Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (160)
Raspunsuri - Pagina 20
natynic spune:
i-am scris un mesaj lui Gecko si a disparut...
Delphin, tu ai facut singura copiii aia splendizi? CHAPEAU BAS!!!
Ce frumos a fost in Gradina Botanica, minunat! Si mi-a mancat fata tot biberonul, ar mai fi si vrut. Bineinteles, fix la 4 ore de la ultima masa a inceput sa urle de m-a facut de rusine prin parc; eu cred ca are un ceas implantat in stomac! Problema e ca are muci rau de tot
si o enerveaza. Cu kk s-a rezolvat, i-am dat Debridat inainte de plecare si la intoarcere am constatat ca facuse cat pt tot neamul
; si n-a durut-o burtica si a ragait splendid. A, Tuchita, eu citisem aiurea prospectul, ESTE voie si sub 6 luni! Si e tare bun, mamicilor, mult mai bun decat Sab!
Ioana, si eu am vrut sa te intreb, dar sotzul veterinar ce zice de remarcile astea? Ca soacra-mea, tot ce povestesc eu ca zice, scapa extrem de timid si discret si numai cand sunt doar eu (care din fire nu comentez) ca daca ar auzi-o fi-su ca-mi da sfaturi "destepte" ar trece-o Dambovita! Asa ca ia intreaba-l: cum sta manzul sau vitelusul nou-nascut pe picioare? Are picioarele drepte?! ![]()
Tuchita, Iulia de 2-3 zile are lacrimi!
Ma duc sa mananc ca iar ma apuca alea-alea!
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mami_papatot spune:
gecko, eu raman la varianata cu crema de ciocolata sau gemul de afine...pt picioruse...
bubule, nu prea am citit din urma, spre rusinea mea...dar dupa cum iti stralucesc ochisorii...
crisule, i-a mai calculeaza o data...8 ore...asta asa ca sa te oftic...dar la cum a dormit astazi...de la 10 jumate si pana acum...non stop...tare mi-e ca la noapte fac revelionul...la faa cu mancatul, citeam si retraiam...m-ai linistit si pe mine...eu inca nu am pediatru...tu ai de la medlife?
va pupez si fug sa pap pana nu se trezeste Taz!
Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM
!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA[/purple][/b]
tuchita spune:
Naty ti-am scris o scrisoare de amor!
Intrebare pentru mamicile cu 2 copii: cum vi se pare ca se comporta sotzul cu al doilea? ca eu constat o imunitate crescuta la urlete si mai putin interes! Cand i-a dat primul biberon cu ceai Ilincai era in extaz, acu' il rog sa hraneasca pruncul si se stramba!
Lyvy mai lasa prajiturile!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
Olgutzika spune:
Tuc, da, are lacrimi! De crocodil uneori
! Ma indoaie cand ii vad genele umede toate!!! Si la orice scartzaiala, da si neshte lacrimi, ca deh...stie ca ne impresioneaza ![]()
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
tuchita spune:
Ma speriati! azi il las sa urle sa vad daca produce ceva!dar daca are ochii normali si nici o secrtei nu cred ca are ceva,nu?
hai ca incep sa ma stresez si eu!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
VioletaH spune:
tuchita, Sean are lacrimi de pe la 3 saptamani. la inceput mai timid, acum siroaie. vorba Olgutzei, mi se rupe inima cand il vad cum plange...
Vad ca mai toti bebeii vostri papa noaptea. Al meu foarte rar se mai trezeste. Doarme neintrerupt 8-10 ore, incepand cam cu 11 noaptea. uneori maraie usor, cateva secunde pe la 5-6, dar asa prin somn. ma duc la el si vad ca tot adormit e si nu-l trezesc la papa. astept ora 8-9 dimineata. Abia atunci maraie cu ochii deschisi si sar repede cu tzatza, nu-l las sa inceapa sa planga. Fac rau? Ca uneori ma simt vinovata ca tin copilul nemancat noaptea ca sa dorm eu ca nesimtita.
Pe la 5 dimineata pompam ca nu mai puteam de cat de plini erau sanii. De data asta chiar ma gandeam sa-l trezesc sa-l pun la supt, dar l-am lasat sa doarma.
Vio, mamic fericit
de bebe Sean Adam (16 martie 2008)MIRACOLUL DIN VIATA MEA
delphin spune:
Olgutzica, tuchita, voi vorbiti de lucruri sfinte aici... auziti Seb si mancatul tortului...a prajiturilor in general
jamais. Dar ma ajuta sa le fac...inclusiv clatite.Dar nu le atinge..."mai incolo" zice!
Naty, Olgutza, va ador! Sunteti singurele persoane care spuneti ca-mi seamana copii! Dau de baut ce mai!In rest toti ma intreaba unde eram cand i-am facut...sau ca Seb e leit tacsu' si David seamana cu Seb![]()
Lacrimi cred ca are si al meu...am sa verific ca si tuchitza.
Despre sotz si al doilea copil, la mine e mult mai implicat datorita faptului ca am trecut la biberon. Mereu se ofera sa-i dea bibe, mai ales ca prietenele mele spun ca sunt norocoasa cand il vad pe el dand bibe. Nu am ce sa-i reprosez din aceasta privintza...doar lipsa de autoritate in fatza lui Seb si cred ca pt. David va fii la fel. El e papa copain, politia eu o fac
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
VioletaH spune:
Delphin, la multe luni si ani lui David! Si mie mi se pare ca iti seamana baietii. Mai ales David!
Vio, mamic fericit
de bebe Sean Adam (16 martie 2008)MIRACOLUL DIN VIATA MEA
ccris_ccris spune:
Am avut iar o serie de plans, cred ca din cauza colicilor, combinat cu foamea. Facand socoteala, au trecu t doar 2 ore de la ultima masa. Acum ne frichinim la mami in brate, intre somn, plans si strans din picioruse. I-am dat bonisan inainte de masa, in timpul mesei s-au auzit ceva zgomote ciudate prin pampers, acum astept sa mai treaca vreo juma deora ca s=o schimb. Iar mi-a vomat nitel pe nasuc...
Nu stiu ce sa-i fac.
Nu mai vorbiti de lucruri sfinte, cu somnic de cate 8 ore, please! Pe la cat se regleaza ei cu somnicul noaptea?
Papacios, nu e de la Medlife, e o cunostinta de familie. Am avut noroc, mie mi-a fost jena sa apelez la ea, dar s-a oferit sa consulte copilu' si atunci am intrebat=o daca vrea sa-l ia la ea in evidenta si a vrut.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
natynic spune:
bai fetelor, e un frig la mine in casa ceva de speriat!
Delphin, ma bucur ca ma adori, dar ce am zis e purul adevar, MAI RAR sa semene asa copiii cu un parinte! Dar, ma rog, si noua ni se zice ca Iulia seamana ba cu unul ba cu altul. Ieri insa, la ai mei, la sugestia mamei am luat albumul cu pozele de la botezeul meu si le-am aratat randunoiului; a ramas complet fara grai-parca era Iulia in poze!
hai ca ma apuc sa fac capitol...
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea