piele perfecta, e atat de fina!
In schimb, noi avem scandal dupa baita, din momentul in care o scot din apa si pana termin cu imbracatul este un mare circ. Intai o infasor intr-un prosop mare si o tin acolo pana se incalzeste putin si abia apoi ma apuc de imbracat. Dar tot o supara procesul asta!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
delphin spune:
Luny, i-ti doresc sa nu fie nimic! Dar daca e sa stii ca nu e grav, multi copii au asta in primele luni de viatza, apoi trece. Seb e bine merci, sa stii.
Da clau,stai fara grija parerea mea. Pe Seb la fel l-am culcat tot de la o luna, David la fel si am recomandat si unei prietene care se plangea ca nu prea doarme fata ei, de fapt e nasha lui David si-mi multzumeste mereu, caci fata desi e maricica, are 2 ani imediat, tot pe burta doarme si doarme bine.
Dovada:
http://good-times.webshots.com/album/563239296TVxWyV
pozici
ccris_ccris spune:
HRISTOS A INVIAT!
LA MULTI ANI BITZA SI OLGUTZICA! SA FITI SANATOASE SI SA VA BUCURATI DE PUIUTZII VOSTRI!
Randunici, scuzati absenta mea de pe ramurica din ultima vreme, dar stiti si voi cum e pana te obisnuiesti cu mamiceala.
Noi suntem bine, Andreea papa exclusiv san acum, am reusit!
Dar papa din 3 in 3 ore si o repriza dureaza cam 45 de minute-1 ora, si cu tinutul in brate ca sa dea aerul afara, o ora si ceva. Ziua mai e cum mai e, dar noaptea e mai greu. Au inceput si coliceii, dar ii dau Bonisan. Are si la ochisor o secretie si ii pun picaturi. Off!
A inceput sa-i placa baita, numai ca e tare rea de foame, daca nu-i dau atunci san e jale. Si cum baita o face inainte de masa, cand suntem la toaletarea fetei, nu ma mai inteleg cu ea.
O sa va pun si niste pozici. Maine ma duc si eu la controlul de o saptamana, la Mendez.
Ma duc sa citesc din urma, ca nu mai sunt la curent cu nimic.
FELICITARI NICOLETA SI PIDANA, SA VA TRAIASCA PUIUTZII, SA FIE PAPACIOSI SI DORMICIOSI, IAR VOUA RECUPERARE RAPIDA!
Va pup dulce pe toate si sper sa revin.
Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
bubu05 spune:
Buna scumpelor!
Am adormit si eu copiii, si apoi ma duc si eu la nani, sa mai recuperez din somnul pierdut.
Va multumesc din suflet pt. incurajari!
De bebe mic nu ma vait, e cumintel, ma solicita dar nu exagerat, cel mare imi cam scoate peri albi, mai ales cand avem pe cineva in vizita. Atunci incepe circul, nu asculta deloc si trebuie sa-l cert tot timpul. Azi mi-a zis ca sunt o mama rea Mergea pe bicicleta prin casa si cu un fluier lung in gura. Cand l-am vazut am intepenit, parca il vedeam cu fluierul ala in gat, la cat de impiedicat e si iar m-am enervat
Bine, eu nu disper, incerc sa fiu calma si sa-i explic tot timpul de ce nu-l las sa faca aia sau ailalta...
Eu sunt convinsa ca ma voi descurca cu amandoi, la fel si celelalte mamici cu doi pui. Usor nu e, dar e super!
Si acum ma uit la bebe mic si parca nu realizez ca e al meu!
Am vazut ca mai toti bebeii sunt rupti de foame inainte de baie si pana ii imbracam si ii toaletam. Frate, parca nu au mancat de 2 zile!!
Eu maine ma duc sa-mi iau niste blugi, ca nu am cu ce sa ma imbrac si miercuri mergem la control cu bebe la dispensar, tare sunt curioasa sa vad cat a luat in greutate.
El doarme super de tot pe burtica, isi muta singurel si caputul stanga sau dreapta.
Bitza si Olgutica, la multi ani, mamicilor, sa fiti sanatoase si fericite alaturi de puiutii vostri si de cei dragi!
Petrecere frumoasa!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze