Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (160)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

La Multi Ani!!! fericire si bucurii alaturi de puiutii vostri pt Olgutzica si Bitza.

La Multe Luni si Anisori!!!
Andrei David de Delphin
Bianca Maria de Pucca
Luca Razvan de Cami33
Daria Maria de Hagiyannis
Victor Mihai de Somleac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

movalindelor...iar sunteti cu peripetii. Sanatate la printesuca si pun eu bota pe sistemul medical romanesc.

zoze...bine ai reaparut. te asteptam la o poveste pe creanga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Salutare fetelor! Hristos a inviat!!! A fost bun drobul???

Eu sunt cam nelinistita, mi se pare ca de sambata nu o prea mai simt cum trebuie pe Bia..adica are cam maxim 10 miscari, dar mult mai incete fata de inainte..si asta a intervenit dupa ce vineri noapte spre sambata mi-a fost ft rau si am si vomat de vreo 3 ori. Ma tot gandesc sa nu fi patit ceva de la sfortarile mele. Ma gandeam aseraa sa o mai monitrizez si azi pana la pranz, si daca nu imi iau inima in dinti si o deranjez pe dr. Voi ce metode de a-l stimula pe bebe sa miste aveati? Ce deja sunt disperata...

Naty, ma bucur ca sunteti din nou acasa. Din pacate experiente din astea cu spitalul ama vut si eu cu Alex, la 2 luni, si tot asa, trebuia sa dorm cica cu el in patut. Alex a fost pe Nan pana la 2 ani jumate, dar vorba ta, fiecare copil cu preferintele sale.

Acum trebuie sa fug, dar mai revin dupa pranz.

Deea37+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

HRISTOS A INVIAT !
va doresc sa aveti parte de multa liniste sufleteasca si tot ce va doriti alaturi de cei dragi.
am si eu cateva momente libere,strumful doarme in brate la fratele meu ...asa cum v-am zis imi este greu sa intru pe forum tot timpul il petrec in jurul puiului meu...somnic,papica,smiorcait si tot asa...ne mai doare burtica uneori ,in special dimineata dar in rest suntem un bebic cuminte...
ieri ne-am cantarit si avem 3050g...trebuie sa ne facem mari...
am vazut ca naty si zozela au probleme cu bebeii lor...nu am reusit sa citesc ce anume...le doresc multa sanatate si tot binele din lume...
va pupacesc si va doresc numai bine si zile si nopti linistite

rami26 + 38 sapt

http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mussara, violeta si pentru puii nostri frumosi, sa ne traiasca si sa fie cei mai sanatosi din lume!!
deea, nu reactioneaza la mangaiat, muzica mai tare, stat pe spate intinsa?..incearca asa..daca tu simti ca se misca prea putin, desi e normal inainte de a naste sa nu mai bubuie asa tare, mai bine du-te la spital pt un test NS!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

LA MULTI ANI OLGUTZA
LA MULTI ANI BITZA

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata crenguta! Cum ati petrecut de Pasti?

Naty, ma bucur ca acum sunteti bine, iar in privinta spitalului, ce sa zic? Ingrozitor...

Bubu, asa e, e greu cu 2 copii,dar pe de alta parte, si cel mai frumos lucru din lume!! Eu sunt tare fericita ca am 2 pui iubiti..., o sa treaca perioada asta cu colicei, maraieli, caraieli si sa vezi atunci veselie mare!

LA MULTI ANI OLGUTZIKA SI BITZA, MULTA SANATATE, FERICIRE, IMPLINIRI SI CALDURA IN INIMI! PETRECERE FRUMOASA!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

pe la cate luni incep sa iasa dintisorii?..faceam si eu un calcul, sa vad dak exista sanse de vreun moment de respiro intre colici si dintisori..
Tocmai a avut o criza si l-am calmat doar la san, unde a adormit cuminte..
Offf..sunt suparata ca tot varsa aproape dupa fiecare masa...cateodata si de 2, 3 ori, prima data destul de mult...incep si eu sa-mi fac griji, oare mai ramane ceva laptic in stomac?..si cu vigantolul mi-e teama ca i-l dau degeaba...aseara l-a varsat cam la 5 min de cand i l-am dat...am incercat sa fac cum procedeaza Tuchi, sa i-l dau seara, aproape de baie. Mancase cu vreo 2 ore inainte..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, pai teoretic colicii tin pana la 3 luni iar dintii ies de la 6 luni asa ca poti avea 3 luni de aur! . Iar despre dat laptele afara...vorbeste si tu cu pediatrul; ca daca are boala de reflux (la el nu se pune problema ca nu tolereaza laptele) trebuie tratat poate, tinut in pat cu capsorul mai sus, etc...
Iar Vigantolul ti-am zis, da-i-l departe de mese.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, nu cred ca vomita tot lapticul. Si mie imi da impresia asta de multe ori, dar din moment ce doarme linistita apoi, inseamna ca are laptic de-ajuns . Da afara surplusul... Si eu vigantolul il dau tot seara, inainte de baita caci pana la masa mai dureaza cel putin o ora si nu-l vomita.
Mai nou Rebeccai ii place sa doarma noaptea pe burtica, dar stresul e mai mare pentru mine, stau numai cu urechea ciulita la patutul ei si aprind mereu veioza sa verific daca sta cu capsorul intr-o parte, sa nu-si ascunda nasucul! Dar un somn din asta pe burtica o tine noaptea cate 4 ore caci nu mai da din manute si nu o trezeste decat foamea dupa 4-5 ore!

Deea, incearca sa mananci niste ciocolata, ar trebui sa o agite si sa miste mai mult...Daca nu, cum a zis Luny, la spital pentru un TNS.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput