Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (160)
Raspunsuri - Pagina 6
mstela spune:
LA MULTI ANI OLGUTZA SI BITZA.MULTA SANATATE VOUA SI FAMILIEI VOASTRE.
Cuscra.As fi vrut eu o noapte linistita,dar s-a comportat ciudat nora-ta.S-a sculat din ora in ora plangand,eu punand-o la papa,fiindca de fiecare data tragea un pic si adormea bustean si uite asa o luam de la capat din ora in ora sa nu trezeasca blocul,pana la 4 cand nu a mai fost chip sa adoarma,fiindca fornaia tare..si m-a tinut in motaiala pe marginea patului pana la 6,pazind-o,fiindca am bagat suzi sa nu mai urle si trebuia sa o pazesc sa nu se inece..
Si uite asa,cuscra-ta e zombi iar,si mai asteptam si nasii in vizita la masa.voua
Naty,daca-i asa cu Debridat-ul as lua si eu.Insa nu stiu daca o fi bine sa alternez cu Infacol-ul pe care i-l dau eu si are ceva efect,dar nu tot timpul.voua si sa dea Domnul sa nu mai calcati in acel spital si nici una dintre noi.
Bubu.Cu Teodora mea e un chin inainte si dupa baie.Urla incat nu pot sa stau la bibileli.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
luny spune:
ma gandesc sa merg cu el la pediatru saptamana viitoare..cred ca e reflux, mai ales ca face asa de max 2 saptamani..vigantolul tot seara il dau inainte de baie de cateva zile, dar uite ca s-a nimerit de vreo 2 ori sa-l verse, desi mancase cu 2 ore inainte, oare nu-i prieste?..deja sunt in ceata total! clau, de dormit, doarme, chiar si 4 ore, cateodata se trezeste plangand tocmai ca a varsat, sau varsa cand se trezeste din somn, nu neparat dupa ce a mancat imediat.De dormit pe burta, nici vorba, abia daca sta cateva minute si ragaie, nu-i place..
pai naty, 3 luni ar fi aur curat, taticu'!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Bubu,nu mai am rani,dar tot crapate sunt sfarcurile.Si dor si la mine groaznic cand incepe sa suga.Si asta de la nastere..Si mi-e mila sa pun aparatoarea tot timpul fiindca trage greu prin ea,se chinuie si oricum am probleme ca nu mai mananca cum manca,ci sta mult la san,tragand cate putin.De aceea cred ca au revenit si crapaturile.Sper sa mai rezistam pana ne trece iar.
Referitor la imbracaminte,si eu stau destul de rau,intrand numai in salopeta de raiat si simtindu-ma ca o zuza si eu,crezand toti ca sunt gravida..
Adriuta
tuchita.Ce \zici,o fi bine sa alternez celebrul Debridat cu Infacolul pe care tot i-l dau??
Stela,
Pozici
natynic spune:
Deea, eu cred ca e normal; toti stim ca spre finalul sarcinii bebeii misca mai putin. Si zici ca titusi misca! Dar, pt linistea ta, fa un test NS cand poti.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
clauclau spune:
Luny, am crezut ca vomita numai dupa masa! Daca vomita in somn si dupa somn, nu stiu ce sa zic, nu mi s-a intamplat. Cel mai bine e ca mergi la pediatru si vedeti voi ce si cum. Poate are nevoie de vreun tratament ceva.
La mine debridatul nu a mers de nici-un fel, dimpotriva in zilele in care i l-am dat a avut dureri mari si a trebuit sa renunt la el. Noi mergem tot pe preparatul de la Ifarm si avem crize mai rarute.
Stela, imi pare rau ca ai avut o noapte grea. Pe masura ce creste micuta, o sa fie din ce in ce mai bine. Pupici pentru voi.
Am mai spus parca, eu masajul il fac inainte de baita caci dupa baie, plange la greu. Si imi place ca spal uleiul de pe ea!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
mstela spune:
mussara.Sanatate!
Clau.Abia astept sa trecem de cele 3 luni dificile!Dar,uleiul are timp sa intre in piele asa repede?
Luny.Si eu zic sa mergi la dr sa vezi ce se intampla.
Deea.Baga cioco,mac,muzica..trebuie sa fie bine!
Stela,
Pozici
luny spune:
bineinteles ca nu e o regula sa vomite numai dupa somn sau chiar dupa fiecare masa, mai varsa si imediat dupa masa la cateva minute, dar de fiecare data are o fata senina de parca nu ar fi fost nimic!..noaptea in schimb nu varsa..e ciudat bebe asta al meu!..Liviu e sigur ca nu e nimic in neregula si ca-s eu panica pe gard,l-a tot analizat si el!..
deeapui spune:
Fetelor, am bagat niste chipsuri si multa apa minerala si vad ca a inceput sa riposteze. Nu ft tare, dar se misca..uuff..ce ma speriasem, de azi-dimineata nu o simtisem deloc. Oricum, maine o sun pe dr si ma duc la spital sa o controlam pe domnisoara, ca nu mai pot trai cu asa emotii. Cred ca pana maine stau numai cu mainile pe burta, sa o gadil.
Deea37+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena
deeapui spune:
Ela, mii de pupici pentru iubitul blond...si tie, ca pari a avea nevoie, mamico.
Deea37+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena
luny spune:
cred caq n-ati inteles nimic din ce am scris mai sus, sunt obosita..ma simt..
am vrut sa spun ca exista mese dupa care nu vomita deloc, nici imediat, nici la un interval mai mare de timp..dar tot se intampla destul de des, asta era ideea!..