Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (160)
Raspunsuri - Pagina 3
gudinde spune:
Naty,
Ma bucur ca v-ati intors acasa! Multa sanatate Iuliei.
Despre spital ... ce sa mai zic. Mi se pare inacceptabil si intolerabil.
luny,
Da, se poate face atat paine alba, cat si paine neagra. Dar ceea ce am invatat de cand am masina este ca paine neagra nu inseamna 100% obtinuta din faina neagra. In functie de reteta ai un procent de faina alba ca altfel nu creste. Oricum nu se foloseste faina alba 000, ci faina de paine care este mult mai putin prelucrata.
Asta imi aduce aminte de endocrinoloaga mea care imi spunea ca ea nu recomanda pacientilor paine neagra in regim pt ca in marea majoritate, la noi painea neagra este de fapt paine alba la care se adauga coloranti.
Si tot dupa ce am inceput sa fac paine mi-am dat seama cat creste o paine in care nu pui tot felul de minuni, ci creste doar de la drojdie. Nu este nici pe departe la fel de pufoasa ca cea din comert.
natynic spune:
Stela, la Gr Alexandrescu le dadea pt colici Debridat, mai bine decat Sabsimplex; pe prospect scrie pt copii >6 luni; dar Iuliei i-au dat, la fel si puiului de tigan (care avea 3 luni) si le-a facut f bine la burtica si repede. Acuma...eu am luat un flacon dar voi folosi numai la neagra nevoie.
Aaa, si am uitat sa va zic o faza tare: pe usa de la dus statea scris mare: "ESTE RECOMANDABIL DUSUL ZILNIC PENTRU MAME"
Simo, m-ai si sunat?! Doamne, cred ca am fost ca drogata de oboseala, nici macar nu-mi amintesc!...Sorry!
Lyvy, stai mai asa, Nan e un lapte f bun si n-a fost chestie de vreo cutie alterata sau ceva, ca saraca a mancat 2 cutii...Presupun ca de-aia si exista 1000 de formule de lapturi, fiecarui copil ii prieste altceva. Poate de fapt nici pt Iulia nu e rau dar l-am inceput prea devreme, cei de aici mi-au zis ca m-am grabit pt ca, da, se da de la 3 kg ca e lapte de normoponderali dar ea fiind prematura are totusi o mai mare sensibilitate a stomacelului. Totusi pt ca l-a primit atat de prost, n-are rost sa mai incerc cu Nan vreodata.
Imi pare "bine" intr-un fel ca nu m-am plans aiurea, cum m-a certat Adriuta; stiam ca toti copiii varsa dar simteam totusi ca e ceva in neregula cu Iulia. Doamne ajuta sa fim bine de acum!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
bubu05 spune:
Buna scumpelor!
Azi m-am odihnit si eu ca lumea, am dormit o gramada si am recuperat, am iesit afara doar cu sotul o ora la plimbare printre blocuri , sa-mi revin cu capul E greu, frate, cu doi copii!
Bebe mic e tare cuminte, dar cateodata il mai doare burtica si trebuie sa stau cu el, Vladut sta gramada pe noi, il pupa mereu, trebuie sa am grija cum il atinge, ca nu-si da seama si il apasa pe maini, pe fata si stau cu gura pe el non-stop. Am avut si cateva iesiri si am plans...incerc sa stau calma...
Asa, sa nu-mi uit ideile. Inca n-am citit tot, insa am vazut poze super cu Mufa, Marele Blond al Elei si cu papusica Daria a Cristinei.
Elaaa, bine ai revenit! Si noi te iubim si ti-am simtit lipsa!
Fetelor, cum e la voi inainte de baie? Stefanucul meu e un fomist, pana pregatim toate alea de baie, pana il spalam, apoi il dau cu putin ulei de masline, ca se cojeste pielicica, apoi curatat buric, nas, imbracat...plange si cauta tzitzi intr-una. Pe zuza nu o prea vrea, ca-i e foame tare! Uf...
revin, sa mai citesc din urma.
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
ursuleata spune:
NAty ce bine ca ati venit acasa .
Am vazut un mariner tare frumos
www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic
http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK
Mami de ursulet
bubu05 spune:
Lyvy, multumim pt. aprecieri! Ma bucur ca ti-a iesit rulada, e super!
Luny, super adidasii!
Mussara, sanatate multa!
