Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (160)
Raspunsuri - Pagina 4
Simo27 spune:
OLGA si BITZA,LA MULTI SI FERICITI ANI!!!SA FITI FERICITE ALATURI DE FRUMOASELE VOASTRE FAMILII!!!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:
Oana,Alina,Tuchita
Naty,te-am sunat de pe fix...poate de asta nu ti-ai dat seama cine e!Cum sunteti azi?
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
tuchita spune:
Simo pt ca tot te pregatesti de botez te intreb si eu ceva! Voi cumparati cadouri pentru nasi?
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
mussara2000 spune:
HRISTOS A INVIAT.
Naty bine ca ati scapat de calvarul ala din spital si ca sunteti sanatosele si reluati papica.
Ma gandesc cate o data ca poate ma voi intoarce in Romania, dar cand aud ce se face mi se taie cheful,
Stau si compar ce povestesti, ce conditii in spitale si ce conditii aici, pai pe mine cand m-a internat cu criza de rinichi , n-am stiut ca voi ramane in spital si nu mi-am luat nimic, pai seara mi-a adus si mie si la sot incepand cu pijamale, chiloti, stergar mare, stergar mic, pasta de dinti si periuta, si pentru Iulian hainute si scutece dar erau mari marimea 4 si nu li-am putut folosi, am mers si am cumparat noi si au stat si sotul cu bebe in acelas salon cu mine, mancarea la pat mi-o aduceau ce sa mai povestesc eu am ramas masca de conditiile de aici asa ca numai pentru asta nu m-as mai intoarce in Tara.
Sa dea domnul sa nu trebuiasca sa ajungem prin spitale fie ele bune sa rele dar tot mai bine e la noi acasa. Asa ca sanatate tuturor.
Simo ---- superb marinar ai sa fie sanatosel.
Luny, VioletaH si voua pt. duminica la mai multe saptamani.
bubu si Iulian e la fel dupa baita incepe sa maraie de foame, dar eu ii dau suzeta si sotul o tine ca de nu o scuipa afara si incepe scandalul iaras, si reusim sa-i facem in liniste si toaleta urechiusilor si a nasicului si masaj asa ca l-am pacalit. Spor si tie.
tuturor
AVEM CEA MAI DE PRET COMOARA ! IULIAN
http://good-times.webshots.com/album/563157641frXlWM
natynic spune:
LA MULTI ANI OLGUTZA!!
Hai ca de acum infloreste o femeie cu adevarat, nici nu-ti inchipui ce minunat e la 30 de ani!
LA MULTI ANI BITZA!!!!
Simo, suntem mult mai bine; desi mi s-a zis sa amestec Prenan-ul cu apa de orez inca o zi, de adineauri am inceput sa-i dau numai lapte pt ca prea ii era foame, la 2 ore plescaia si scotea limbutza de un cot; plus ca n-a mai facut kk de ieri de la pranz, a incuiat-i apa aia de orez de tot . Combinat nu prea se omora, acum a ras 120 ml de lapte in mai putin de 5 minute, cu ragait corect, fara crampe, cu multe partzuri etc. Si are o fetisoara vesela si pielea mai elastica, bai, cred ca o deshidrata Nan-ul! Si ca sa nu mai spun caau cantarit-o sambata la spital si nu mai luase NICI UN GRAM de miercuri!! Mai aveam putin si o lua pe panta descendenta, Doamne fereste, dupa atata chin...
Aaa, Simo, deci tu sunasei cu 0268...cand ai sunat ii dadeam Iuliei de mancare, apoi am vazut numarul si n-am stiut, m-am gandit ca o fi vreun pacient din provincie si n-am raspuns . Pup fata grijulie inca o data. Si am vazut un mariner......da' nu era D-l. Goe!
Tuchita, ba am vazut ca ai scris de Debridat dar n-am raspuns ca...la noi faza cea mai nasoala a colicilor a cam trecut, mai sunt doar crize sporadice (f urate, ce-i drept)...Dar ce parrere ai, apropo ca se da la copii peste 6 luni? Asa o fi sau sunt precautii farmaceutice?
Bubu, . O fi greu cu 2 copii dar daca tu nu resusesti nu va reusi nimeni, esti atat de destonica si echilibrata...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
tuchita spune:
Naty eu nu-s convinsa ca scria pe prospect peste 6 luni! ce-i drept ca nu-l mai am dar daca ar fi scris probabil nu i-as fi dat! ori am citit eu crucis cum fac de obicei!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
cami33 spune:
E TARE GREU CU DOI COPII!!!!
Asta este concluzia mea, dupa o luna de convietuire in 4...
Imi pare rau ca n-am mai reusit sa intru demult pe forum, dar v-am mai citit printre activitatile zilnice.
Am vazut multe pozici si vreau sa va spun ca aveti niste puiuti frumusei si dragalasi, nu ma mai saturam uitandu-ma la ei.
Despre noi va pot spune ca BB Luca este un cumintel si un mancacios, nu am avut mari probleme cu colici(ii dau preventiv Bonisan) si dupa o luna are 1300g in plus( hranit doar cu lapticul meu).
Cam atat despre noi, sper sa intru mai des de-acum, ca a trecut perioada de acomodare. Imi pare tare rau ca nu am reusit sa fiu o prezenta mai activa la Odisee dar sper sa-mi iau revansa la mamiceala.
Va pup pe toate si va doresc sarbatori linistite in continuare.
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
poze Luca
luny spune:
'neatza randunime!cum ati petrecut?
LA MULTI ANI, OLGAAA!!
LA MULTI ANI, BITZAAA!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mussara2000 spune:
LA MULTI ANI PENTRU SARBATORITELE NOASTRE.
OLGUTZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/size=3]
BITZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b]
AVEM CEA MAI DE PRET COMOARA ! IULIAN
http://good-times.webshots.com/album/563157641frXlWM
Simo27 spune:
Tuchita,da,am cumparat cadou ptr nasi..e ceva simbolic!asta si pentru ca sunt niste oameni tare de treaba,si nu ar accepta altceva!
POZE