Naty, saracuta de tine, am citit acum cum ati "petrecut" noaptea la spital...groaznic...ma bucur ca Iulia e bine acum!
Laly, mi-e dor si de tine! poate intri mai des si tu! ma bucur sa sunteti bine!
Simo, e un dulce Marinelul- Barosan!
Gudinde, pupicei si de la mine, imi place mult ca postezi la noi!
Steluta, ce-ti mai fac sfarcurile? La mine s-a vindecat jumate , dar am stat mai mereu cu el pe-afara si uscat cu feonul. Inca ma doare de lesin cand il i-a in gura
Ursulica, ai luat ergomet?
Eu ieri n-am avut nici o scurgere, azi toata ziua la fel. Insa pe seara mi-a curs putin...ma bate gandul sa iau si eu o fiola...nu stiu ce sa fac, sa nu patesc altceva...
Apropo de kg in plus, azi am vrut sa ma imbrac si eu niste raiati, sa ies la plimbare...nu ma incapea nimic, logic si mi-am luat un trening pe mine, ziceai ca sunt zuza
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
ursuleata spune:
Nu stiu mai Bubule ce sa fac! Tu de cand nu mai ai? sau cat ai avut?
Eu de cand am venit acasa nu mai am. adica de pe 19.
Toata ziua asta am facut, am intrebat fetele ce sa fac, daca sa iau sau nu.
Si mie mi-e frica sa ma scarpin unde nu ma mananca.
Dar parca as lua. Nu stiu ce o sa fac pana la urma. Bine ca le-am cumparat.,,,fara reteta. Am un sot tare destept.
www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic
http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK
Mami de ursulet
adriuta spune:
Buna fete dragi,
am intrat azi dimineata sa va salut si n-am apucat sa ctesc decat ca Iulia si Naty au probleme. A si inceput sa urle mica sirena. Acum vad ca sunt acasuca bine. Va pup pe amandoua dragelor si ma bucur nespus ca totul s-a terminat cu bine.
Am fost foarte ocupati, am fost aseara la inviere si acum suntem pe punct de plecare la niste prieteni. Am intrat in fuga ca de 3 zile tot asa o tin ca sa
VA UREZ SARBATORI PASCALE PLINE DE LINISTE SI BUNASTARE. PENTRU NOII PUISORI SI PENTRU FRATIORI SI SRIOARE MAI MARI UN IEPURAS BOGAT SI PLIN DE JUCARII SI DULCIURI.
SARBATORI FERICITE TUTUROR !!!!
VA PUP PE TOATE
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
tuchita spune:
LA MULTI ANI, OLGUTZA! SA FII SANATOASA SI IUBITA!
[n] Naty bine ca sunteti acasa! si intr-adevar sa stii ca inima de mama nu minte niciodata! cat despre spital...nu cred ca mai e ceva de zis! Avum inteleg de ce o fosta colega s-a dus la Medlife cu copilu' dupa ce a stat initial internata intr-un spital de stat!
Simo pupici la marinerul barosan!
Lyvy acum vreo 8 ani m-am dat cu masina lu' tata de vreo 3 ori peste cap, am aterizat cu rotile in sus si norocul meu e ca am cazut pe pamant ca altfel nu mai povesteam aici! Masina s-a facut zob, era noua, tata n-avea CASCO...Mie nu mi-ar mai fi asa frica dar nici nu ma incurajeaza nimeni!tatat numai cand aude sa ma sui la volanul lui se stramba, iar sotul m-a lasat sa mut masina 5 m in curte la ma-sa! Plus ca sa reiau condusul in Bucurestiul nebun..Poate ca intr-o zi o sa reusesc!
Luny
Bubu si mie mi-a fost extrem de greu la inceput cu amandoi! Si cu baia, si cu tot! Nu stiu ce sfat special sa-ti dau decat sa te incurajez si sa-ti zic ca o sa treaca!
Stela
Ursulet ia naibii odata ergometul ala ca nu patesti nik rau de la o fiola!
CAt despre DEBRIDAT am tot spus pe-aici de vreo doua ori dar daca nu ma asculta nimeni ce sa va fac?!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian[/b](30.01.2008)
poze
tuchita spune:
LA MULTI ANI, BITZA! SA FII SANATOASA SI IUBITA!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
cami33 spune:
OLGUTZA
BITZA
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici